Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Vairāk kā puse rīdzinieku balsotu par SC/Gods kalpot Rīgai; sarucis atbalsts Vienotībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kika
k
Šo aptauju rezultāti ir tādi,par kādiem samaksā pasūtītājs. Viena no manipulācijas metodēm.
reklāmists
r
Ja var ticēt aptaujai, tad vairāk nekā puse rīdzinieku atbalsta domu, ka grūtnieču slepkava Kononovs ir varonis, kā to teicis viņu atbalstītais Ušakovs. Tad varbūt turpmāk 9.maijā varētu pie Pārdaugavas monstra rīkot simbolisku grūtnieču slepkavošanas akciju SC atbalstītāju aurošanas pavadībā?
Janis K
J
Es pietiekoši balsoju par Vienotību, bet tagad domāju, ka viņu augstprātība ir pāršavusi pār pa strīpu, RP vispār utopisks letiņu muļķigs veidojums. varu pateikt droši, ka šoreiz es par Briseles kalpiem Vienotību un Kremļa Putina Vienotās Krievijas fileāli SC nebalsošu, tas nozīmētu nodot savulatviešu tautu, nodot savu latviešu valodu pazaudēt savu latvisko identitāti, šoreiz es balsošu par NA un Baibu Broku, kā Rīgas mēru, šo aptauju apšaubu, jo neticu, ka Rīga ir pārvērtusies par Krievijas Federācijas pilsētu.
rīdzinieks
r
Vēl viens Ivans, kurš kļuvis par par Jāni. Izskatās padomju partizānu te netrūkst un visi sevi sauc par lettiņiem, visi balsojuši par Vienotību, neviens nav balsojis ne par NA, ne ZZS, un vismazāk par SC. Tagad visi ražīgi darbojas pret Vienotību.
  • 0
  • 0
Kopš kura laika ...
K
...SC elektorātu var saukt par rīdziniekiem ? !
Ušakovs raksta
U
Уважаемый Александр Альбертович! Перед нашей встречей в 15.00 посылаю вам небольшую справку, подготовленную нашими консультантами, про систему подсчета голосов при выборах Европарламента. С уважением, Нил Ушаков Для того, чтобы получить 1 мандат, политическая организация должна получить на выборах в Европарламент минимум 5%. Это более чем реальная задача для «Центра Согласия», и волне реальная задача для ЗаПЧЕЛ, учитывая личную популярность Татьяны Жданок. С этой точки зрения «Центр Согласия» и ЗаПЧЕЛ, выставляя на выборы отдельные списки, могут получить суммарно 2 мандата. В случае создания «Центром Согласия» и ЗаПЧЕЛ единого списка возникает вопрос о том, сколько голосов потребуется для получения минимум 2 мандатов, а желательно, 3 мандатов – иначе объединение априори не имеет смысла. Именно с этой точки зрения более предпочтителен вариант «раскладывания яиц по разным корзинам» - то есть, существования отдельных списков «Центра Согласия» и ЗаПЧЕЛ на выборах в Европарламент 2009 года. Поскольку получение даже единым списком 30% нереалистично – общая аудитория (русскоязычные граждане, участвующие в выборах) меньше и насчитывает примерно 20% активных избирателей. А даже 19-20%, как показывает гипотетический пример, описанный выше может при определенном (вполне вероятном – пример с «Новым временем»!) стечении обстоятельств не гарантировать получение 2 мандатов. Соответственно, одна из основных задач – это страхование от подобных вариантов. И существование 2 списков дает некие гарантии..
Fakts
F
Nevis aptauja, bet pirmsvēlēšanu reklāma! Neviens normāls latvietis nebalsos par okupantiem!
BLEFS
B
KREMLIS ALGO SITOS ZURNALISTUS
Caca-piekrītu
C
Jā,es arī piekrītu ,ka tev ir jāiet pie psihiatra.
Suska Pluska
S
Lūk, ko nozīmē tālredzīga un PSKP nacionālā politika - ja grib kādā pilsētā saglabāt "pareizi" domājošus iedzīvotājus, jāceļ labi daudz rūpnīcu, jāsasūta iekšā darbaspēks no "pareizajām" PSRS republikām ar "pareizo" domāšanu, tad varēs būt droši, ka pat pēc 100 gadiem latvieši tikai sapņos varēs saukt Rīgu par savu. Tā tik un tā būs "naša Riga, gdje sļiškom mnogo latišei". Urra, tovarišči!
Suska, kas mani apsaukā par Vienotī
S
Tā bija vēsturiskā patiesība. Kāds tai sakars ar Vienotību? Es par PSKP tālredzīgo nacionālo politiku, nevis par Vienotību. Tu tokš ir galīgi dumjš, ja neko nesaproti.
  • 0
  • 0
pajolins
p
Ziniet kas ir smiekliigi?:D atceros kad bij divvalodiibas referendums, arii bij veikta aptauja, kur ja nemaldos - 60 % vai pat vairaak balsotu PAR, un ziniet tas viss bij blefs, skaitlis 2 reiz vairaak izziists no pirksta lai ietekmeetu balsotaajus :) un starp citu taapat kaa tagad arii bija noligti pars idini kas interneta rakstiija un atbildeeja uz saviem komentaariem ka ies un blasos PAR un taa taalaak, taadeejadi citus parliecinot ka vinu patiesaam ir daudz, un ja daudz tad kas zin- varbut taa ir pareizi... ta ka blefs tas ir.. ;) Par SC nebalsos vairaak kaa 30 %
bite
b
Divvalodība tomēr nebija tikai Rīga! Rīgā pilns ar krieviem un stulbiem latviešiem, kurus var nopirkt ar tramvaja biļeti! Pārkrievojies latvietis domāšanā ir atbaidošāks par iebraucēju krievu!
  • 3
  • 1
nē ēlertiem
n
Par Ušaku? Nē! Par Ēlertu? Noteikti NĒ! Par Broku - droši vien JĀ! Ušaks ir Maskavas aģents, bet Vienotība un Ēlerts ir pretīgi liekuļi un tautas nīdēji. Jābalso par citu.
rīdzinieks
r
Rīgā cittautieši ir vienoti un tic saviem vadoņiem, kaut gan nedzīvo labāk kā latvieši. Lettiņi savās pašizdomātajās taisnības alkās gatavi par svietmaizi pārdot savas balsis tikai, lai tās netiktu citam lettiņam. Acīmredzot, ar vienu Kirhenšteinu tautai bija par maz un 70 pagājušie gadi daudziem tik to vien iemācījuši, ka savējiem uzticēties nevar. Neko darīt, būs jāsamierinās ar godīgākiem" sveštautiešiem", kuri varēs vēlreiz celt komunismu.
Suska>rīdziniekam
S
Ja Tu neredzi nevienu latviešu partiju, par ko balsot, un grasies balsot par šovinistiem, tad Tu arī esi tāds pats letiņš, kas labāk balsos par svešajiem, tikai ne par savu kaimiņu latvieti. Tas, ka SC ir tie svešie, apliecinājās valodu referendumā un ne tikai.
  • 0
  • 1
nu ja
n
arī Hitlers un Gēbelss pirms Berlīnes krišanas 1945.g. priecēja sevi ar maldīgi optimistiskām ziņām. pēdējās dienas išakova komandai
pets
p
portams, es nebrīnos ja šāmējie teiks ka par ušakovu balsos 110 % rīdzinieku, bet vai tā būs parādīs vēlēšanas
vienotība
v
dibināsim NOSTUČĪTO ATCERES dienu,lai kauns būtu stučītājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas