Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Tiesībsargs aicina naktsklubus nediskriminēt tūristus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Kurš tad šos diskriminē,vienkārši apkāšs un apskaita finansiāli.Kāda tur diskriminācija.Klubi ņem piemēru no valsts kas savus pilsoņus apkāš,bet šis kantoris vēstules Saeimai nesūta. Naudu jau šis kantoris saņem no šīs pašas valsts un kā maizes devējam runāsi pretī.
tinto
t
WTF? Un mēs (nodokļu maksātāji) maksājam par šitādu ākstīšanos????
čelovek
č
Tak tiešām nožēlojami: izsūtījuši vēstules...
Mija
M
Varbūt nodrukāt krāsainus bukletiņus uz laba krītpapīra, izlīmēt plakātiņus ar uzrakstiem ''Nedari pāri tūristam!'', ''Tūristu diskriminācijai- NĒ!'' vai kaut ko tikpat gudru, un tad justies labu darbu padarījušam un savu eksistenci attaisnojušam.
Mg
M
Manuprāt to biroju mierīgi varētu klapēt ciet. Nu kāda jēga no šitādas parunāšanas?
Клубс Грокс
К
Мес санемам юсу вестули. Лоти микстс, лабс папирс. Аффтар пеши ешё!
Daļņij kordon
D
Beta-blokatori ir medikamentu grupa, kuru galvenokārt izmanto paaugstināta asinsspiediena, stenokardijas, migrēnas un dažu sirds aritmiju ārstēšanā. Beta-blokatorus var izmantot, lai kontrolētu uztraukumu, lai stabilizētu un samazinātu sirdsdarbības frekvenci, un/vai samazinātu roku trīci.
Financialis
F
Saskaņā ar Tiesībsarga likuma 11.panta 2.punktā noteikto: „sekmēt vienlīdzīgas attieksmes principa ievērošanu un jebkāda veida diskriminācijas novēršanu” --------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------------------ Sāku ticēt, ka tur (Tiesībsarga Birojā) tik tiešām ar priekšnieku labi nav... Par ārzemju tūristiem, kuriem pāri dara briesmīgie klubi, cienītais Tiesībsargs iestājies kā mūris. Nu protams - tie tak ārzemnieki - tāpēc spārni aiz muguras izaug baltāki un lielāki, tā nav nekāda smērēšanās ar vietējiem pensionāriem, no kuriem tikai paldies un nekādas reonanses pasaules presē...
TV panorāma
T
Lai attaisnotu savu eksistenci un notušētu nesenās ziņas par darbinieku vēršanos pret biroja vadītāju, tiesīb-vārgs ir nosūtījis vēstules Rīgas gopņegiem ar aicinājumu izskaust diskriminējošu attieksmi pret ārvālstu tūristiem un uzsākt gop-stopu veikšanu arī pret ārzemniekiem, atņemot mobilos telefonus, skaidro naudu un barsetkas (tūristiem no Krievijas Federācijas). Papildus informējot par turpmāko biroja darbību, tiesīb-vārgs norādīja, ka ir paredzēts nosūtīt līdzīga satura vēstules Latbvijas ornitologu biedrībai, lai nodrošinātu, ka kaijas taisa uz galvas ne tikai vecrīgā (ārvalstniekiem), bet arī Pļavniekos (atgriezeniskā saite ar gopņegiem), Āgenskalnā un Beberbeķos (pamatnācijas kompaktas mītnes vietas).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas