Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Soļi pretī tirgus ekonomikai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dikers
d
Nu var piekrist martinam, ka ta isti nav saprotama autora programma Latvijas izvesanai no krizes. Palielināt importu no Eiropas? Kaut kādas konferences rīkošana ? Vai progresīvā nodokļa ieviešana? kaut kādas vispārīgas frāzes, kā jau visi PS dokumenti. Bez tam jau ari Lietuvā situācija nav labaka kā Latvijā tikai mums ir maz informacijas par to kas notiek kaiminos un ta ir tā lieta, kura jāuzlabo musu Zurnalistiem. Lidz šim gan Nekā personīga izmanto Igaunijas pieredzi, lai pasmietos pazemotu Latvijas valdošos. Vispar musu žurnālisti ir k\utri labākās Eiropas pieredzes propogandā. Tiek atgremoti kaut kādi šabloni un tos tad arī uztver tauta, kaut kāda plašāka ieskata Eiropas politiskajās norisēs trūkst.
x
x
ta ka viena puknta japiekrit martinam: pensionarus jau neeksportesim, zinatni zinatnes delj- tapat. bet citadi-ok
martins
m
Nevar īsti saprast kurā pusē Esat. Kad runājat, ka naudas aizdevums nav teereejams ruupniicaam, tad skiet, ka esat banku pusē. Kad runaajat par citu valstu panaakumiem iepriekseejaas kriizees, tad skiet, ka vienkaarsi vaavuljojat, jo patreiz kriize ir savaadaaka. Un galu galaa neko daudz neizsakoshs bet speeciigi Eiropeiski orienteets rakstinjsh.
Andrejs
A
Lielisks raksts skaidri saprotamā valodā. Zinot, ka ieguldījumi pētniecībā un attīstībā ir valsts izaugsmes pamatā, bēdīgi lasīt skaitļus, ka valsts ieguldījums pētniecībā un attīstībā no IK: Lisabonas kritērijs 3%, Somijā ap 4% un Latvijai 0,5%!!! Andrejs
fuka
f
tiesham jauka aina ~ ! esam ES, esam NATO un ... un ari dzilja pakalja ! Musu lauksaimnieciba, rupnieciba, zvejsaimnieciba un parejais ir iznicinats ! Un esam pazemigi nolikti uz celjiem. Un kada starpiba - Brisieles vai Maskavas pakalja, kur mums atkal ir kabucho.. Kalniete un Kristovskis bija aktivakie Latvijas iesatitaji ASV militaraja afera un nozieguma, par ko mes maksasim vel ilgi ! Shadus cilvekus, kuri kosmpolitisma varda pardevushi Latviju... neredzu pamatu priekam..
latiņš
l
Tiešām cilvēks no mēnes nolaidies. Kurā vietā mums ir jaunas tehnoloģija kādas nav pat eiropā, varbūt šķēles atejas podā? Ja necelsim savu celulozes rūpnīcu, kur tad mēs to pievienoto vērtību dabūsim? Šobrīd vis ir atdots Leišiem, Igauņiem, Somiem, Krieviem pārējais izvarots un iznīcināts. Šie uzņēmēji pievienoto vērtību ved ārā un arī latvieši domā par firmu atvēršanu Lietuvā. Cik cilvēkam jābūt aprobežotam lai nesaprastu tik vienkāršas lietas. Vienīgā pareizā doma: Ja būvēsim rūpnīcas nonāksim 1990.g. Šobrīd neviens politiski neatbildīgs cilvēks neatteiksies nonākt 90.g. lai vairs neļautu eiropas oligarhiem izvarot Latviju. Čehi turpina ražot tramvajus,škodas un daudz ko citu, mēs neražojam neko. Kāpēc? Tāpēc, ka pilna Latvija ar politiski atbildīgām personām kuras tālāk par savu perverso finansiālo vēlmju apmierināšanu nav spējīga paskatīties.
Jānis Birks
J
Ļoti labs raksts un viedoklis. Varu tikai izteikt 100% atbalstu!
jautājums
j
Nu re cik labi ! Un es jau uztraucos, ka mums ir nopietnas problēmas.. Bet nē viss ir lieliski ! Tikai mazi sīkumiņi ! Jāpielabo biznesa ētikā un pārvaldība... Un kā tad pieauga tā ekonomika? Vai tad tas nebija Nekustāmo īpašumu burbulis, ar piesaistītājām nozarēm nekustamo īpašumu attīstīšanu un būvniecību, ar banku kredītu finansējumu? Burbulis gan ir plīsis ... Ja dzīvojam labāk, bet cik mājsaimniecībām ir ienākumiem neadekvāti kredīti ? Kā kredītus atdosim? Un kāda mums ir importa un eksporta bilance? Un rūpnīcas un ražošanu attīstīt nevajag? Atkal ar nekustamajiem īpašumiem tirgosimies? Atkal tie paši grābekļi? Varbūt mēs jau tajos 90jos aizgājām pa vieglāko, bet nepareizo ceļu? Iesim vēlreiz?
Ridzinieks
R
Ljoti labs raksts. Shim jaunajam censonim jaanaak aktiivaa politikaa, taadi cilveeki mums vajadziigi!
Pilsonis
P
Patīkami redzēt, ka aiz Kalnietes un Kristovska mugurām parādās "jaunas sejas", turklāt ar labām kvalitātes iezīmēm!
Hanss
H
Ļoti pamatīgs un pareizs viedoklis. Ja salīdzina piemēram ar Grūtupa kaismīgajām, bet drūmajām runām, tad tie abi ir par Latviju - bet par atšķirīgu Latviju. Autors par Eiropas kulturālu valsti, Grūtups - par Maskavijas sīku dubultnieci. Katrs reflektē to, kas ir viņu prātā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas