Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Šodien visvairāk sniegu prognozē Vidzemē

Ciklons, kurš Latvijā atnes daudz sniega un vēju, mazliet lēnāk tuvojas Latvijai nekā iepriekš prognozēja sinoptiķi, taču "viss notiek pēc scenārija", _Dienai _apliecināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūrā. Visvairāk pagājušajā naktī snidzis Kurzemē, kur vietām uzsniguši 13 cm sniega, bet sinoptiķi prognozē, ka turpmāk vislielākais sniega daudzums nokritīs Vidzemē - pat vairāk nekā 14 cm. Sniegoti lauki gan īpaši ilgi nepriecēs Latvijas iedzīvotājus, jo jau nedēļas vidū gaidāma ievērojama temperatūras paaugstināšanās.

Plkst. 8 no rīta vislielākā sniega sega novērota Rucavā (13 cm), Mērsragā (12 cm) un Stendē (11 cm). Rīgā snigšana salīdzinoši nav bijusi tik bieza - tikai 5 cm. Gaidāms, ka snigšana turpināsies un sniega sega Latvijā palielināsies no sešiem līdz 13 cm, bet Vidzemē pat vairāk nekā 14 cm.

Arī vējš pagaidām bijis salīdzinoši neliels. Šobrīd vislielākās brāzmas fiksētas Venstpilī (20 m/s), Kolkā (19 m/s), kā arī galvaspilsētā (18 m/s). Arī tā pastiprināšanos prognozē sinoptiķi.

Diemžēl sniega sega nebūs ilgstoša. Ja nedēļas sākumā vēl pieturēsies auksts laiks, tad nedēļas otrā pusē, sākot ar ceturtdienu, sinoptiķi prognozē no +1 līdz +6 grādiem, jūras piekrastē pat līdz +7 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas