Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Valsts aģentūra pērk pakalpojumus no saviem darbiniekiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viesulis
V
Normāla naudas loderēšanas prakse, kas piekopta gadiem un ne tikai šājā institūcijā. Reāli būtu krimināllieta ar naudas piedzīšanu, atbrīvošanu no amata un varbūt cietumsodu, bet tad ir jāceļ gaismā visi līdzīgie gadījumi un Latvijas valsts iestādēs vairāk varētu nebūt gandrīz neviena vadītāja....Diemžēl laikam jau nekas atkal šeit nenotiks....
Vientulais vilks
V
Sisoranzas blaktis ir visas agentaturas, ka paradas nauda ta no visam skirbam lien ara,jo Andrjuha sos iecelis sveto karta.Naudina prieks velesanam ir jasagada.
strīpa
s
Steidzīgi jāceļ nodokļi, valsts nerullē!
bimbam
b
Vai kads vel brinas, kadel LV iet ta, ka iet!?
Ragana
R
VSAA vadība arī izdomāja kārtējo shēmu kā dižķibeles laikā iztukšot valsts maciņu par vairākiem simtiem tūkstošu latu. Pagājuša gada nogalē finansējuma trūkuma dēļ tika atlaisti vairāki desmiti IT darbinieki. Tas nebūtu nekāds zaudējums, jo IT štati vienalga ir nenormāli uzpūsti. Bet mūsu zemē cinismam un bezkaunībai nav robežu. Tika izdomāts veids kā šiem atlaistajiem darbiniekiem atpakaļ nodrošināt siltu vietiņu. Proti, tika izsludināts valsts iepirkums ar fiktīvu darba uzdevumu, kura reālais mērķis ir uz gadu nodrošināt labi atalgoto darbu tiem, kas bučo pakaļu priekšniecībai, bet tie, kas saņem 300 Ls uz papīra kā parasti ir atstāti aiz borta. Shēma ir vienkārša un bezkaunīga: Vēl pirms iepirkuma publicēšanas tika izvēlēts pretendents (DATAKOM), kurš nodrošināja lielāko labumu šajā shēmā iesaistītajām personām. Tad speciāli šim pretendentam tika uzrakstīts iepirkums. Kamēr notiek konkurss atlaistie darbinieki trīs mēnešus atpūšas, saņemot bezdarbnieka pabalstu. Bet jau martā tiek noteikts uzvarētājs, kurš noslēdz darba līgumus ar atlaistajiem darbiniekiem un piegādā viņus atpakaļ uz savām siltajām vietiņām. Turklāt, visas izmaksas (telpas, datori) tiks apmaksātas no VSAA budžeta.
Rukmanis
R
Blēžu kompānija!!!
Clash
C
latvieši :)
Vientulais vilks
V
Kur skatas narkotikas apkarotaji? Kur MAGONE ,tur visi apreibinas ,ta tas bija //trijos suda bralos//, tatasir tagad.
Ērglis
Ē
"Valsts aģentūras direktors Armands Magone neuzskata, ka noticis kaut kas nelikumīgs. "Es neredzu interešu konfliktu, jo ir rezultāts. Rezultāts ir daudz labāks nekā...citkārt būtu bijis. tas būtu citā gadījumā. Jo es redzu tos cilvēkus, es redzu, kam uzticēties. Un no malas es tāpat nepieņemtu cilvēkus." " Visu varu saprast, bet šis citāts mani izbrīnija. Vai tad konkursu mērķis nav sameklēt no malas cilvēkus, kuri pēc papīriem ir uzticami darba veikšanai? Vispār tā ņemšanās ap visu to, kas notiek bibliotēku sfērā, ir tik pretīga, kad atsist jebkuram malā stāvētājam tur iesaistīties.
nunu
n
Oranžie ir tādi kam smadzenes oranžas un kuri grib visu nokrasot oranžu. Tajā skaitā skolānu autobusus. :)
izbrīnītā
i
tā vietā, lai izdomātu, fondu administrēšanas vienkāršošanu, cepas par to, ka iepriekšējie projektu (1.kārtas)vadītāji un darbinieki piedalās 2.kārtas veikšanā?
Karamba
K
Šādi lūk izskatās eiropas naudas apgūšana latvju gaumē. Tā jau tika sludināts stratēģiskais mērķis- " maksimāli izmantojam fondu naudu" :) Un šādu " apgūšanu" ir simtu simtiem.Ja arī izdara ko jēdzīgu par šo naudu, tad vismaz 3-5x dārgāk, jeb vispār no pirksta izzīž kādu vajadzību, no sērijas " mākoņu ietekme sabiedrības integrācijas procesā", un tik stumda papīrus.
hmm
h
Varbūt nespēja nezagt ir tā, kas valsti iegrūdi visdziļākajā bedrē no ES trīs desmitiem pārējo valstu? Un kas Latvijā veido pasaules noziedzības līmeņa top desmitnieku? Nu nespēj nezagt un viss, nagi niez, un ačteles šaudās uz visām pusēm... Kad pieķer, tad gan ministrs, gan valsts aģentūru darbinieki, gan tautas pārstāvji izbola minētās ačteles izbola un taisnojas, ka nav zinājuši, ka zagt ir slikti. Dažreiz pat taisnojas, ka zaguši, bet nav zinājuši, ka zaguši, jo vienkārši tas ir tas, ar ko ikdienā nodarbojas un nav ienācis prātā, ka slikti.
gvido
g
varbuut labaak rakstiit "man sis cilveek nepatiik" vai "neliekas uzticams"... :-), bet starp mums runaajot... varam palikt pie Juusu varianta... :-)))
gvido
g
ja no Eiropas naak liidzekli kaadam meerkim, tad... dazbriid diemzeel... tie arii jaalieto siem meerkiem. Tur nekaa nevar dariit - vai nu sos liidzeklus neizmanto un no tiem atsakaas... vai lieto tikai sim meerkim... . Bet ja jau vini bija tik atjautiigi ar so konkursu, tad atjautiibas pietiktu arii so liidzeklu daleejai citai izmantosanai... . :-))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas