Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Uzņēmumu reģistrs atsaka PS jaunās valdes reģistrāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
saņa
s
Tās tikai tehniskās kļūdas.
saņa
s
SC labā rukājam?
kraņa
k
viņš no rebēm neko nesaprot. prātiņš par īsu.
zumm-zumm
z
Vai Viņķeļi ar Arvilu un Lolitu papildspēkos taisa apvērsumu, lai tiktu pie lielās siles Vienotībā?
Kaspars
K
Kristovski var saprast, vins vispar nekad nav piedalijies naudas mazgasanas shemas, Vienotiba tur ir shemotaju savairojusies kas jau parspej Sleseru, nav jega Kristovskim smuceties ar viniem, kopa jaturpina stradat bat vienu partiju kur viss samaisits putra varbut nevajag.
anonīmais šakālis
a
Pisenieku populistiskā kliķe = liberasti + nacionāļi. Kāda vispār ir viņu politiskā platforma? Liberasti nacionālisti? Geji fašisti? Peredasts tautastērpā?
Jurkam
J
Ja jau trīcētu, tad piekristu visam ko JL ceļ priekšā un aizskrietu pēc vietas uzreiz. Kaut kā nesanāk, Jurka, teorija par silēm ticama.
Jurka
J
Kristovskis iestājas nevis pret rebēm JL, bet trīc par savu ādu. Ja nabadziņam noņems kvotas un veto tiesības, tad neglābjami kļūs par Vienotības ierindas biedru un netiks ievēlēts pat Vienotības valdē. Āboltiņa un Jaunups Ģirtiņu vienkārši pie siles neaicina. Ja aicinātu, ar abām kājam būtu silē iekšā.
n
Nesapratām, kas ir bļ..., Kristovskis vai viņa sieva.
rebes
r
Izskatās, ka Kristovskis ir reāls vecis, ja jau nostājas pret rebēm JL vadībā.
iemesls
i
Pēc portāla rīcībā esošās informācijas, tas saasinājis jau tā nokaitētās iekšējās attiecības starp partijas strāvojumiem, kurus nosacīti var iedalīt tajos, kas atbalsta strauju konsolidēšanos ar Jauno laiku apvienotā partijā Vienotība, un tajos, kuri kā priekšnoteikumu tam izvirza dažādu problēmjautājumu atrisināšanu, piemēram, finansējuma piesaistes caurredzamību. Jaunievēlētajā valdē, kuru UR nav reģistrējis, vairākumā pārstāvēti PS līderim Ģirtam Valdim Kristovskim lojāli cilvēki, kuri ir pret forsētu apvienošanos Vienotībā. ---------------------------------------------- Nu kurš gan JL vēlas finansu caurskatāmību, taču jau ne Edgars un dīleri. Ātrāk zupā, lai var turpināt JL stilu.
wtf?
w
No Jaunā laika ir saņemti signāli, ka "mēs iesim ar Pilsonisko savienību tikai bez Ģirta Valda Kristovska" ----------- kas JL ir pret Ģirtu, bļ.... Ģirtvaldis rullē vairāk nekā Jūs visi kopā... viņš ir reāls vecis. sapratāt, ko... bļ...
j
PS ir īstā partija, kas vēl cīnās par normālu politisku vidi, visi pārējie ir sen ar visām četrām silē. Jāvēl izturību Kristovskim un PS.
Deguns
D
Kurš gan taisa tādus lēmumus, ja ir nolemts drīz apvienoties. Īpaši interesanti ir labojumi Statūtos. Izskatās, ka šie bija sagatavojušies un mūžīgu dzīvošanu.
XYZ
X
Lakatiņu pārdevējai atkal ķeza...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas