Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Tiesībsargs savu darbu novērtē kā viduvēju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dea
d
Birojam nav ne vaina. Tikai tas bars neapmierinātu sieviešu, kuras plosa nenokārtota provātā dzīve un hormoni, gan nodeldēja viroja vārdu.
slida
s
Krīzes laikā birojs uz laiku jāaizklapē ciet - līdz labākiem laikiem. Jo naudas trūkuma apstākļos tam ir tukši konsultatīvs raksturs bez kādiem rezultātiem . Tai pašā laikā birojs nosūc daļu budžeta līdzekļu.
ku-kū
k
Nulle!
Liekulis
L
Viduvēji ir pārāk labs vērtējums šim kretīnam.
Buba
B
Nav slikta doma par to pistoli. Pateikšu priekšā dažus mūžīgos sūdzētājus, - Sončiku,Jakānu,Vaškēviču
Karstais
K
Iestāde nulles vērta. Man pat neatbildēja.
:)
:
Formāla atrakstīšanās iestāde, kā gandrīz visa valsts pārvalde- neapmierinošs vērtējums.
Andris
A
Tā viņa intervija reāli iespārdīja: 1) sūdzējās cik ļoti viņš savulaik negribēja ieņemt šo amatu un kā tika pierunāts - tāpēc nav brīnums, ka bija tik vājš tiesībsargs bija, 2) kad minēja, ka gribējās ņemt pistoli un šaut biroja klientus par nepamatotajām sūdzībām. No comments.
minimix
m
Nu re, kamēr citi cīnās par katru iespēju kaut minimālo saņemt, te cilvēks "sēdējis uz adatām"par vairāk nekā pieklājīgu algu....tas nekas, ka rezultātu nekādu....
vēsais
v
Bet varbūt tāds arī ir bijis sākotnējais nolūks? - lai darbs tiktu novērtēts kā "nekas īpašs". Un zem budžeta taupīšanas karoga iestādi var likvidēt/ nomērdēt. Tad vēl varētu pavērtēt KNAB. Varbūt šo sarakstu varētu turpināt?
Dodo
D
Kamēr situācija būs tik saspringta ar bezdarbu, smieklīgām algām, ar priekšnieku varenību, birojs neko nespēs izdarīt, jo katrs darbinieka solis draud ar darba zaudēšanu...Tomēr birojs ir nepieciešams, jo pamazām pārvēršamies par manipulētājiem un manipulējamiem...Zūd profesionalitāte, valda "draugu būšana", valsts līdzekļu izmantošana savā labā, nedodot vajadzīgo rezultātu. Zinu, ka līdzīgas iestādes Lietuvā darbojas lieliski! Konflikti tiek uzreiz atrisināti. Ja cienījamais Apsīša kungs jau ir pensionēšanās vecumā, vajag dot iespēju strādāt jauniem juristiem ar "svaigu skatu", atbilstošu civilizētām un demokrātiskām valstīm.
Bērziņš
B
Tur jau tā lieta, ka, ja Tu jau šobrīd tiesājies parastajā tiesā (smagajā artilērijā), tad Tev Tiesībsargu nevajag. Tiesībsargs patiešām zināmā mērā līdzinās bezmaksas juridiskajam konsultantam, kuram būtu jāsamierina divus strīdniekus - iedzīvotāju un valsts iestādi - pārliecinot par taisnīgāko risinājumu. Šajā gadījumā Tiesībsargs, šķiet, ir pārāk birokrātisks un tūļīgs, lai ātrumā būtu kāda alternatīva tiesai, un varbūt, ka valsts iestādes vienkārši ignorē Tiesībsarga ieteikumus. Ideja jau ir laba, tikai vajag labu izpildību - ātrumu, efektivitāti, nekādu birokrātiju.
Mg
M
Kur ir ši jēga no tiesībsarga? Tas tiešām ir tikai kā bezmaksas juridiskais birojs? Ja mums vienu lietu 3 tiesu instances var izlemt pilnīgi pretēji, tad kam tajā putrā vēl tiesībsargs, kura teiktajam nav nekāda juridiska spēja?
Oskars
O
Kāpēc visās citās VALSTĪS TIESĪBSARGU darbus vērtē un veic TEICAMI , bet Latvijā es to vērtētu un zinu kad viņi strādā NEAPMIERINOŠI pat ar MELIEM.....?????!!!!!!
Mantrausis
M
Es ļoti apšaubu domu par "reputāciju". Piemēram, līdz Tiesībsarga amatam Apsītim bija laba slava, tagad dažos gados baudījis neizlēmīga cilvēka tēlu. Līdzīgi ir ar gana daudziem. Ja tā turpināsim, amatos sēdinās rātnus bērnus 4-7 gadu vecumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas