Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vai Zatleram jābrauc uz 9.maija svinībām Maskavā? Vērtē eksperti un parlamentārieši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Piekritu Strangam - visi vai neviens, bet, ir vel cita izvele - sutit sekondaru parstavibu: MP 'us, vai Am' us ... ja jau CCCP legala pectece vel turpina agresivu politiku un nemegina saprast Baltijas valstu situaciju !
Lāčplēsis
L
Kangarovichs aicina braukt un paklanīties dižo atbrīvotāju priekšā.
Sirmais
S
Ar krieviem vajag tirgaties,tas vismaz ir interesanti. Piemēram šie izdomā,ka vajag šprotes no ned ūmotām brētliņām un darīts varam savas šprotes ēst paši.Ienāk šiem prātā kāda doma,noslēdz robežu,zaudējumi atkal mums .Ko darīsim, ja rīt vajadzēs ķilavas un siļķes bez sāls,Bet ja kāds neparezā dienā un nepareizā vietā noliks puķes ko tad?Vai tad nepietiek ja redzam kā krievi moca savus brāļus ukraiņus,baltkrievus,poļus.Braukt vai nebraukt Zatleram,tas manuprāt jālemj visām baltijas valstīm. Šajā jautājumā vajadzīga vienotība.
latvietis
l
Bet visadi citadi man pret Maskavu ir lielas aizdomas jo tiklidz ar viniem sak kadu biznesu sie pagaida kamer ir labi uzkeries uz aka un tad sak griezt ciet ventili.. taka Pliners paspile to izdevigumu te varetu pat pieminet neseno bardaku uz Latvijas Krievijas robezas, es saprotu ka vajag labas attiecibas ar kaiminiem bet butu labi ja to veletos abi kaimini.
Человек
Ч
Ja kāds grib zināt, esmu Krievijas žīds (ar nacistiskām tendencēm) , kas raksta no ASV. Paskataties uz laiku.
Человек
Ч
Latviešu Prezidentam nav nekur "jābrauc" tikai tāpēc, ka krieveļi pasvilpj. Lai Meģis vai Pūķis vispirms atbrauc uz 18.novembra svinībām. Turies, Valdi, nepalieci par kangaru!
Человек
Ч
""Жид" - это плохо. ------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ --------------------------- Kapēc Lietuvā, Polijā, Čehijā ir tikai žīdi, bet Latvijā būtu jāsaka krieviskais "ebrejs"?" - А почему в России мы вас свободно называем чухонцами, а в Латвии не можем называть так же? Ведь чухонцы, это древнее русское слово, обозначающее тех, в ком есть угро-финская кровь.
latvietis
l
Vesturi nevar noliegt, krievu tauta un ari citas tautas zaudeja miljoniem dzivibu saja kara, vai Zatleram butu jabrauc uz Maskavu? man liekas ka vajadzetu un pat saja svetaja krievu tautai diena pat nevajadzetu atgadinat ka sakas cita okupacija, bet butu ari labi ja Maskava atsutitu kadu ielugumu kur butu skaidri redzams ka prezidents tiek lugts ar savu klatbutni godinat kritusos un nekada politika..
Prezents
P
Kaut kas nedzirdēts! Visi tik satraukušies par gaidāmo tusiņu, brauks pat neuzlūgti. Līdz kam vajag nonākt, lai tā uzprasītos? Drīz jau mūsu prezidents sāks apmeklēt uzvaras stabu Pārdaugavā. Tur arī dzerstās vismaz diennakti. Vajag pārtraukt fantazēt par *labām* kaimiņattiecībām, viņu nav un nebūs. Bet, ja grib atteikties no mūsu vēstures (tieši to visvairāk vēlas Maskava), tad uz priekšu, varbūt vēlāk Putins sagādās kādu siltu vietiņu kā Kalvītim. Tikai tad būs jālauž solījums tautai, ka nekad nerunās krieviski.
Leģionārs
L
Muižnieks, Ozoliņš un Stranga nesaprot, ka nacisma sagrāve nozīmē boļševisma uzvaru un latviešu tautas bojā eju. Ja Vācija nebūtu uzbrukusi Krievijai, cik latviešu izdzīvotu nākošajās izsūtīšanās, kuras bija paredzētas pāris nedēļas pēc 14.jūnija.
Leģionārs
L
"Жид" - это плохо. ------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ --------------------------- Kapēc Lietuvā, Polijā, Čehijā ir tikai žīdi, bet Latvijā būtu jāsaka krieviskais "ebrejs"?
janka
j
Good luck with your job at Mcdonalds. Siera burgeri ar pepsi un ātri!
Clv
C
Vai tā ir tiesa, ka Zatlers ir 197 cm garš? Tad Krievijas unterprezidents sniegsies viņam tieši līdz padusei. Starp citu, Medvedevs patreiz ir zemākais prezidents pasaulē. Tiesa, viņām ir vienāds augums ar Ziemeļkorejas prezidentu Kimčeniru (162 cm).
otra puse
o
Skumji, ka pat Gustavs Strenga nav pret noziedznieku (Staļina un tā laika PSRS politbiroja) godināšanu. Tieši tāpat var teikt "pirmkārt, tas bija milzīgs ieguvums visai pasaulei, ka boļševisms tika sakauts, taču ar to nāca arī hitlerisms un okupācija". Taču nacisms ir tabu, kamēr staļinisms ir "neviennozīmīgs".
Clv
C
Man ir nojauta, kāpēc neaicina. Kremļa pundurs ar iesauku Cahess (augums 170 cm) necieš vīriešus, kuri ir krietni garāki par viņu. Viņš pilnīgi ienīst Saakašvili un Juščenko tieši par viņu augumu. Pat karu Grūzijai pieteica. Skaidrs ka ražens Zatlers ir nevēlama persona. Starp citu, unterprezidents Medvedevs tika izvēlēts tieši tāpēc, ka viņam ir vēl mazāks augums (162 cm).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas