Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

TE nebūs labi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Slepens
S
." Viņa uzskata, ka visi latvieši tomēr neaizbrauks: paliks patrioti...." , "Tie, kas nosoda, vai nu ir muļķi, vai nezina situāciju." Vai var buut mulku zemes patriots ? Krievi ceela buuveeja, deva izgliitiibu pa briivu, mediciina pa briivu, darbs bij obligaats - Okupaacija vai ? Latvija pateica Krievijai pietiks te, dodat citiem arii pameeginaat muus okupeet un valdiit par mums. Es ar visu sirdi atgrieztos Krievu laikos vai dotu Krievijai okupeet muus velreiz....
latvietis
l
Izlasiet kartigi.... Sandija nestradaja Latvijas banka...bet Latvija banka...
latvietis
l
Paskirstiet atminas un padomajiet, vecajos laikos izglitiba bija bez maksas un vel joprojam ir daudz gimenu, kur vecaki maksa par bernu studijam, kad berniem ir jau pari par 20 gadiem......bet ir, redz, cilveki, kas pasi megina lietas bidit..un, cepuri nost!!!!!!!!!!!!!
Hmm
H
Loti labi pazistu so jauno sievieti, Sandiju, izskatas, ka esat no cilvekiem, kam vienkarsi gribas paklacoties.....sis cilveks braukaja pa arvalstim un studeja, ne tikai stradaja, tpateicoties tam, vina runa perfekta anglu valoda, kas vinai ir devis milzigu iespeju stradat laba darba Anglija, kur vina visu saka ar paris somam rokas..un tagad vina iet loti labi:-) PAmeginat pasi, ka tas ir, tad redzesiet.....
kaka
k
ko juus te njematies... peec gada, kad lv ekonomika saaks kusli dvest, atkal truuks darbaspeeks un naaksies maksaat tačkas stuumeejam 1000 lvl. un buusim turpat kur bijaam un esam. nu nav latvijai naakotnes.
hahahah
h
Kārtējam jampampiņam šķiet, ka no iedzīvotājus visstraujāk zaudējošās valsts pasaulē (!) vēl pietiekoši maz ir aizbraukuši.
dabasdraugs
d
Ko tad Tu te vēl mocies?.. :) (Gandrīz kā "Dienas" zvaigzne nabaga Čeloveks, kuram "latiši fašisti" visu laiku dara pāri, bet projām aizbraukt arī viņš nevar... :)) )
Teodora
T
Precīzi! Nevienu nedrīkst piespiest dzīvot šajā teritorijā!
Teodora
T
Vai, ATVAINOJOS!!! Pārlasīju Jūsu tekto un sapratu, ka runa iet par 90-to gadu sākumu. Tas bija gan laiks, ko bez šermuļiem atcerēties nav iespējams - un tie Gōdmaņa meli.. Bet es domāju, ka būtu mēs visi toreiz aizbraukuši, bet robeža taču bija SLĒGTA!!! Pat uz Lietuvu.
Teodora
T
Kur ta u ija līdz 90-ajam materiāli dzīve grūtākā ??? Nu, nu, nu. Pastāvošais režīms bija morāli grūti panesams- tas gan.
dabasdraugs
d
Es uzskatu, ka Latvijā nav praktiski nekādas diskriminācijas, tikai tik daudz, cik dažu pašu galvās un "wishful thinking".. Piekrītu "Nu zini" komentam, ka Latvijā drīzāk ir par daudz tolerances pret visādām nejēdzībām. Te valda bailes teikt citiem acīs savu nepiekrītošo viedokli, un, kā laikam rakstnieks Visvaldis Lāms teica (ja atmiņa mani neviļ) - "gļeta nevarība".
Aigars
A
Tu kā latvietis uztrauktos, ja diskriminācija būtu vērsta tieši pret tevi. Demokrātiskās sabiedrībās cilvēki uztraucas, ja diskriminācija ir vērsta pret jebkuru, jo viņi negribētu dzīvot tādā sabiedrībā, kas kādu diskriminē vai apmētā ar sūdu maisiem. Tāda rādikala atšķirība starp 2 sabiedrību funkcionēšanu un uzskatiem.
nu zini
n
man domāt, Latvijā valda pārāk liela tolerance, kas novedusi mūs tur, kur esam. Pārspīlēta tolerance pret kukuļņēmējiem, pret nodokļu nemaksātājiem, pret valsts nīdējiem.
dabasdraugs
d
Un tā būtne, kas rakstā nosauc Kembridžu un Oksfordu par "klusiem, skaistiem ciematiņiem", vispār nav pelnījusi komentārus...
dabasdraugs
d
Pēc Tavas loģikas sanāk, ka no Latvijas uz Īriju pārcēlušies pārsvarā ir geji un melnādainie?.. :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas