Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ušakovs: Mūrniece drīzāk provocē nekārtības 16.martā, nevis domā par kārtību Rīgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
suvorovs
s
Ušakov, beidz ar dullām bābām kašķēties. Ievēro likumus un būs ok.
hiphop
h
Usakovs vaid par kartibu un uztraucas par provokacijam, bet Moscow, ta naudiņu apsolija, ja nebūs leģeonāru gājiena a tgad fiškas vējā
mesls
m
Usakovs liekuligi vaid ka interesejas par kartibu un uztraucas par provokacijam, tad butu saviem Maskavas lidzskrejejiem teicis lai nenak pie Brivibas pieminekla un netrauce kara veteraniem nolikt ziedus un pieminet kritusos, galu gala tacu ari 9 maija kara veteraniem neviens netrauce!
Andris
A
Turpinājums 16-26,latviešu plūsmā ,tēvs -māte krievi ,latviešu valodu viņš pārzināja labāk ,ka savu dzimto valodu.Tagad tiekamies bieži ,viņa viedoklis un dzera viedoklis sakrīt pilnībā ,viņš arī uzskata ka Latvijā varētui būt arī krivvaloda kā otrā valsts valoda ,protams ,nezinu dzera domas .Tā ka labāk netracini sevi un citus ,viņiem no dieva nav dots izprast mūs latviešus.Atceries ---RUBIKS roku viņam obligāti paspiestu ,tas taču viņu cilvēks.
Mona
M
Vai tad viņš tāds vienīgais???
Andris
A
Zane neieskaidrosi viņam ,es ar tādu špruktu sēdēju vienā solā RĪGAS 2.VIDUSSKOLĀ ,
zanE
z
Kas nu kuram ir oponets.... kāpēc vienmēr latviešiem ir jābūt tiem iejūtīgajiem, saprotošajiem, laipnajiem, viesmīlīgajiem u.t.t. Mums jāsaprot visi, kuri nesuši gara gaismu jau ar uguni un zobenu, ar "dižās un varenās" morāli un saprašanu, okupanti-atbrīvotāji un vēl visādi pasaules klaidoņi. Kāpēc mums - iedzimatajiem ir, velns zina kas, jāskaidro kaut kādiem nesaprašām un tikai savas taisnības atzinējiem? Es taču nebraucu uz Maskavu godināt savu tēvu, tad vienkārši ļaujiet man to mierīgi darīt Latvijā un tad, kad es to vēlos, nevis tad, kad man kāds to atļaus!!!
dzeris - Andris
d
Jā, Andri, kā tu uzminēji, ko es darīšu, tu gan esi stipri gudrs! Un vēl man par komentiem maksā Krievija, židomasoni, Izraela, Zurofs un Soross personīgi, tā ka slims neesmu, esmu pārdevies par rubļiem, šekeliem, dolāriem, latiem, utt. Latvijas valsts un Latvijas tautas ienaidnieks.
Andris
A
Sen esmu ievērojis ka DZERIS slimo ar višām tām pašām slimībām ar ko mūsu okupanti jeb 5.kolonna..Bet 9.maijā gan viņš būs vesalsun žirgts ,iespējams dalīs georga lentītes.
dzeris - zanE
d
Visi te rakstošie, pārsvarā, vēl labu Latvijai, tikai katrs to labumu un ceļu tā saniegšanai redz savādāku, tāpēc oponenti nav jāpārvērš par ienaidniekiem, kas mūsu sabiedrībai ļoti raksturīgi - viss ir tikai vai nu balts, vai nu melns, pustoņi būt nemēdz. Un tā ir Latvijas galvenā nelaime.
lno
l
Kur tu tāds radies, tik stūrgalvīgs savā dumjumā. 1936 gadā karš vēl nebija sācies, tāpec jau brauca uz olimpiskām spēlēm (nevis olimpiādi) Berlīnē _________________________________ Patīk man tādi pamācītāji, droši vien pašam ģimenē kāds no progresīvās cilvēces daļas?:) Tātad par režīmu var spriest tikai pēc kara sākšanas? Hitlers savu grāmatu uzrakstīja jau 1923. gadā, un pie tajā aprakstīta scenārija arī pieturējās, bet vienai otrai āmurgalvai pat karš Grūzijā nav atvēris acis. Ne tu norādīsi, kur kādam likt puķes.
bums
b
Un tev tie ziedi obligāti jāliek tai dienā, kad ir tāda ažiotāža, kad visu to jandāliņu filmē visa pasaule ---------------------------------------------------- -------------------------------- Visa pasaule nefilfmē. Tur ir vietējās telekompānijas un no Krivijis sabraukušās BBC, CNN, RTL, utml. tur nav. Pagājušā gada 16.marts ir tam apliecinājums.
imis
i
ušakovu deportet uz russiju
Lelle
L
Kapēc lai tāds nebūtu Ušakovs. Latviešiem pašiem ar galvu jādomā par ko balso.
zanE
z
Te neiet runa par līdzīgu domāšanu, bet šodien Tu izpaudies īpatnējā veidā. Citu dienu Tavi komentāri ir daudzkārt sakarīgāki un pamatotāki. (Tāpēc Tavas dīvainības saistu ar slimības sekām...)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas