Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Strīķe: meklē jaunus nelikumīgus ienākumu avotus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IncParaac
I
Kurmuļīc -zvirbuļīša astīti osta? A "cepeti rovītē"? Kurš - beļaš' pelnīs? Ak, slīmest!
Šampēteris
Š
Lai KNAB darbs būtu rezultatīvs, nedrīkst aizmirst tiesnešu korpusu apgādāt ar mikrofoniņiem, kameriņām.
nīgrais
n
Klasiķus vajag lasīt - Gogoli, Čehovu, - tad zināju, ka šāda metode "jauna" varbūt bija XIX gs. vidū, bet ne mūsdienās.
sirmais
s
Vislabākā ieslodzījumu vieta ir klaijs lauks un dzeoņdrātis.
Andris
A
Nuja 11:33 ...jābeidz Lielā Bibliotēka. To sākumā, gadus 5 varēs izmantot kā cietumu, un tad,... ------------------------------------------------- Be t kamēr ceļ Lielo krimino-tēku - nav ko pašreizējā krīzes laikā ākstīties ar mākslām - arī Operu un teātrus varētu fiksi izmantot cietumiem. Grimētavas jau uzreiz ir izmantojamas par kamerām, bet zālēs varētu būt vai nu zortēšanas punkti, vai pāraudzināšanas lekciju norises vietas
Nuja
N
lielaisjānis 11:26 Kārtība jāveido no pamatiem: Jāuzceļ vairāki jauni lieli cietumi, tad var pastiprināti sākt meklēt tos kas tajos uzturēsies, bet ne jau otrādi. -------------------------------------------------- ------------------- Doma neslikta. Tāpēc pēc iespējas ātrāk jābeidz Lielā Bibliotēka. To sākumā, gadus 5 varēs izmantot kā cietumu, un tad, kad mūsu ierēdņi būs pāraudzināti un sapratīs, ka apzagt valsti nav labi - salikt tur iekšā grāmatas. Tā būtu ieekonomēts daudz līdzekļu, un sasniegti visi cerētie mērķi.
lielaisjānis
l
Kārtība jāveido no pamatiem: Jāuzceļ vairāki jauni lieli cietumi, tad var pastiprināti sākt meklēt tos kas tajos uzturēsies, bet ne jau otrādi.
lielaisjānis
l
Meklēt varbūt ir labi, bet ka tie lielie atradumi arī līdz tiesai nonāktu un kāds lielais kārtīgi tiktu iesēdināts, īpaši nav manīts...
vvv
v
Visādi KNABJI un kontroles ir pupu mizas.Tiek tērēta valsts nauda ,bt reāli sodīts netiek neviens. Par dažiem tūkstošiem vismaz kaut ko murmuļo, par miljoniem nāves klusums.
Oskars
O
Kāpēc Viņa nemeklē AIZPLŪDUŠOS MILJARDUS ??????????
izteikta paranoja
i
jā labs virsraksts
Человек
Ч
"Стрике ищет новые источники нелегальных доходов". Заголовок можно понять и так. В университете учат, что при прочтении предложения оно не должно звучать двусмысленно. Но учат, видно, не всех.
Nuja
N
Atbildēt Vērtēt komentāru: Vērtējums: 0 Balsu skaits:0 x ceriba 10:34 Ir jacer, ka Latvija godigu cilveku ir vairakums, kuri tad ari pazinos par to, ka atseviski zagli, blezi, alkatigie monstri veido sis shemas, blediba, pazog Latvijas tautu, valsti. --------------------------------------------------- ---------------- Ir jau ir jācer - ka Latvijā godīgu cilvēku ir vairākums. Tikai viņi pie valdīšanas netiek. Jo - tas kurš tiek pie valdīšanas, automātiski no godīgajiem svītrojas.
hi-hi
h
nu baiga vecenene, uz zoopartku, jo tur vienigie dzivnieki nezog, jo sez aiz restem hi-hi
pzd
p
ja visus valsts mantas izšefteetaajus sabaaziis cietumos , tur vietu pietruuks un buus akuuta situaacija iereedņu truukumaa, to nedriikst dariit taapat kaa pareksa Žiidiem liegt pelniit procentus , var iestaaties valsts sabrukums

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas