Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

SCP atbalsta iekļaušanos Vienotībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ritdienis
r
SCP-SC=P[ļurālisms]
Ūsa
Ū
Pirmais vārds SCP ir SC!
Marga
M
Atkal visu jauks .VL/TBLNNKU un Zatleram ari atteiks.
Arno
A
Kļaušanās vairs neglābs!
darbs KNABam
d
kur skatās KNAB?! 16.07.2011 21:28 Ziņot! Atrakcijas «Nomazgā oligarhu» dalībniekam ar slapju sūkli jāmēģina trāpīt vienam no trim vīriešu tēliem, kas simbolizē oligarhus. Par precīzāko trāpījumu ir iespēja tikt pie kupona, ko vēlāk var samainīt pret ēdiena porciju. korupcija!!Kur skatās KNAB?Pērk balsis par ēdienu!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tas pierāda, ka tauta mirst badā ,ja jau Vienotība piebaro tautu taisot sev PR Vienotība samācījās uzpirkt vēlētājus no Zatlera PR akcijas
Sisis
S
Tev plate samaitājusies.
  • 0
  • 0
SCP
S
Žēl, ka šī partija pievienojas JL liekuļiem.
nu nē
n
Viņi pievienojas SC liekuļiem
  • 0
  • 0
vāverīte
v
Pabriks nolaida tādu sviestu, nu tādu sviestu. Par Ābiķi vispār nav vērts runāt, nu pilnīgs tutū, pēkšņi šim parādījušas politisko kompromisu sarkanās līnijas, nu kad TP sēdēja un zaga nebija nedz kompromisu, nedz sarkano līniju.Cepuri nost Harija Ozola priekšā, pateica visu kā ir.Prieks ka Judins pievienojās SCP rindā, gudrs vecis. Bet vismaz kaut kas tomēr sāk kustēties uz labāku pusi, jo daudzi partijas biedri nav apmierināti nevis ar citu, bet ar tādu pašu politiku, nu nekādu, nu tādu kā visām iepriekšējām bandām. Biedri tomēr pamazām cenšas mīt uz valdošo papēžiem, bet daudzi arī iet projām.
Lelle-Nadīna
L
"...pie kuras partijas daļas pieder tas vai cits deputāta kandidāts." Kādas vēl daļas?! Būs taču Vienotība, ja būs!!! Mani satrauc tas, ka tauta pēc šitā uzmetiena vairs netic nevienai partijai. Ieguvējs šoreiz būs Zatlers, ja vien viņš nesavāks savā bandā vecos gružus.
Lelle-zvirbulēns
L
Nu ko Tu te atkal nes, zvirbulēn! Kāds SC?! Šinī partijā ir ļoti daudz biedru, kas nav īsti apmierināti ar līdz šim izvesto prettautisko politiku, Tāpēc vien ir jāstājas partijās un jādresē tas augšgals, lai kustas tautas labā, citādi kā kaujamus sivēnus nākamajās vēlēšanās tauta nomušīs...viņiem pašiet tas skaidri jāsaprot. Re, kā notika ar vareno tautpartiju...skuju taka uz neatgriešanos. laiki mainās un Latvijā palikusī tautas daļa arī sāk piedomāt par ko balsot un kurus izmest mēslainē. Protams, ka V vēlēšanās tik viegli vairs neklāsies kā iepriekšējās.
Nadīna
N
Sabiedrībā citai politikai ir visvairāk lielisku profesionāļu, veidojas visstabilākā Vienotības daļa. Domāju, ka vēlētāji zinās, par ko vēlēt, jo pēc uzvārdiem būs skaidrs, pie kuras partijas daļas pieder tas vai cits deputāta kandidāts. Viss atkarīgs no tā, cik gudrs būs pats vēlētājs.
zvirbulēns
z
SCP tak ideoloģiski iekļaujas Saskaņas Centrā! Štokij, laiks jau savlaicīgi, manuprāt, tev iekļauties tā dēvēto neokupantu rindās!
atbalstītājs
a
Paldies, ka ar savu komentāru atbalstāt Vienotību- tādējādi ziņa nonāk sadaļā- Lasītākās :)
  • 0
  • 1
He he...
H
Ar jenotību būs vēl interesantāk. Šis zaeimas atlaišanas trakums bija Vienotības jenotu saimnieku projekts kā jenotiem un Voldiņam saglabāt varas grožus, lai saimnieku naudiņa te no letiņu bauriem nestu lielus un stabilus procentiņus..... he he.... šādu uzdevumu no saimniekiem saņēma mūsu Voldiņš un pieprasīja arī rižajai un dumrovskim to realizēt, tāpēc te nekādas Voldiņa varonības par zaeimas atlaišanu nebija (takšelis vienkārši pildīja naudas saimnieku komandu) hi hi.... Bet humors tagad sācies otrajā daļā .... he he... Lilliis ir sapratis, ka rižā kārtējo reizi Voldiņu piečakarēs, tāpēc tā savu lempi dzen kokā, prasot nodrošināt savu dupsi ar noteiktu krēslu un labumiem, tāpēc šobrīd ap sili tāds karš.... hi hi.... un tagad gaidāms saimnieku uzbrēciens šiem abiem siles negaušiem rižajai un Voldiņam, bet nav gan patreiz zināms vai Voldiņa hunveibini tagad pakļausies sajutuši siles smaku.... ha ha.... Rižo patiešām tagad gaida obloms un panelis kā visām prieka meitām... he he...
  • 4
  • 3
Valdis
V
Vēlētājiem jāzina, ka Vienotības valdē būs deputāti, kas 8.jūlijā nobalsoja par bērnu atstāšanu bez līdzekļiem: Solvita Āboltiņa Dzintars zaķis Arvils Ašeradens Silva Bendrāte Vai tautai vajag tādus deputātus, kam banku intereses ir svarīgākas par bērniem?
Vārds
V
+
  • 2
  • 1
patiešām
p
Vajadzētu tikt vaļā ne tikai no oligarhiem, bet arī no "sorosīdiem" SCP tādu ir daudz! Vajag aizsargāt normālas ģimenes nevis praidistus!
Tautas skaititajs
T
Likumā noteiks, ka kopsapulce ir lemttiesīga, ja tajā piedalās vairāk kā puse biedru. Klātesošie 135 biedri.... Tātad SCP ir tikai 269 biedri, vai pat mazāk? Man liekas, ka vēl nesen SCP lielījās ar biedru sakitu ap 1000!
Berta
B
Nē, SCP ir vairāk!
  • 1
  • 0
Jukums
J
Lai tad Štokenbergs paskaidro kā SCP Vienotības sastāvā spēs realizēt viņa paša deklarēto (un atbalstāmo) ideju par progresīvās nodokļu sistēmas ieviešanu? Un plašākā nozīmē - par sociālo taisnīgumu? Pagaidam es to neredzu. Tā vietā es saskatu atteikšanos no šīm nostādnēm un iešanu JL pavadā. Bet, ja tā, tad Vienotība nav atbalstāma šajās vēlēšanās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas