Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ušakovu, iespējams, vedīs ārstēties uz klīniku Vācijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ārprāts
ā
Cik daudz tomēr latvijā krievu pakaļu laizītaju!!!! Tāpēc jau mēs esam tur kur esam,jo latviešiem nav laika celt ekonomiku,jālaiza krieviem pakaļas.Man kauns ka esmu latvietis.Latvie,si ir vismīkstāka nācija pasaulē,verga dvēseles!!! Kā var vēlēt izveseļošanos tādam mērglim,kurš slavina latviešu tautas,jūsu, stulbie latvieši, senču slepkavas!!!! Kaut jūs aizrītos laizot krievu sūdainās pakaļas!!!
!!!
!
С МЭРОМ ВСЁ БУДЕТ ХОРОШО. А ТЕ КТО РАД ЧТО ПОЛУЧИЛОСЬ НУ ЧТО С ВАС ВЗЯТЬ УЩЕРБНЫЕ
nv
n
un kas tur tik smieklīgs, lai liktu :D ?
jocis no ivara
j
No sirds gribētos paskatīties acīs tiem, kas ļaunos komentārus rakstīja. Paskatīties, lai saprastu, kas viņi ir. Degradējušies truliķi, kuri savas nedaudzās atlikušās dienas vada, tempjot neierobežotu daudzuma krutkas un gremdējoties romantiskās atmiņās par stingra režīma cietumā pavadītajiem gadiem, vai tomēr mūsu līdzcilvēki. Foršie puiši un meitenes no kaimiņu mājas. Ļaudis, kas dzīvo starp mums, darba kabinetā sēž pie blakus galda, jautri čalo uzņēmuma virtuvē vai bezrūpīgi pasaka čau, nejauši satikti kantora gaitenī. Ja tuvāks patiesībai izrādītos pirmais variants, mums tā īsti nebūtu par ko raizēties. Taču šoreiz kaut kā intuitīvi šķiet, ka tā nav. Daudz ticamāk liekas, ka tos komentārus rakstījuši cilvēki, kurus mēs pazīstam, kuri dzīvo starp mums, no kuriem ko tādu pat negaidām.
abc
a
Vai tikai nav vainīgs dopings?...
Nu, nu ...
N
Varbūt Rīgas mēram tomēr vairs nevajadzētu turpmāk rīkot ikgadējas līksmības un svētku uguņošanu parkā, kur tika pakārti vācu virsnieki pēc kara? Varbūt ar cieņu un klusumā vien pieminēt visus kara upurus kapsētās? Tagad Rīgas mēra un svinību iedvesmotāja dzīvību, iespējams, glābs Uzvaras parkā pakārto vācu virsnieku mazbērni ... Lai izdodas atveseļoties.
LG
L
Un pec tam vel brinas ka krievi mus sauc par fashistem...Laikam japasaka "paldies" visu latvijai sazombetiem biedriem.
LG
L
Un pec tam vel brinas ka krievi mums sauc par fashistem...Laikam japasaka "paldies" visu latvijai sazombetiem biedriem.
āber..
ā
...lai veseļojas,pret slimiem un veciem attieksimies ar cieņu un labvēlību,neviens no mums no šīm lietām nav pasargāts...
jocis
j
lasu komentus un esmu šausmās par LATVIJU, tāda žults, tāds cinisms, liekas , ka mēs esam tik nožēlojami, ka pat cilvēkam nelaimā vēlam vēl ļaunāko..... vai tad līdz tam esam nonākuši ar savu plaši atzīto kultūru, ar saviem pasaulslaveniem dziesmu svētkiem, ar savu vēsturi, ar savu Daugavu.... Man ir kauns Jūsu vietā pret tiem, kas vēl tic uz LATVIJU.
Anna
A
ksenofīls "Nepieklājīgi ir izteikt līdzjūtību ienaidniekam arī tad, ja tas nokrīt bez šāviena!" teica Napoleons. Un es viņam piekrītu. _______________________ Kads ir tavs istais vards, kada skola gajis, kada gimene uzaudzis, kur tadu launumu esi pasmelies, lai spetu koma esosa Nila Usakova stavokli savilkt kopa ar Napaliona teikto!!!!!!!!:((((((((
zex-aijai
z
kāpēc vest pie fašistiem,....labāk us dzimteni,pie našiem,.... aiz Zilupes.....
Aija - Zeps
A
Domāju, ka te neviens no komentāru rakstītājiem nevēl ļaunu Ušakovam, tāpēc nepazemo cilvēkus!
Sīmanis
S
Jālūdz Dievs, lai viss izdodas.
ksenofīls
k
turies,Nil,veseļojies.....lai tev labi klājas,letiņam cita nelaime ir saldajā ēdienā....tur jau tā bēda,ka letiņš ātrāk citu apēdīs nekā palīdzēs....kur nu līdzi jutīs,tāda mentalitāte.... ------------------------- "Nepieklājīgi ir izteikt līdzjūtību ienaidniekam arī tad, ja tas nokrīt bez šāviena!" teica Napoleons. Un es viņam piekrītu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas