Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

"Telšu pilsētiņā" cieš no sala un kurināmā trūkuma, bet protestus nepārtrauks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
acs
a
Tukša vietā nepaliek-pašreiz, manuptāt, Luj.vietu veiksmīgi aizpilda Kāposts:-/
Elementari.
E
Varbūt atrastos kāds godīgs žurnālists, kurš izpētītu šo, piedodiet, dīkdieņu, sliņķu, slaistu, dienaszagļu, slīmestu utt. dzīves gaitas. Esmu svēti pārliecināts, ka uz savas vecmāmiņas aicinājumu saskaldīt un atnest malciņu, vai visi šie tēviņi es divām rokām, divām kājām (gan bez smadzenēm veidojumā, ko citiem sauc par "galvu") tomēr to neizdarīs, jo, lūk, viņiem nav laika- jābrauc "piketēt". Un vienīgais "darbs", kas viņus apmierinātu, gan arī samaksa, tas ir deputāts Saeimā. Atcetos to krievu laika latviešu "farcovščiku", kurš skaidri atteica- "ko, par 150.- strādāt? kas , es taču neesmu jucis!" Un tie it kā "nejukušie" sēž uz visu gatavu pie Valdības mājas un citi viņiem līdzīgie "nejukušie" sajūsmā aplaudē. Un kaļ plānu- kurš varētu izgādāt par velti kārtējo pacēlāju pie Rīgas Domes logiem.
Domāju līdzi
D
ja godīgi, jau PIEGRIEZUŠIES šie pau-ti spēka gados, kas cīnās ar GARLAICĪBU pie Min.kabineta namdurvīm! Nu kādi viņi PRETESTĒTĀJI? Smiekls nāk! Šo DĪKDIEŅU atrašanos pie Min.kabineta uzskatu par ŅIRGĀŠANOS par 1991.gada janvāra Barikāžu dalībniekiem, kas aizstāvēja 1990.gadā ATGŪTO Latvijas neatkarību...
Klementīne
K
Visās malās vajadzīgi speciālisti. Un aiz vien mazāks pieprasījums pēc vīreļiem, kas slikti prot amatu vai neprot nemaz - un ir derīgi vien pārnēsāt būvgružus par Ls 800 mēnesī. Man pirms pāris gadiem tādi bija jāpacieš, jo vēlējos drusku paremontēt. Tukšpauri un bezgala pavirši āksti pamatā izrādījās šie "celtnieki". Ja viņi uz šī viļņa cerēja braukt visu atlikušo mūžu, tā nekāda gadījumā nav mana vaina. Vai Dombrovska. Vai tavējā. Ja cilvēks nav kroplis, viņš lielākā mērā pats par sevi ir atbildīgs, nekā mēģina iztēloties.
ErRors
E
NĒ ,MĪĻIE TAS IR IZMISUMS,Kas viņus tur notur,katrs par sevi viņi ir bezspēcīgi,viņus var saprast tikai tas cilvēks ,kas jau ir bijis kaut vienu reizi ilgstošais bezdarbnieks...
jupis
j
Atceros tās Barikāžu dienas 1991. janvārī, kad dabas māte mums nesūtīja salu, jo laikam taču saprata, ka mūsu mērķi ir godīgi un taisnīgi. Pēc analoģijas spriežot nevarētu teikt, ka šo protestētāju mērķi būtu godīgi. Gan jau aizmugurē stāv siltumā mītoši lielāki kretīni ar saviem mērķiem, un "telšu pilsētiņa" ir vēl viena Potjomkina sādža kretīnu dejā!
rīdziniece
r
Piekrītu tiem, kas atzīmē, ka tas haoss pie MK šobrīd "strādā" par labu Šleseram un Ušakovam, kas vēlas, lai Dombrovska valdība krīt. Tādēļ NEKAS netiek darīts ELEMENTĀRĀS kārtības nodrošināšanai Rīgā iepretī MK. Tas attiecas gan uz tukšajām teltīm, noplukušajiem uzrakstiem uz striķiem, gan uz to pašu dabīgo vajadzību kārtošanu kur pagadās.
skats no malas
s
Vai tad policija beidzot nenovāks to balagānu? Tusiņam jābeidzas,bomži! Cik tad ilgi var kārtot savas darīšanas pie Ministru kabineta?
jupis
j
Vajag braukt uz Rīgu pēc Laimes lāča Dombrovska izskatā!
Klementīne
K
Šie jaunie cilvēki apzināti sakropļo sevi, un tas ir skumji. Dzīvē, ka kāds sev nodara veselības bojājumus (ar nazi, piemēram) saukdams "paskaties tikai, ko tu man izdarīji!" tad viņu sauc par slimu un ārste piespiedu kārtā. Kāpēc šiem jauniešiem ļauj ķēmoties?
:):):)
:
ja nemaldos tad Rēzeknē ir vis lielākais bezdarbs un tad pēc daža laba domām tur dzīvo vis lielākie sliņķi,nejēgas.Jāatceras arī tas,ka visi nevar būt vadītāji,deputāti utt.,kādam arī vienkāršie darbi ir jādara,ja palasa par tām naudām ko politiķi kampj un rauš trīcēdami,tad nožēloju,ka neesmu tik aktīvs lai atgādinātu par sevi un ko domāju par viņiem,kaut gan viņiem tas būtu pie vienas vietas,ja nu vienīgi pabaidītu kā 13
riņķī apkārt
r
Atceries, kas notika ar Majakovski? :) Bet, ja Gaiķēns tiešām ir bijis jurists, kā es te lasu komentāros, tad nebrīnos, ka viņš ir kļuvis par bezdarbnieku. Tas, kā viņš formulē savas prasības, liek domāt, ka Gints kaut kad tālos Brežņeva laikos ir iemidzis dziļā letarģiskā miegā un tikai tagad pamodies.
Kapēc?
K
Ешь ананасы, рябчиков жуй, / День твой последний приходит, буржуй(Majakovskis)
Citi atbildīgie
C
Tās teltis ir pašvaldības kompetencē - tātad tieši Šleseram un Ušakovam būtu jārūpējas, lai pretī MK būtu kārtība. Bet tā kā gan Šleseram, gan Ušakovam gribētos lai krīt Dombrovska valdība, tad viņi nedara neko.Laikam gan vēl aizvien cer, ka šiem telšu algotņiem pievienosies naivās tautas masas, tā radot iespēju atsaukties uz tautas "vēlmēm" un prasīt Dombrovska atkāpšanos.
Protestētājiem
P
Kāpēc jūs nekuriniet ugunskuru pie Rīgas domes?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas