Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vairāki pazīstami sociāldemokrāti Saeimas vēlēšanās nekandidēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klerks
k
Diemžēl Jums taisnība. Tur jau tā lielākā sirdssāpēšana, kad saproti, ka ar galvu domā mazākums :(
Miza
M
Kādas narkotikas jūs lietojat? Citādi nesaprotu, kur jūs šos murgus raujat. Neviens no minētajiem nav pat vēl domājis no LSDSP izstāties, bet jūs jau viņiem svešpartiju ministru amatus dalāt :D :D
ss
s
NAV jābalso par sociāldemokrātiem, atsevišķus uzvārdus protams var svītrot. Bet, ja jau 2/3 partijas biedru ir pieņemams Dinevičs, tad kāda jēga viņu svītrot. Jo tie pārējie, kas viņu ir ielikuši sarakstā ir tādi paši. P.S. Vecais labais sakāmvārds. „Pasaki kas ir tavi draugi, es pateikšu kas tu pats esi”
ha
h
Konservatīvā LIBRESE pārtapusi par socialdemokrātisko ATBILDĪGO LIBRESI.
ha
h
Atbildība no bezatbildīgiem vadoņiem? Neķr uz mušpapīra. Ančāns tagad sociķis Lauskis atkal sociķis, Dinevičs - sociķis... Tev pašam smiekli nenāk?
Rīkste
R
Rekā Lejiņš mazais Dobelēns un pārējie puišeļi pametušies zem labējo partiju apvienības kurpes un cer uz to, ka viņus tur pieņems par savējiem. Man gan vairāk izskatās, ka patiesais tautpartejietis Štokenbergs visu ir labi sarēķinājis, lai uz Lejiņa Dobeļa utml iebraukt Saeimā.
memento
m
Var pievilki ēzeli pie ūdens, bet padzerties to nepiespiedīs neviens.Diemžēl, lai Latvijā kaut kas mainītos, ir jāmainās vēlētāju domāšanai. Ar šādu "klerku", "ha "un viņiem līdzīgu attieksmi, mēs esam tur ,kur esam un arī rudenī būsim, kad lauvas tiesu pagrābs SC un sadarbības partneri mūsu treknie bālēliņi.Tad tikai neņaudiet atkal, ka uz zemes nav taisnības. Kad kārtējo reizi cels nodokļus un griezīs mazās aldziņas un pensijas, tad varbūt atcerēsieties, ka ir arī tāda sociāldemokrātiska "Atbildība".
Rasmuss
R
Sociāldemokrātu iestāšanās labējo partiju apvienībā "Vienotība" ir smieklīga un demokrātiskajā pasaulē šāda "prostutūcija" beigtos ar pilnīgu partijas krahu! Bet Latvijā tas iespējams, jo sociāldemokrātiem krahs iestājies jau stipri iepriekš... Tā kā vairs nav nozīmes kombinācijām, labajiem - kreisajiem virzieniem, idejām: visu nosaka pragmātiska cenšanās iekļūt deputātu krēslos.
klerks
k
Gribot negribot jāsecina, ka patreizējā LSDSP vadība izdarījusi ne nu gluži visu, tomēr daudz tā "labā", lai sociāldemokrātu vērtība sabiedrības acīs atkal kristos. Gribētos vismaz cerēt, ka nejauši, labu domādama. Nelaime tikai tā, ka process joprojām turpinās. Vairumam komentētāju tomēr negribu piekrist - gluži tāpat kā latvieši kā vēlētājs nav viendabīga masa, tā arī paši sociāldemokrāti tādi nav. Nebūt ne visi LSDSP biedri domā tāpat kā vadības pārstāvji, un pat ne visi vadības pārstāvji domā vienādi. Vienkārši dažreiz acīmredzot neizdodas dabūt prātīgā kontingenta balsis vairākumā... To, ka eksistē citi viedokļi, mēs varējām redzēt pēc publikācijām kaut vai tepat "Dienas" portālā - arī šis raksts ir par to pašu, un bija arī citi, par veselu rindu citu personu.
selonis
s
Kamēr mums nav strādnieku (vai to ir maz un "izkaisīti" pa visu Latviju), LSDSP panākumi nav garantēti. Varbūt Brīvās arodbiedrības (Krīgers) var palīdzēt ???
345
3
Mulkiibas, transporta cenu kaapumam nebija nekaada sakara ar zocikiem, tas bija iepriekseejaas domes leemums, kuru neizdevaas likumiski aptureet. Es ar necienu Dinevichu, bet shito zocikiem taapeec piesiet nevar. Tak zocikiem citu greeku pietiek :D Parekini, cik maksaaja bilete zociku laikaa un uz cik uzceelusi tagadeejaa dome un plaano veel.
Alligator
A
Socialdemokrati ir zaudetaaji.Un pazudinaaja vinu pasu alkatiiba.Vel tagad atceros kaa visi ar ceribaam balsojaam par LSDSP Rigas Domes velesanas.Cilveki loti uzticejaas sai partijai bet taa veleetaju uzticiibu sagraava paris menesu laikaa.LSDSP viens no pirmajiem darbiem ko atceros bija sabiedriskaa transporta cenas pacelsana.
vilis
v
Prātīgs lēmums.Interesanti.ka1.brivvalsts laikā sociķi saeimā bija lielākā frakcija,bet valdības pamatā veidoja labējie.Tagad gan reitings zems,gan nav ideju.Tikai ar savām ambīcijām sadala elektorātu.Jācer ka Vienotība akumulēs sevī arī darba ņēmēju intereses un būs kompromiss biezo un nabagu starpā.
wassup
w
starp citu, tu pats saproti, ko saki, vai nē? jeb te divi dažādi skandināvi komentē? vienā teikumā tu gāni LSDSP ar visu jauno vadību, tad pasaki, ka sociāldemokrātu valstī nav, pēc tam atkal ar putām uz lūpām slavē LSDSP un sauc par sociāldemokrātiem, pēc tam tev patīk Dobelis, tad nepatīk viņa sabiedrotais Lejiņš, pēc tam... gaidām trešo skandināvu? :D
klerks
k
Par progresīvo nodokli sociāldemokrāti iestājās jau tad, kad arī LSDSP vēl nebija. Tagad jau ar LSDSP viss labi, tikai maz to sociāldemokrātu iekšā palicis, jaunos sabiedrotos arī par tādiem nenosauksi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas