Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Titavs: Vienotības partijās skaitļo, kādā sastāvā var dabūt vairāk vietu Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kamene
K
Skele, Stokenbergs, Pabira-pabriks, Sleseris, Lembergs.... ir Latvijas valsts posts un latviesu tautas nave....un to mes redza un izjutam katru dienu.
Pēteris
P
Tītav! Tu ar Repši devi starta šāvienu ārzemju espansijai Latvijā. Atdevāt banku kontroli ārzqemēm. Beidz līst un tupi mierā!
Nu
N
vienas rebes. Tikai ne VALSTS intereses. Nožēlojami.
west
w
Ko grib Titavs? Atzīmētie, ka ir dzīvs. Kopā ar Titavu strādāt ir ļoti nepatīkami, un, galvenokārt tāpēc, ka runas nesaskan ar darbiem.
Valdis
V
Baigais politologs uzradies...
cimdars
c
ar 1 limonu pietiks
Amanda R.
A
Ceru, ka melīgā Vienotība no apmelotā Lemberga arī drīzumā sagaidīs pelnīto pērienu. Bet no manis un manas ģimenes to noteikti saņems septembra vēlēšanās!
Oskars
O
Bet es gaidu un gribu Vairas jauno partiju !!!!!
Politpesimists
P
Smagi aizvainots, aizvainots līdz acu aptumšumam ir pats Titavs. Tomēr, kā jau veikls zēns, ir iekārtojies siltā vietā. Būtībā liekēdis vien viņš ir. Kādreiz LR intervijā K. Streipam viņš nežēlīgi un bez mēra sajūtas kritizēja mūsu valsts Prezidentu. Kā Prezidenta vislielākās muļķības piemēru nosauca it kā Zatlera ideju par šaha stundu ieviešanu Latvijas skolās. Es gan neko par to neesmu dzirdējis, bet ja tā bija, tad es to atbalstu. Šahu, kā obligātu mācību priekšmetu JAU ieviesuši vai to apspriež vairāki desmiti pasaules valstu, t. sk. Ķīna, Indija, Serbija, Izraela, Armēnija, Azerbaidžāna utt. Lūk tā, gudrais Titava kungs. Tā ka ar domāšanu ir problēmas tev pašam.
to he-he
t
Tev,draugs,ir medicīniska rakstura problēmas.Nopietni.Par to klaji liecina tavi he-he un hi-hi. Arī tekstuāla impotence nav noslēpjama aiz vulgāriem hihinājumiem. Ja gribi,lai tevi kāds uztver nopietni,tiec vaļā no smadzeņu bojājumu izpausmēm savos tekstos.
RŪĶĪTIS
R
UN KO DARĪTU TITAVS ŠAJĀ SAKARĀ ........... ATBILDI--NU .......skauģu pekele.....
Berta
B
Tad jau Vienotība būtu glupa, ja to nedarītu. Katra partija tā dara.
Pipo
P
Nu,nu, pašreizējās vēlēšanās deputātu vietu skaitu atstāsim vēlētāju ziņā. Piebilstot,ka vēlējot, reklamas presinga iespaidā, varam atkal paklupt govsmēslu ,,kūkā,, .
He he...
H
Būs "kūkā", jo kas attiecās par jaunajām vēlēšanām.... he he... tad joks ir vēl lielāks, jo vēlēšanu sistēmu catler'ts neparedz mainīt uz mažoritāro un ar individuāli atsaucamiem deputātiem, bet saglabā šo pašu veco pArTEJU BIZNĒSA SISTĒMU, lai pats bez bēdu ar visiem jenotiem tur atkal iekšā silē tiktu.... hi hi...
  • 3
  • 0
agris
a
Nedomaju,ka ZZS butu ieguvis velesanas tik labus rezultatus,ja tauta zinatu,ka ari vini ir lidzvainigi pie ekonomiskas krizes izraisishanas.Buldozers uz velesanam jau noravas,laiks ari ZZS norauties
agris
a
Nedomaju,ka Vienotība butu ieguvisi velesanas tik labus rezultatus, ja tauta zinatu,ka ari vini ir lidzvainigi pie ekonomiskas krizes izraisisanas un savu oligarhu lobesanas. PLL uz velesanam jau noravas, laiks Vienotibai norauties
  • 6
  • 5
smieklīgi un skumji
s
Iedomājiet tikai - atnāca Titavs un iedzina grīdā mietu - izrādās partija rēķina,kā iegūt vairāk vietu!!! Kaut kas nedzirdēts! Tas ir skandāls! Visa politiskā vide un sabiedrība nu viļņojas!
He he...
H
Pareizi ir pateicis Titavs... he he.... Arī man ir piegriezies abu šo Vienotības Voldiņu: Catlera un Dumrovska teijāteris.... he he... kur tad bija Catlerīts, kad Dumrovskis nelikumīgi pensionāriem pensijas nogrieza? Tad catler'ts spiedza aiz sajūsmas par dumrovska glupību, Catler'ts pievēra acis un ausis par to , ka dumrovskis savu bīznēsīti MK ar savām babkām kārto, ka kempers atklāti melo par savu neremontētā dzīvokļa iekārtu pārdošanu par 20 štukām ( zelta podi un ļustras ar žurku sagraustiem tepiķiem), mierīgi noskatās, kā kristoska vāvuļo par āfrikānu ievešanu Latvijā, mierīgi svilpo kā mazie naciķi Latvijas tautas savā starpā uzkurina.... hi hi... A tagad kad Vienotības rižene jau atklāti ņirgājās par catlerīša neievēlēšanu un pašas iegribām tikt pilī, Catlerīts redz sadusmojās uz sliktajiem oļigarhiem ,kas šo iepriekšējo reiz ievēlēja tajā postenītī, bet labos oļigarhus; beķi, stepjānovu, ekļerti, štokiju.... ir gatavs atkal godā celt.... hi hi.... Kauns par šādu teijāteri, bet tautai darba lietas nekārto un tā mūk no šī leļļu teijātera kuģa... he he...
  • 6
  • 7

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas