Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ušakovs: Rīgas pašvaldības vēlēšanās valodas nepratēju nebūs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
Ušaks ,šādii muldot ,cer celt reitingu lētticīgo latviešu vidū ,lai arī turpmāk saglabātu RD kreslu .... SARKANĀ SUŅA gājiens !
DAI DAI OTDAI
D
GASTRABAITERS KRAVCOVS IR AIZMIRSIS KUR IR DZIMTENE ...... VISAS KRAVCOVA INTERESES : DAI MJASO , KOLBASU , OTDAI KVARTIRU , OTDAI CASIKI , DAI GRAZDANSTVO ............
pamela
p
Kurš nu tev ticēs,jo tu taču kā Holostovs būdams Saeimā pārdeklarējies lai no VALSTS izzagtu kompensāciju par dzīvokļa īri un transportu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RD arī tagad ne visi deputāti pārvalda vajadzīgajā līmenī valsts val.Divkosi un meli!
KAUTKAS
K
te neklapē kautkur lasīju ka Urbanovicš teica ka viņu partijā neesot saimnieku kurš izvēlas deputātus bet gan tos deleģē viņa vēlētāji.Tagad Uškovs saka ka pats visus baudīšot.Kurš no jums melo?Vai tas ir viedokļu atšķirība,vai nekompetence tāpat kā par vēsturi. ŠTO HAČU TO I MIČU.
latvietis
l
Tas ir nepienemami,sito no saeimas ara.
Sirmais
S
Krievi ir dzimuši un auguši asiņainā vidē.Populārs krievu teiciens: "kāzas nebija pietiekoši jautras - nevienu nenosita". Vienīgie viņu argumenti ir kulaks vai sētas miets, tagad beisbola nūja.
dekolonizacija
d
protams ka nebus,vini visi jau laimigi bradas pa muzhigaa smarda apnemtaas matushkas vienmer pusbrukusham sadzham un djerevnam,
lux
l
īstais aizrādītājs atradies. Paskaties labāk, kas tavā dzimtenē notiek. Aptrakuši mazi fašistēni sit nost cilvēku tikai tāpēc, ka ir citādi. Gan jau pa starpu kādu "tīrasiņu" krievu arī nomušīs. Ja šīs krievu fašistu izpausmes nonāks arī līdz mums, un būs situācija, ka kādu varēs izglābt, es glābšu jebkuras rases un tautības cilvēkus, izņemot krievus. Pārāk daudz asiņuuz jūsu fašistu rokām.
Jonis
J
ko tas ausainis var pārbaudīt, viņam pašam ar valodas zināšanu ir diezgan plāni. Kauns mazu bērnu priekšā, kad ušakovs runā a kļūdām. kā lai bērniem liek mācīties pareizi runāt, ja Rīgas mēris runā ar kļūdām.
janka
j
Jà,SC un Kravcovs paràdija savu fašista seju
5 колонна
5
"Gan jau Antona Kursīša ļaudis pastrādās pie tās lietiņas, Nil, tā ka vari nesatraukties!" - Нет, людишки Курситиса ничего не смогут поделать, потому что Кравцов проявил гражданское мужество - и знание законов! - и отказался проходить проверку. Кравцов, как Махатма Ганди, показывает русской общине своим примером, КАК надо поступать.
5 колонна
5
На вас не угодишь. Именно поэтому и нужно говорить не по-латышски, а по-русски. Латыши не смогут придраться.
soļanka
s
Solījumi jāpilda.
sabo
s
domāju gan, ka nils dikti iedomīgs par savām spējām , a varbūt viņš domā , ka latvieši lieto tikai tik vārdus, cik viņš pārvalda. Gan jau Antona Kursīša ļaudis pastrādās pie tās lietiņas, Nil, tā ka vari nesatraukties!
Alvīne no Vircavas
A
Ceru, ka prokremlisko kravcovu partija pašvaldībās vairs neuzvarēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas