Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Ušakovs piekristu veidot valdību, ja prezidents viņam to piedāvātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
To: no Bavarijas zemes. Halt die Klappe! Lieber TOT als ROT !
Latviete
L
Kauns lasīt tautiešu ļaunos izteicienus! Papūlieties atcerēties,kas mūs noveda šajā bedrē-Godmanis,visi pārējie premjeri-bāleliņi-bagāti un trekni.
no Bavarijas zemes
n
..... rakstītajam protams, tādi mēs Latvieši esam! viens otru norej, izmanto un nekaunīgā veidā izmanto cita nelaimi, savā labā. Tas bija UK, kur Latviets Latvietim palīdz iekārtoties darbā un nekaunīgā veidā, par iekārtošanu darbā prasa 300-400 poundus. Un vairākiem desmitiem cilvēku! Un sūds negrimst!
atklājums
a
Nezināju, ka Tvaika ielā ir tāda palāta - Bavārija...
  • 1
  • 0
no Bavarijas zemes
n
Mums, Jums tur Latvijā, Rīcībspējīgām personām ir jāveido, jābūvē jauna, ļoti stipra, iznīcinoša Korupciju Valdība, Jauna Republika, Jauni ekonomiski perspektīvi pamati. Paņemot pieredzi no Eiropas stabilākajām valstīm! Un dzīvot draudzīgi ar Krieviju, protams ieturot distanci, jo skaitamies laikam Neatkarīgi! Bet veidot super jaunus ekonomiskos sakarus! Tā lai ar katru nākošo gadu Latvijas iedzīvotāji sajustu reāli ikdienas dzīves līmeņa uzlabošanos! Jāver vaļā Lieli Uzņēmumi, Ražotāji, dažada veida produkcijas ražošana, Milzum daudz jaunu darba vietu! Un pietiks naidoties un zāģēt to zaru, uz kura paši šēžam! Kas vēl nav skaidrs! Un izveidot likumus, lai nacionālisti neuzdrošinātos izteikt unn kurināt Rasistiskus, Nacistiskus skandālus, avotus! Un sodīt par nacistisku, pazemojošu citu tautību aizskaršanu, apvainošanu! Tas attiecas uz visiem! Šeit daudz kur eiropā nav pieņemts pazemot un aizskart citu tautības iedzīvotājus, pazemot viņu, ka piem: viņš ir nēģeris. Un es domāju Lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju vēlas Draudzīgu, Spēcīgu, Patiesu, Godīgu, bez šmuguļa Valdību un dzelzs Likumus pret pārkāpējiem, Lieliem Zagļiem ! Es par SC pārrākumu! Vēlēšanas taču un ikdiena to ir pierādījušas! Kas vēl nav skaidrs1
Vārds
V
Nemuldi vācijas krievs un nebāz degunu citas valsts iekšējās lietās.Aiztinies uz fāterlandi un smirdi tur un turi muti.Ne tavus ne vietējo okupantu vēlēšanos te neviens neņems vērā.Te ir latvija un te valdīs latvieši!!!
  • 2
  • 0
no Bavarijas zemes
n
Un te vēl Āboltiņa, kā nodevēja izsakās par Ušakovu! Visu cieņu viņam. Šī gandrīz vai tika padzīta no Saemas, izgaiņāta iepriekšējā valdība! Bet viņa atkal tur pinās, nekas nav mainījies. daudzkur viņa priekšgalā! Viņa bija vecajā valdībā, kura nebija spējīgi izgrābt ieprkšējo 15 gadu savārīto putru. Latviju nolaiduši līdz Klinģim! Ka iedzīvotājiem jāmūk prom no savas dzimtenes, glābties svešās zemēs.
no Bavarijas zemes
n
Un skatījos arī klipu ziņās, kur Olga Rajecka teica, kā nogāzusies no plaukta, izbrīnīta bija par SC atbalstu vēlēšanās un viņu iespējām ar Zatlera partiju veidot valdību! Pamodusies! Un vēl daudzi līdzīgi, bet ļoti nacionāli naidīgi noskaņotie! Kuri grib pilnīgi padzīt no Latvijas zemes Krievu tautības cilvēkus un dzīvot lepni vieni paši!
no Bavarijas zemes
n
Tie daudzie nacionālisti, īstenie Latvieši, grib visus tā nokaitināt lai galu galā Rīgā ienāktu Krievu tanki? Protams tas nekad nenotiks, mēs tādi mēsli, nē jūs naidīgie, ar vecajām zandalēm kājās un caurajām, nošļukušajām biksēm, nēesat vērti lai kara stāvoklis sāktos!
no Bavarijas zemes
n
Ieskatoties informatīvajos tekstos un kur nu vēl komentāros, liekas, ka vispār kautkāds ārprāts vai vājprāts notiek! Te pēkšņi SC ir momentāli atstumts malā. Stāvi pie ratiem! Bet viņi taču vēlēšanās vinnējuši un Lielākā daļa iedzīvotāju grib uzticēties viņiem! Ir apriebies viss, kas šajos pēdejos 15 gados noticis! Un te tagad daudzi apgriež kreklu uz otru pusi un pārsteigti izsakās, ka nedod Dievs SC nāks pie varas, atgriežās Padomju savienība! Un daudzi Fašistiski Naidīgi izsakās pār Krievvalodīgiem politiķiem! Un saskata visā tajā vai uzpūš tādus naida mākoņus, ka gandrīz vai karam jāsākas! Nu kas galīgi apstulbuši, prātu izkūkojuši Jūs tur Latvijā! Priekš kam vajag kurināt naidu un visu sabojāt! Visu, tas ir esošās attiecības, kuras nedaudz bija uzlabojušās ar Mūsu Mūžu Mūžiem Lielajiem kaimiņiem!
...
.
Vienkārši, nevajag šo stulbeņu komentarus lasīt, viņi vispirms uzslavē vienu, bec pec briža apdirš to, tada ir latviešu ipatnība.
  • 0
  • 3
Dr.xy
D
Kremla maratonskrejejam: vieniga vieta kur ,varbut,Tu varetu meginat veidot "valdibu",ir Centralcietuma kamera,vai piespiedu darba nometne, kur Tu tiksi ievietots,kopa ar saviem "neredzamas frontes" cinitajiem,par meginajumu iznicinat Latvijas Valsts neatkaribu,ar Launuma Imperijas atbalstu. Ja,esi spejigs lasit tekstu ar latinu burtiem,tad pacenties izlasit Soda likuma 69.punktu,par Valsts nodevibu.
Nē!
N
Tās 4/5 krievu, kas balsoja par VL!, diez vai vēlēsies, ka par SC balsojušās 2/3 latviešu pārstāvis būs valdības priekšgalā.
piekristu,piekristu -
p
noteikti piekristu OTRAM maratonam ar līdzīgu iznākumu
piekristu gan,
p
MAĶ MOJA!
  • 2
  • 1
Fellow
F
Normālā demokrātijā princips ir vienkāršs - vēlēšanu uzvarētājs saņem valdības vadītāja vietu un koalīcijas veidotāja pienākumus. Opozīcijas partijas veido savu koalīciju un iegūst parlamenta spīkera amatu. To nosaka demokrātijas gars un tā garantē parlamenta mazākuma iespējas un tiesības. Šo kārtību Latvijā ar pērkamo ZZS/TB palīdzību salauza Latvijas Ceļš, kam traki negribējās atlaisties no varas/naudas poda. Vai nebūtu laiks atgriezties pie saprāta?
Vārds
V
Nu lai tad ušaks veido koalīciju,bet melko plavajet,popu vidno ha ha ha ha.Kas tādu suņa valdību apstiprinās un kas ar to krievu mērgli ies koalīcijā???!!!
  • 0
  • 0
anniņa
a
premjers??? tāds - kurš sulīgi nolamājas kameru priekšā???
nu ja
n
Labāk ļaut Amerikāņiem un Eiropai dirst musm uz glavas, bet toties mūsu tautu dēli Latvijas bāleliņi būs laimīgi un pēc pusgada atkal no saviem datorkrēsliem bļaus ka dzīvot ir grūti ka valdība jamaina.... Ak dievs kā ir apnikusi šī valsts ar visiem tiem iedzīvotājiem....
Vārds
V
Nu tad tinies,neviens tevi te netura.Māte krievija jau tevi gaida.
  • 1
  • 0
HA
H
tava vieta ir krievijā, tikai kam tu tur esi vajadzīgs- itka ekonomists-bet bez jelkadas pieredzes , itka zurnālists, bet -nekāds, itka mērs, kurš gandrīz ar varu piespiests iesesties tajā krēslā, pie tam- komā pabījušais cilvēks ir neaprēķināms, tādu ir bistāmi likt pie varas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas