Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Tiesībsargs: VID veic neparedzēta nodokļa iekasēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
Tipiska Jenotmātīte! Tur jau tā lieta, ka likumus VID interpretē tā kā viņiem ir izdevīgi un mēģina tos izgrozīt un pielietot tā, lai tas skartu pēc iespējas lielāku cilvēku daļu un ar stipri atpakaļ esošu datumu (laiku). TAS IR VĒL TRAKĀK, KĀ SPĒLĒT SPĒLI NEZINOT NOTEIKUMUS! šEIT SANĀK, KA NOTEIKUMI IR ZINĀMI, BET RĪKOTIES PĒC TIEM NEVARĒJA, JO OTRAM SPĒLĒTĀJAM (VID) IR SAVI "PAREIZĀKI" NOTEIKUMI. NEMAZ JAU NAV TIK DAUDZ TO, KAS PELNĪJA MILJONUS, UN KĀPĒC TO NEDARĪT, JA SMADZENES ĻAUJ UN LIKUMI BIJA TĀDI, KAS NEAIZLIEDZ TO DARĪT?! SKAUDĪBA IR LATVIJAS LIELĀKĀ BĒDA. IERĒDŅI TO NESAPROT, KA, JA NEBŪS MUMS BAGĀTU CILVĒKU (UZŅĒMUMU), TAD NEBŪS ARĪ KAS MAKSĀ NODOKĻUS. JŪS TAČU ARĪ VAIRS NEDARĪTU LIETAS KOPĀ AR PERSONU, KURA VIENREIZ JŪS IR PIEMĀNĪJUSI?! MŪSU VALSTS MŪS MĀNA KATRU DIENU!!!
artis
a
Nevajag gudroties ja nezini, tas bija mans īpašums visus 12 gadus, ir līgums, tas ka vienā naktī izmainīja likumu nosakot ka 1 gada vietā zemesgrāmatā ir jābūt 5, tad tas ir tiesiskās paļāvības principa pārkāpums.
Tiesiskā paļāvība
T
Tas nav juridisks instruments. Tās jēga ir: kam vajadzēja būt rakstītam likumos (bet kā tajos nav).
Elizabete
E
Nu tad jau arī pats vainīgs- nopircis pirms 12 gadiem, visu laiku tur dzīvojis, bet Zemesgrāmatā ierakstījis tikai pirms 4,8 gadiem. Kurš tad tur vainīgs ? Un ja vēl papētītu rakstus, tad sanāktu, ka pirms 12 gadiem nemaz nav nopircis, bet gan visu laiku dzīvojis "cita" īpašumā, kā piemēram dažs labs dara mākoņos.... Un ej nu zini, kādi tur savstarpēji darījumi un norēķini, kas uzņēmējdarbība un kas kukuļi. Būtu tak beidzot tās sākumdeklarācijas pieņēmuši. Bet to likumu jau arī laikam kāda Muižniece vai cita gudrīte nozūmējusi kaut kur dziļi dziļi. Tādi mudžekļi jau te visapkārt, bet pēc tam izrādās, ka VID vainīgs.
nu
n
Ļiepna, sev blakus pamet aci.
artis
a
VID mēģina iekasēt personīgi man, nopirku dzīvokli pirms 12 gadiem un tur visu laiku ar ģimeni dzīvoju, savedu kārtībā zemesgrāmatu pirms 4.8 gadiem, pagājušogad pārdevu dzīvokli, norēķinājos ar parādiem, bet pēc laiciņa vēstule no VID, ka esmu parādā valstij 1000 latu + soda procenti, izrādās "vienas nakts" likumu pieņemšanas laikā pamainīja likumu un man zemesgrāmatai ir jābūt vismaz 5 gadus un 1 gadu jābūt deklarētam.
Niks
N
Neveica savlaicīgas izmaiņas likumdošanā, kuras veikt kavēja tie Saeimas deputāti, kurus tas tieši skāra. Nedomāju, ka viņiem ir tikai vienas partijas piederība. Tagad iznāk - VID rīkojas nelikumīgi, lai gan pati likumdošana netika sakārtota taisnīgi. Kaut kāds apburtais loks...
PPŽ
P
Pirms 3 dienām bija darīšanas VID sakarā ar dzīvokļa pārdošanu. Ziniet, ko uzzināju? Ja pārdod ar peļņu, tad jāaizilda ienākumu deklarācija un jāsamaksā 15% no peļņas. Bet, ja pārdod BEZ PEĻŅAS, tad jāaizpilda 3 (trīs) deklarācijas. Apsveicu valdību par fantāziju un izdomu. Normāls cilvēks kaut ko tādu izdomāt nespētu.
arturs
a
Vai varētu lūdzu precizēt tieši kam, ko VID iekasē?? Vai gadījumā tie nav kāda īpaši aizsargāta kundziņa īpašumi? Varbūt kāds caurkritis miljonāriņš bīda pēdējās štellītes? Vispirms vajadzētu noskaidrot cietušās personas un tad slavēt Apsīti. Varu derēt ja cietušie būtu TP vecbiedri ar bieziem makiem, tad komentāri būtu citā virzienā.
snipersnuķim
s
Vai tad tu, atšķirībā no treknajiem jenotiem, esi kaulu kambaris, kas nāvei parādā un tāpēc tik liela brēka?
Lama Palama
L
Patvaļa un nesodāmība jau vispār ir VID darbības galvenie PAMATPRINCIPI un tāpēc Jezdovai uzspļaut uz kaut kāda tur Apsīša iedomām, kas ir ne vairāk kā ziepju burbuļi un un gaisa baloni, atšķirībā no VID priores stingri piezemētās darbības izpausmēm.
Fly
F
Apsītim tā vajadzēja no paša sākuma, būtu ieguvis tautas cieņu.
Dominīks
D
Paldies par paveikto Apsīšā kunga birojam, bet Valstī tādi gadījumi bija katru darba dienu un daudzas Latvijas pašvaldības ir pārvērtušās par patvaldībām, pat nepilda Tiesu Lēmumus un nirgājas ierēdni par likumiem, katru piektdienu izdodami likuma skaidrojuma skaidrojumu, kuru uz katriem 25 km no Rīgas , perifērijas ierēdnis tulko pēc sava prāta un interesēm. Sastrutojusi ir mūsu Valsts pārvalde. Ierēdni -kreves jāizplēš līdz asinīm.
soms
s
Tipiska jenotība runa. Mums ir revolucionāras idejas, tāpēc no biezajiem piķis jāpiedzen. Vienalga kā, kaut vai ekspropirējot. Bet vecais āpsis jums idiotiem saka, beigās dabūsiet maksāt desmikārtīgi pēc Eiropas tiesas lēmumiem, kā tas jau n_tās reizes ir bijis. Bet jūs idioti-revolucionāri vienalga nesaprotat, jo likums un tiesas jums pie kājas, galvenais ir jūsu revolucionārās hunveibinu/boļševiku/jokobīņu un asiņaino khmeru idejas. Tāpēc arī jūs ir jāpatriec, kamēr vēl nav par vēlu, jo maksās tauta, ne jau jūs.
marfa
m
Nevis nepamatotu nodokli, bet nodokli par veikto saimniecisko darbību pārdodot nekustamos īpašumus vairāku miljonu apmērā. Tad kāds % nodoklis jānomaksā, no turienes arī strīds! Tie ir augļotāji, kuri lēti pirka, dārgi pārdeva un palīdzēja izviedoties un uzs'prāgt nekustamā īpašuma tirgošanas burbulim! Tikai nevajag, ka šīs personas būtu jāizstāv! Ja pārdod savu dzīvoklīti, tad nodokli maksāt par labuma gūšanau nevajag, bet ja tiek pārdoti īpašumi- nu teiksim kā kādi 40 zemes gabali, tad ko? Tā nav saimnieciska darbība? Paskaidrojiet man?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas