Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Segliņš: pie bērnu slimnīcas korupcijas lietā iesaistītā Lisenko skaidra nauda nav atrasta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hi-hi
h
Pēc VID datiem 2008.g. Lisenko skaidras naudas uzkrājumi-244 000. Laikam tā noslēpis,ka nevar atrast.
mērs
m
kam katrs grib ticēt, tam arī tic. kādam TP ir kā dadzis acīs.
sviests!
s
No komentāriem skaidri redzams, kas ir šīs "dienas" saimnieks. ------------------------------------------------- ----------------- :))))))))))))))) Kā tu to no komentiem izsecini? Vai arī tavs saimnieks tev skaidri redzams?, tu taču arī komentē...;)
Jopcik copcik
J
Gooodmanis!!! Tas tik ir tips! Tik skaisti melo, ka es arī vienu brīdi noticēju. Bet nu ir cauri. Riktīgajam cilvēkam uzticējām privatizāciju. Ir nu gan veikls frukts. Un neviens viņam neko nepadarīs. Žurnālisti? Vai nu nemākulīgi jēriņi vai histēriskas tirgus tantes.
žuks
ž
vakardienas sižetā TV šis āksts tik skaisti plātīja papīrus, ka pat kāda ieinteresēta klausītāja (darbiniece? žurnāliste?) lišķīgi smiedamās pārjautāja : "mapītes? hihi!' Murgs! Skaidrs, ka dokumenti ir mapītēs. Svarīgāk bija pajautāt, 1. vai pie Lisenko tā bija vienīgā kratīšana, kas aprakstīta tajā KONKRĒTAJĀ Segliņa papīrā, jeb bijušas arī citas? 2. Vai NEVIENĀ kratīšanā pie Lisenko NAV ATRASTA NAUDA jeb tikai šajā vienā? 3. pie kā tad, segliņaprāt, atrasta nauda 500 000, ja ne pie Lisenko ? vai viņš atļausies teikt, ka knābis melo? Kad beidzot tiem žurnālistiem iemācīs loģiku, atbilžu analīzi un jautājumu uzstādīšanu? Tāpat, kā Godmanim ar māju - Ž: vai jūs ceļat māju ārzemēs? G: es noraidu šo jautājumu! Un viss! G izgāja sausā tikai žurnālistu neprofesionalitātes dēļ. Neviens nepiespieda šo meli pateikt skaidru "jā " vai "nē". Neviens nemāk šiem rūdītajiem blēžiem likt skaisti melot kameras priekšā.
Mara
M
No komentāriem skaidri redzams, kas ir šīs "dienas" saimnieks. Apsveicu, tagad valsts izzadzējiem savs "respektabls" rupors! TP dodas smadzeņu apstradāsšanas uzbrukumā!
Jopcik copcik
J
Cik gudri! Vai nevar rakstīt tā, lai saprot arī cilvēks ar pamatskolas izglītību?
tikai TP loģika
t
-bet pēc TP loģikas tikai sanāk, ka Lisenko naudu ir labi noslēpis, ja to nevar atrast..... :)))
Orange Monk
O
... un vienkārši ietekmējamie komentu autori... Cik jums viss vienkārši... jums jau viss skaidrs! Vai gudrāk nebūtu neticēt nevienam, kamēr nav noskaidroti visi iespējamie apstākļi? Vai bērnu slimnīcas lietā neskaidrību netrūkst? Nolikt Mozgi vienā rindā ar pārējiem? Daudziem laikam viegli, jo viegli nezināt, cik un kuriem bērniem Mozgis tiešām dzīvības glābis, atšķirībā no Kramzaka, Lisenko, Šķēles, Strīķes un Dombrovska. Ja Lisenko ir Šķēles kursabiedrs no LLA un ir leģendas par TP melnās kases turēšanu, vajadzētu domāt. Ja oranžie daudz kur ver durvis ar kāju, naudu dod, lai spiestu dalīties, derētu domāt. Ja kratīšanas protokolā nav minēts par skadras naudas savākšanu, derētu domāt. Ja ieroču atļaujas bijušas, bet BNS liek virrakstus info, it kā ieroči būtu nelegāli, derētu domāt. Ja JL Dombrovskis no atvaļinājuma gaida TP Rozentāli, bet jau publiski it kā iesaka patriekt arī Mozgi, vai nemaz nevajadzētu domāt? Un, ja neviens neprasa KNAB, kur un kā šoreiz glabās it kā izņemtos simtus tūkstošus, vai nemaz nevajadzētu padomāt. Arī par to, kas un kā, un kad uz Bērnu slimnīcu stums nākamo valdes priekšsēdētāju? Un kādēļ Šķēle tieši šoreiz nevis uz premjerēšanu, bet gan uz prezidentēšanu velk, -- premjers taču Saeimu atlaist nevar, vai ne? Šobrīd Dombrovska rīcības motivācija un iemesli ir daudz interesantāki: slikta priekšā teiksāna no Repšes vai paša dumība, atvainojiet, "gale'ja nekompetence"?
Zelma Birzniece
Z
Vajaga atcerēties tautas gudrību - kad vadzis pilns,tad llūst.Ieteikums Pirtnieka Anša partijai - visi kretīni apvienojieties,jo vērdiņš iekritis avotā.AK vai.Kur palikusi Pēnelope,atbalstītājiKrā,krā nekas vairs nepaliks kā bijis.Draugs Grūtups apvienojas Ar SC Kabanovu,ak vai!!!!
KLM
K
Pārņem izmisums un kauns, skatoties Segliņa vāvuļošanu žurnālistiem - ar tādu tēvišķu smaidiņu, neslēptu pārākuma apziņu , slikti slēptu humoru pierādot, ka skaidra nauda nav atrasta, ar pirkstu bakstot protokolā - nu re, nekur nav rakstīts, ka atrasta skaidra nauda ! Un KNAB paziņo, ka kratīšanas bijuša vairāk kā divdesmit, bet šim ''juristam'', ''ministram'', ''partijas priekšsēdim'' nepielec, ka atrastā nauda fiksēta citā protokolā !! Prātam neaptverami - šis ''trīs vienā'' ir valdības loceklis, jurists pēc izglītības un oranžo priekšsēdis !!!
sviests!
s
Kā no KNAB var noplūst informācija? Kā ar to var manipulēt politikāņi? Tie ir galvenie jautājumi, pārējais ir ticības ziņā- kurš tic Segliņam, kurš žurnaļugām no Panorāmas, kura kā zināms, ir vecās Dienas videopielikums. Izplatīt tenkas pa Latvijas valsts TV, par to arī kādam jaatbild!
A.Š.
A
Vēl vakar Segliņš dievojās, ka neko par Lisenko nav dzirdējis, ka tāda nepazīstot un nezinot. Tagad apsveiksim partijas priekšsēdi Segliņu, ka viņam ir radusies iespēja iepazīt savas partijas izcilāko biedru - Lisenko, kas sekmīgi realizē Šķēles iesākto "lielo prihvatizācijas ierosmi".
bļāviens
b
Sasēdināt ķurķī visus šos TP shēmotājus!!!!
mjā
m
Pēc vakardienas intervijas ar Jāni Ozolu, kurš skaidrā latviešu valodā nosauca lietas īstajos vārdos par Tautas partijas un ne ārstu lomu visās šajās mahinācijās, ne uz Segliņu, ne Šķēli vairs nav iespējams ne skatīties, ne klausīties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas