Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Šķēle valdības darbu sauc par sociāli smagu un bezjēgas pilnu politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Šķēle piedāvā neticībai, depresīvam noskaņojumam un izmisumam nomainīt cēloņus. Pret tādiem, kas ļautu sakārtot viņa štellītes.
1 no tautas
1
Paldies Dienai par publikāciju! Šādi atgādinājumi liek mums atcerēties, domāt un analizēt. Pieļauju, ka astoņkājis sajūt briesmas savai ietekmei un naudas maisiem,tāpēc arī izlīda un izšļāca savu indi,uzdodot to par gudrību un laba vēlējumu Latvijai. Vai tik kopā ar krieviem neshēmo pret valdību? Rokas nost no Dombrovska, nolādētais nelieti!
fotomirklis
f
sakiet, bet kurā brīdī šķēle ir bijis harizmātiska figūra? manuprāt, tas ir mīts, ka viņš tas jebkad būtu bijis. bet varbūt Jūs zināt.
fotomirklis
f
izdevies, saruna ar pirkstu nāsī. Urbināt degunu sarunas laikā - diezgan nelāgas manieres. nemaz jau nerunājot par 'diskursu', kas neguļ mutē.
Mia
M
Visi šitie PR raksteļi, te LA, te Dienā izskatās pēc gatavošanās gāzt Dombrovska valdību. Sākam ar maigu kritiku, tad kāpinam toni, daži nevainīgi meli, nevainīgas baumas par pensijām, pāris LNT producēti raidījumi. Nu ļoti profesionāli, kā vienmēr. Tad nāks Zalāns ar savu izcilo komandu un vedīs mūs uz Saulaino tāli! Bet varbūt nāks Šķēle pats saķīlāt savus pajukušos atkritumu un vēja enerģijas līgumus, bet tauta lai izmirst? Šķēlem vajadzētu arī privāto kapsētu biznesu atvērt, krematoriju ķēdi.
Garoza
G
..tāda netīra sajūta no šķēles vārdiem, gribas nomazgāt rokas...
Garoza
G
Šķēle ir murmulis. No harizmātiska cilvēka pārvērties par egoistisku, ietiepīgu figūriņu (kā mazs bērns, kas pats nespēlējas un citiem nedod spēlēties).
kekss
k
...liekulis! Dieva tiesa nāks pāŗ tevi!
vilis
v
Kārtējie Šķēles murgi par lata devalvāciju.Ka valstij šajā situācijā jākļūst par lielāko pasūtītāju tur gan var piekrist.
laimdota
l
Bīstami klausīties vīra padomos, kas ar saviem līdzbiedriem kļuvis bagāts uz Latvijas valsts, iedzītāju, nākotnes un reputācijas rēķina. Grūti ticēt, ka motivācija pārdomām ir "tīra". Te ir cilvēks, kas spēja mobilizēt izcilu intelektuālu platformu Latvijas nākotnei, to pārvēršot ciniskā izpildījumā, kur cilvēks ir pate nesvarīgākā sastāvdaļa. Lūk, par kādiem censoņiem runā Domburs.
ative
a
Šim kungam taču bija visas iespējas likt pamatus valsts sekmigai attīstībai nākotnē, tāpēc šī liekuļošana neiztur kritiku.
Laiks
L
kāda tā shēma diez īsti ir - ja tagad latu devalvē, cik un kā Šķēle nopelna - vai kāds zinošāks par mani varētu apgaismot ...
anso
a
Skele butu tas pret kuru vajadzetu virzit paraugtiesu par valsts stabilitates kompromitesanu, lata kompromitesanu un nelietderigu valsts naudas izskerdesanu!!! Kauns par tik latviska uzvarda ipasnieku, kur neciena savu valsti un tas pilsonus paklauj milzu riskam zaudet savu identitati paris mantrausigu neliesu del!!!
Normunds Kelens
N
IR SVARIGI, KA LATVIJAS PUBLIKA SAPROT VIENU LIETU: Lata devalvācija ir histērija, ko rada Skēle un Lembergs. Ta ir tiem izdeviga viena iemesla del: vares parpirkt pa leto citu Latvijas ipašumus no saviem arzemju kontiem. Ši ir tipiska shēma, ka ir izstradata jau citas valstis. No lata devalvacijas, Latvijai nekada labuma nebus. ATCERESIMIES: Skele ir ari zimisis, jo ASV sobrid notiek ekonomiska izveselosanas un lidz ar to Latvijai ta ir pienaks, bet vilcientins aizies.
kaka
k
ja TP nebaaztos ar saviem caurkritushajiem politikjiem un netrauceetu straadaaat ,tad viss paleenaam sakaartotos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas