Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

TP: par pensiju izmaksu jālemj jau rīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
senajam
s
Ko tad tik nopietnu dari, šūpo pautus Rubikam?
topošais pensionārs
t
Ja jau ir, kad 1 miljonu nevar atmaksāt par skaidriem pārkāpumiem, tad bankrots ir TP! Un ne tikai finanīāls, bet arī politisks.
labvēlis
l
Varbūt tā nauda ir paredzēta tādam dēlam kā Tev nodzeršanai?
Senais>senajam 16:55
S
Es strādāju un pietiekoši nopelnu. Žēl, ka Jums tas neienāk prātā, jo tendence pārņēmusi veselo saprātu.
objekts
o
Es arī ticu, ka tu esi Romas pāvests,jo tā melot,gvelzt to jau tikai tu proti.Debate nesanāk ar nesakarīgiem ļaudīm.
senajam
s
Es vispār varētu iztikt bez pensijas tik daudz paspēji nozagt?
lno
l
TP ne tikai solīja, bet garantēja: Kalvītis - 7 treknus gadus, Šķēle - stabilitāti, kamēr Kalvītis vadīs valdību:)
R.B.
R
Tautas partijai par pensiju izmaksu vajadzēja domāt jau tad, kad tā kopā ar buldozeristiem notrallināja valsts sociālo budžetu.
ak
a
Kurā partija tad noveda valsti līdz bankrotam un milzīgajiem valsts parādiem? Katrā ziņā tas nebija ne JL, ne Dombrovskis, bet tie, pozitīvisma kampaņu apdullinātie, ka balsoja par valsts kases iztukšotājiem, kuri nokļuva pie varas pēc 9. Saeimas vēlēšanām. Ne Dombrovskis ne JL to skaitā nebija. Nevar prasīt atbildību no opozīcijas par to ,ko sastrādājušas pozicijas partijas. Vismaz to cilvēkam ar netraumētu domāšanu vajadzētu saprast. Beidzot vajadzētu saprast, kādā bedrē valsti ir iedzinusi iepriekšējā koalīcija ar TP un LPP/LC priekšgalā un atcerēties TIEŠI ŠO partiju, kuras nokļuva pie varas, pozitīvisma kampaņau un priekšvēlēšanu solījumus, nevis to, kuri pie varas nebija. No iepriekšējo koalīcijas partiju izraktās bedres nav iespējams izkļūt tik ātri un vienkārši, kā vienam otram izliekas, it sevišķi tādēļ, ka bez aizdevumiem, nebūtu naudas pat pensijām. Neviens neaizdod naudu tāpat vien, it sevišķi tādai valstij, kura pati sevi notrallinājusi savu ievēlēto vadītāju vadībā un nekad nav bijis tā, ka aizņēmējs diktē noteikumus aizdevējam, it sevišķi tādai valstij
He he...
H
Ja pensionāru apzagšana pretēji Satversmē noteiktajam ir ...Jaunā laika vadībā valdība spēja mobilizēties krietnam,gudram darbam krīzes pārvarēšanā..., tad esmu Romas pāvests.
He he...
H
Paskaties pats no kurienes te vāvuļo.... Ir tikai viena taisnība - JL taisnība kā padumijas laikos...
objekts
o
Neredzēta apsēstība,skaudība,naids,infantilisms jūtams Tautas partijas topā.Cik nepatīkami un sāpīgi,ka tieši Jaunā laika vadībā valdība spēja mobilizēties krietnam,gudram darbam krīzes pārvarēšanā.Mēs no malas visu saprotam,ka Tautas partija niecīgā Shķēles vadībā citu darbu un ierosinājumus neatrod,kā tikai likts visādus sprunguļus,šķēršļus Repšes finansu darba vadībā un Dombrovskim valdības vadībā.Tas ir ciniski, nīst tik stipri Jauno laiku tikai par to,ka viņiem darbs veicās un mēs visi pamazām gar bezdibeņa malu tiekam izvesti no krīzes,kurā iegrūda mūs tieši visvairāk Tautas partijas valdību vadītāji,finansu ministri un pats Shķēles kungs,kā ideologijas paps.
He he...
H
Tautu jau eksportē... kad tādus kā tevi- muldoņas eksportēs?
lūriķis
l
Kaut kas jau šamajiem pietrūcies,vai nu karodziņu ko mest konteineros,vai konteineru,bet točno kaut kas spiež uz smadzeņu šķēlēm,bet tas jau pierasts -Tupā pārtija:)
lno
l
Portālam derētu pārbaidīt, no kuras adreses nāk šie vienveidīgie komentāri. Varu pateikt priekšā - no tpjo un pirmo birojiem:) Nebūs jau pirmā reize. Komentētājiem atgādināšu, ka valdībai jāievēro ST noteiktie termiņi, nevis jāglābj bankrotējušo kretīnu reputācija. Pirms bļaustīties, TP vispirms jāiemaksā valsts kasē miljons par nozagtajām vēlēšanām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas