Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Svētdiena, 30. jūnijs
Tālivaldis, Mareks

Vējonis: Kampara demisiju nepieprasīsim; atbildība jāuzņemas Latvenergo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NLO
N
Neviens nevienam neko neprasīs, un dzīvos ilgi un laimīgi.
vilis
v
Gluži otrādi.Jāpieprasa Vējiņa demisija par stulbajiem VM normatīviem stigu platuma jautājumā.Latvenergo tur ne pričom.
Aizsarjgoslu lik.35.p.
A
(2) Ja objektam ir noteikta aizsargjosla, tā īpašniekam vai valdītājam ir atļauts aizsargjoslā veikt attiecīgā objekta ekspluatācijai, remontam, renovācijai, rekonstrukcijai nepieciešamos darbus. Par to rakstveidā brīdināms zemes īpašnieks vai tiesiskais valdītājs vismaz divas nedēļas pirms darbu uzsākšanas, izņemot avāriju novēršanas vai to seku likvidēšanas darbus, kurus var veikt jebkurā laikā bez brīdinājuma.
Jēpītis
J
Par šīm daudzu gadu ļaunprātīgām neizdarībām Miķelsons pelnījis mūža katorgas darbus. Par sniega biznesu ""zaļos""nekavējoties saukt pie kriminālatbildības.Kāda vaina sālij, ja tā nokļūst no Daugavas jūrā. Itkā jūrā būtu destilēts ūdens, bet ne tā pati sāls ar daudziem 10 x kaitīgākiem piejaukumiem. Bez tam tāpat 90 % sniega ūdeņi ar visu sāli ietecēs Daugavā caur lietus kanalizāciju. Kārtējie shēmotāji izdomājuši kā izlaupīt Valsts un pašvaldības budžetu. Kur skatās VK ?
Pudencija
P
Visa valdība vainīga, jo nebija izdarījusi pareizo pasūtījumu Dabas mātei: nekādu atkalu uz Ziemassvētkiem un viss!
...
.
He he... » jenotēnu meļiem! 14:04 Nu tas gan ir joks... he he... jenotēnu EM nošmaukuši 2500 mājsaimniecību!!!!!!!!!!!!!!! hi hi... _______________________________ Sestdiena, 8.janvāris (2011), plkst.13:29 | Ziņu aģentūra BNS Latvijā sestdienas rītā bez elektrības ir 8,8 tūkstoši mājsaimniecību un palielinās elektroenerģijas padeves pārrāvumu skaits centrālajos rajonos, aģentūru BNS informēja ekonomikas ministra padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Elīna Bīviņa. ___________________ Sestdienas rītā bez elektroenerģijas vai traucētu apgādi bija aptuveni 11 000 mājsaimniecību, informēja AS Latvenergo pārstāvis Andris Siksnis.
He he...
H
Paskat kā DUNAS cenzorīši rosās!!!!!! Iepriekš izdzēsa... hi hi... Arī Mediju pasākums! Jenotiņu varas ņemšanas hrestomātija. Vells » Lelle 10:56 Es nemaz nebrīnos, ka daži labi jenotēni īsi pirms 13.janvāra uz attiecīgas valsts vēstniecību skraidīja īpaši intensīvi, sevišķi kāds "tautas draugs" džemperītī. visa šī akcija pamatīgi smird pēc specdienestu rokraksta un vēlreiz atkārtošos, labuma guvēji nekur tālu nav jāmeklē, viņi sēž tepat Brīvības ielā MK namā. Atšķetinot 13.janvāra tusiņa aizkulises mums atklātos arī tie slēptie mehānismi, kā tika organizētas visādas "lietussargu revolūcijas" un kā vispār Latvijā noritēja varas pārliešana no sliktas, bet tomēr tautas vēlētas Saeimas rokām uz tagadējo, tīri koloniālo pārvaldi Jenotiņu varas funcionēšanas hrestomātija. Vells » Jukums 12:45 Graut un demolēt nav labi, bet mēs redzam, ka tagadējai kliķei viss kā pīlei ūdens. Nepieciešamas strukturālas reformas? Nu paperpelēja dombrovskis kaut ko zem deguna, ka būs kaut kādas diskusijas par to, ka nepieciešamas diskusijas, rezultātā, mēs saņemam sejā jaunas štata vietas ar padomniekiem, kaut kādi šadurski vēl pieprasa sev piemaksas par to, ka viņi tādi cēzari eksistē, galdiņurbēju iestādēs atkal palielina algas, tātad redzam, ka tā sauktā "vienotība" ir nekas cits, kā visu šo, pie valsts naudas maka piesūkušos dēļu pati īstākā partija un gaidīt no viņas kaut kādas reformas ir tik pat bezjēdzīgi kā mēģināt pierunāt šakāli pārstāt ēst gaļu.
Buba
B
Lamāt Kamparu jau var un ir gana moderni, taču Latvenergo spicei ar treknākām algām būtu jābūt gan krīzes plānam "A",B", "C",( kad jāiesaista palīdzību no citiem resoriem), bet koordinēt pasākukus ar AM,Zemesssardzi, Pašvaldību savienību u.t.t, .pēc definīcijas vajadzētu IEKŠLIETU ministrijai
Anita
A
Neba nu Miķelsons viens varēja visu izlemt, bija taču valde un padome, kas saņēma nepajokam algas par Latvenergo darbības uzraudzīšanu. Kur ir šo cilvēku atbildība? Nepamatoti saņemtā nauda no valsts būtu jāatmaksā valsts kasē!
tantuks
t
Vides ministra darba rezultats.
tantuks
t
1.Nozaget vai apzaget kokus visa Latvija nav Latvenergo darbs. 2.Izskuret sniegu pie vadiem ari nav Latvenergo darbs, 3.Darbs ir sarakstit likumus par stigu tirisanu ,apkopi. 4.Ja privatipasnieka koki uzkrit ,vai to augstums parsniedz pielaujamo likt ar naudu segt zaudejumus. Sis ir tikai krizes istais sakums ka macibu gramata -luk kur noved nestradasana un visu varesana jebkura ministra posteni. Zigurs sakartot mak,lai veicas.
....
.
Privātīpašums neaizskarams? Bet kāpēc ta privātīpašnieka koks uzgāzās uz vasts privātīpašuma vadiem? Tā lietas ir vienkārši un loģiski jāsakārto. Cik saprotu, tad tieši no valsts puses tas netiek darīts. Nu nedrīkst privātīpašnieka mežs ar lūztošajiem kokiem uz vadiem būt pāri visam.
Rik
R
Protams, ka ATBILDĪBA jāuzņemas "Latvenergo", kas 20 gados 4 x paaugstinājuši tarifus un plātījušies ar MILJONIEM ( 100 + miljonu!) peļņu! KURĀ caurumā Miķelsons iegrūda to PEĻŅU 20 gadu garumā, ja elektrolīnijas vēl ir no ...PADLAIKIEM???
alberts
a
Latvenergo var uzņemties "atbildību" nekaitamas reizes,cik vien mainīsies tie "prieksnieki",no ta jau MAN cilvekam,el.lietotajam nekas nemainas.Nav jau kaposti tirgū,kur varu IZVĒLĒTIES!
Adolfs
A
Vai tas bija cits Vējonis, kas aizliedza sadales tīklu elektro stigu paplašināšanu? Jāatbild par bezatbildību un bezdarbību 20 gadu periodā visiem saeimas un ministrijas lēmējiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Svētdiena būs saulaina un sausa

Svētdiena būs saulaina un sausa, liecina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas