Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Uz Vienotības valdes priekšsēdētāja amatu kandidēs tikai Āboltiņa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xx
x
bet vienotības stulbuma dēļ vienotības jau drīz nebūs .
jaja
j
riebjaties tikpat ļoti kā šķēlbergs godlers ar parādiņu ušmeriku
niedra
n
Ja kāda partija grib Latvijā pastāvēt ilgāku laiku, tad tām ir jāspēj mainīties, kā no iekšas, tā no āras un ir jāiet vienā solī ar sabiedrību , tās vajadzībām, nevis sabiedrībai jāuzspiež velns kādi noteikumi un sveša morāle, nostumjot malā tradicionālāsvērtības, un nobrucinot tautas vērtību sistēmu . Šobrīd tā, vienotība, izskatās un ir bagāto liberālistu varas partija, kam parasto cilvēku ikdienas rūpes maz rūp. Ir jāpārņem Ķīnas piemērs , 2-vi sasaukumi novadīti, vadību un valdi nomaina pilnībā jaunas sejas, jaunas idjejas, jauni darbi. Bet tā 'mūžigo" stūrēšana sabiedrībai apnīk, kā varas krējums, negausīgais.
cony to niedra
c
Jūs rakstiet,ka no iekšām jāmainās uz sabiedrību,jā mums ir arī iekšejie partijas statūti jeb noteikumi,kā ievēl līderus.
  • 0
  • 0
Sīmanis
S
Nu ikurāt kā padomju režīma laikā. Uz atbildīgu amatu tikai viena kandidatūra. Nu nav kaut kas Vienotībā kārtībā. Tā pati vecā dziesma: varas kāre, aprobežotība, "sakāpis galvā", nedemokrātiskums, necieņa kā pret vēlētājiem, tā pret pašu parijas biedriem. Bet, tā kā Vienotības biedri portālu komentētāju piezīmes nelasa, brauc autiņos ar tumšiem stikliem un grozās vien savējo vidū, tad mēs te velti cepamies - sabiedrības viedoklis šamējiem nav interesants.
Nils Ameriks
N
Ja viņu Āboltiņu, energisko sievieti ,atkal ievēl par Vienotības cementētāju,tad mēs saskanieši uzvilksim balto karogu,mēs nevaram pārspēt stipro plašo un valdību pārstāvošo koalīciju.Viņi kopā RP,NA un Vienotība ir gana stipri politiskajā vadībā Rīgai.
  • 1
  • 0
Īsta sievu un vīru līdere
Ī
un kopā mēs visi čupojamies Vienotībā,raženi strādājam un mums darba veiksmes nav svešas.Lai veiksme arī turpmāk un veiksmes stāsti Latvijā nebeidzās.
  • 3
  • 0
Solvita
S
Man skauģi kapu rok pidrallā, piddrallā...
Antiņš Īstais
A
Krāsotās meles ir modē!
kaimiņš
k
...uz priekšu, kaimiņiene Solvita! mums laba blakus sadzīvošana, tāpēc, daudz veiksmes...! Ieročenes spirta točkas komandants.
instruktors
i
Skaidrs, tātad dejosim ar Zvaigzni ( bezkonkurences apstākļos) !
tiesības klusēt!
t
Mēs visi zinām, kurš ir Vienotības īstā lokomotīve un kurš viņus izvilka caur vēlēšanām. Ja šis cilvēks kandidētu citā sarakstā – tad Vienotība nedabūtu pat tos 5%
un tu domā,
u
ka mēs tad klusētu.Vienotības daudzās lokomatīves izvelk ne tikai caur vēlēšanām,bet arī caur krīzēm uz Eiropas augstāko veiksmes stāstu kalnu.
  • 1
  • 0
Dundukovs
D
Hokeja karsējmeitene no viņas nesanāks- publikas antipātijas,vecums...,bet partijai solvitēns var atdoties ar sirdi un dvēseli !
Bravo
B
Kārtējā nagla zārkā. Bet viss varēja būt savādāk un zārka nebūtu bijis. Daži Vienotības līderi būtu vismaz morāli tiesājami par demokrātijas un tiesiskuma idejas pārvēršanu farsā.
pakausis
p
Tiem, kas par Vienotību balso, šķiet, viņa tīri labi iet pie sirds. Bet to ļaužu viedoklis, kuri par Vienotību šā kā tā nebalsos - šai gadījumā tomēr nav diez ko svarīgs. Tā ka.. ko te bilst.. nedomāju, ka Vienotībai šobrīd būtu liela jēga savu ģenseku mainīt.
Skuju taka
S
Gaidu tevi, Melotība!!!
tas labi
t
speciga kandidatura. tauta mileta. nedzivo "siles" pasaule. plecu pie pleca kopa ar iedzivotajiem izcietusi suros krizes gadus. izprot sabiedribu & zin, kas vajadzigs Latvijai un tas iedzivotajiem, lai varetu laime diet :)
tanks
t
un tad zvanīja modinātājs un tu pamodies!
  • 10
  • 3
Vienotībai
V
"No amatpersonām iedzīvotājiem vislielākā uzticība Sudrabai, vismazākā - Āboltiņai" - virsraksts Dienā. Vienotība - nu skaidrojiet savu "loģiku". Vai arī - neuzskatiet par vajadzīgU????
Loģika
L
Pārējie kandidāti ir vēl sūdīgāki!!!
  • 11
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas