Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Uzņēmēju slepkavības tiek saistītas ar PVN izkrāpēju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ola
o
Vo,vo mērgli...Ļoti pēc tā izskatās...tautas vairākums gan nešaubās , ka to kūrē oranžie.. bet šajā valstī , kur nav morāles, neviens neatkāpsies ļoti nopietnu aizdomu dēļ.. tas pats karātavu putns Sportists..Viņš pārāk daudz zin, tāpēc oranžie baidās viņu aiztikt.. pagaidām... bet Sportistam vajadzētu zināt, ka Miķelsona lapsenes vēl lido un tīties labi ātri.. Piedņestra vai Moldova labprāt uzņem vīrus ar neskaidras izcelsmes bagātībām..
ola
o
Vajadzētu gan papētīt kontekstu-gaļas kontrabandistus, aizturēto Ivanovu, aizdomās pagaidām vēl neturāmos vaškevičus un sončikus, kā arī oranžo galvgali... Bet lai tas būtu iespējams, šim galvgalim ir jālido.. bet lidošana šiem vīriem nozīmē beigas- drīzāk viņi būs gatavi fiziski ietekmēt elektorātu..
mērglis
m
varu pateikt priekšaa , nogalinaatais muitnieks no latgales Liscovs, viņš bija atklaajis kontrabandas sheemu un vieglpraatiigi bija devies pie sava galvenaa priekšnieka , taču to ka nesaņems pateiciibu no šii kunga bet lodi pieree viņš nekaadi nebija speejis pat iedomaaties , izskataas ka paveeli par šii vientieša novaakšanu ir devis no valsts nosleepuma atstaadinaatais , ja es maldos varbuut kaads dos citu izskaidrojumu, pieļauju ka tas viss taa arii paliks ar valsts nosleepumu paarklaats , citaadi šajaa nozagtajaa valstii nevar buut...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas