Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Tikai Saeimā vidējā darba samaksa šogad ir pieaugusi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:)
:
«Kādai motivācijai ir jābūt cilvēkiem, ja algu samazina par trešdaļu? Rezultātā cieš gan darba ražīgums, gan pakalpojumu kvalitāte, ko no valsts saņemam,» atzīst V. Lieģis. Viņaprāt, daudz pareizāk būtu samazināt algu fondu par 30%, bet darbinieku skaitu par 40%. Paliktu spējīgākie darbinieki, kuri būtu motivēti, jo vidējā alga pieaugtu. Lūk, kur "valstiskas"domāšanas paraugs krīzes situācijā :). Bet tie 40% - tie taču pātrietu uz sociālo forndu un bezdarbnieku pabalstiem, un pēc tam liela daļa no viņiem aizbrauktu. Tā jau gan ir - nav cilvēku, nav problēmu...
Oskars
O
Pēc pusgada likšu visu nelikumīgi paņemto naudu atlikt atpakaļ Latvijas KASĒ........
Pienakrūze
P
Varbūt pats grivēsi katru rītu celties 5 un ziemās šķūrēt sniega kalnus par 125 Ls? Par fiziski smagu, bet nekvalificētu darbu arī jābūt adekvātai samaksai. Ne velti latvieši emigrē sēnes lasīt, jo tur pat sēņu vācējs tiek uzskatīts par cilvēku, kuram jāuztur ģimene, jāapmaksā īre un komunālie, jāskolo bērni utt.
Pikselis
P
Bet tas taču ir taisnīgi, ka par izcilāku stulbumu maksā lielāku algu.
dzeris ir prostituta
d
Cik tev, gudrīt, Jaunais laiks maksā par tiem meliem?
Vēlētājs
V
Čestj i sovestj našei epohi!
aha
a
cūkas no siles atraut ir ļoti grūti!
dzeris - lāčuka...
d
Problēmas ar atmiņu un adekvātu faktu uztveri? Parādu uztaisīja Slakteris un Godmanis. Valsti līdz šādai situācijai novedusi Kaulīša valdība. Neraksti par tēmēm, kuras nepārzini. Visam, kam pieliek roku TP ir čiks, JL spiests tos sūdus tagad izstrēbt, TP pamuka malā, lai tev līdzīgie bezsmadzeņu klauni var vāvuļot un vainot visās nelaimēs JL.
cerma
c
Tas tacu ir skaidris,ka tiesi Saeimas deputati ir lielakie zagli, korumpanti un valsts izlaupitaji, iedzivotaju apzadzeji. Tad kad Freibergai bija jatlaiz sis Saeima vina to nedarija, jo triceja un drebeja bailes,ka sis banditi vinai nepieskirs dzivokli, ja neizdosies vinus izdzenat. Latvijas valsts prezidenti ir zagli un nekaunigi blezi. Kapec Ulmanis un Freiberga dzivo valsts dzivoklos, bet ne tos ire par savu pensiju, kura viniem ir loti liela? Kapec Freiberga un Ulmanis ir tik nekaunigi, ka apzog Latvijas iedzivotajus? Tai vieta, lai raditu piemeru ka pasiem ir jarupejas par savu dzives vietu Ulmanis un Freiberga izmanto valsts ipasumus un uz valsts rekina izmanto citas privlegijas,automasinas, kalpus, sulainus un to visu atmaksa nabadziba un bezceriba iegrustie Latviajs iedzivotaji, stradaojosie, berni, pensionari. Ulmana un Freibergas nekaunibai nav robezu, vin ir jaizmet no siem valstij piederosajiem dzivokiem un tie ir jaizpardod publiska izsole, bet ieguta nauda ir jaieskaita Latviajs pensionaru fonda. Slinkajiem un depilajiem, bleziem, zagliem Saeimas deputatiem ir jasamazina algas par 70%, tas butu tikai taisnigi un godigi.
Lelle
L
Prātiņ nač mājās! Par tādu vadošo darbu kādu piekopj Rīgas parazīti i sētnieka alga nesanāk.
Lelle
L
Vēl jau aizdevēju nauda ir, var turpināt šķiesties... Nez ko darīs kad jāsāk būs atdot?! Vai ies aplaupīt jau aplaupītos?
Mg
M
Atkal jau runājam par "vidējo slimnieku temperatūru"... Ja reiz Saeimā vidējā alga ir palielinājusies, tad žurnālistam arī vajag atrast kāpēc tas ir noticis. Vai tiešām ir grupas, kurām ir palielinātas algas, vai arī ir atlaisti tie darbinieki, kuriem bija mazākas algas, vai ir notikusi amatu apvienošana.
Lelle
L
Aizveries kloniņ-lohiņ!
Jukums
J
Nu neredzu par ko vēlēt - lai par ko arī balsotu, atkal nekas nemainīsies. Varbūt pati sistēma tieši tā ir arī izveidota? Varbūt tiešām iemest aploksni ar iepriekš sagatavotu paskaidrojumu kāpēc tā rīkojos, ar prasībām un novēlējumu?! Uskatu, ka noteicošā tomēr būs sociālā politika
lāčuka sausais atlikums
l
viss ,kam roku pieliek JL -ir Čiks, 27.04.2010 09:05 bezcere "divivienā 09:00 27.Apr. Jaunups finanšu ministra un premjera sadarbību vērtē kā lielisku------------------------------ ----Tikai tāda Vienotības ministru sadarbība """DIVI VIENĀ""spēja iedzīt savu valsti parādu jūgā ,atņemot darbu, atņemot maizi, atņemot makšķeri , atņemot cerību uz izdzīvošanu /ieliekot cilpu rokās /......200 000 bezdarbniekiem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas