Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vēlēšanu iecirkņi varētu strādāt tikai līdz astoņiem vakarā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jaaaaaa.
j
vēlētājs kas atcerēsies ZZS "'darbus"' Pirms 11 minūtēm. Tas ,ka 200 000 tūkstoši ģimeņu ir palikuši bez darba,bez naudas, bez iztikas līdzekļiem ir gādājuši tieši ZZS un viņu ministri,kuri iznīcināja zemkopību aizaudzēja laukus ar usnēm,padzina lauku jauniešus no savām mājām atņemot iespēju saimniekot tēva sētā/aizsūtot jaunatni svešumā vergot/ ,pensionāriem atņēma pensijas ,māmiņām atņēma to ,kas bija sagādāts kalvīšlaikos,ZZS Koķe iznīcināja lauku skolas ,padzina skolotājus no darba,utt,ujp, un to darīja ZZS Zemkopības mministri :ROZE,Dūklavs,izglītības ministri;RIVŽA,KOĶE, LABKLĀJĪBAS visi ministri/īpaši - 2 pēdējie / Viss ļaunums valstij nācis no ZZS bezdarbības un aklas skriešanas pakaļ SVF naudai un pakļāvībai DOMBRREPŠA iegribām ===================== Un ZZS vējoņa sausais atlikums NULLE !.
beta
b
Sudraba taisās kandidēt, tā galvenā ziņa. Muiznieces priekšlikums, svītrot normu par labu Sudrabai! Sudraba slepenais posta partijas ierocis... Ne velti pēdējā laikā gruzī Dombrovski!
Žēl
Ž
Leiškalna priekšlikums veidot vienotu sarakstu viesiem apgabaliem un uzskatīt par ievēlētiem tos kandidātus, kuri Latvijā kopumā ieguvuši visvairāk balsu, bija ļoti labs. Žēl, ka neatbalstīja.
kukainis
k
Galvenais, lai paliek spēkā, ka var balsot arī pāris dienas iepriekš! Vai tā būs?
Mednieks
M
Aizbrauciet uz Abavu pie Leiškalna fazendas nedēļas nogalē, tad sapratīsiet kāds intelektuālis tur dzīvo. Nemītīgas uzdzīves bļaušana lamāšanās brāļu tautas leksika un bezgalīgi salūti.Spriežot pēc uzdzīves pie Leiškalna valstī viss ir pilnīgā kārtībā un pārticība sit aukstu vilni.
absurds
a
Nav ko runāt ar tādiem kā Oskars, kam pierē tikai viena rieva. Ja cilvēks nevēlas par sevi atbildēt un rūpēties par sevi, un paļaujas tikai uz to, ka kāds brutāls vadonis viņa vietā visu izdarīs un gādās, tad šādu vadoni viņš arī dabūs. Ja atceramies no vēstures, tad vergturi par savu īpašumu - saviem vergiem - pasvieda gan brokastis, gan vakariņas, gan jumtu virs galvas sagādāja. Kā jau pieņemts gādāt par mājlopiem ...
Leiškalnu Paka...ā
L
To dzērāju Leiškalnu kurš dzērumā uzvedās kā stulbs idiņš tikai klausīt tad visi dzīvosim leiputrijā. Kad viņu satiku Somijā ar Gerkenu ausis nemitīgi vīta no tās mātes valodas ko lietoja mūsu super deputāts, Ušakovs ar savu matušku pat tuvu nestāv.Kā vispār tādiem idiotiem vel pievērš uzmanību nesaprotu.Tam klaunam tikai uzstāties kopā ar partijas biedru Slakteri abi ar itelektu izceļās .
...
.
sametas no saviem personīgajiem līdzekļiem, jo labi atalgotais un korumpētais deputāta darbs taču daudziem vajadzīgs.
zane
z
Nabaga iecirkņi - pārguruši. Es strādāju no 8-20 un neesmu pārgurusi. Valsts iestādēs strādā no 8:30-17:00 un nabadziņi visi pārguruši.
...
.
katram, kas atvelkas uz vēlēšanām pa pārtikas pakai +svētku komplekts ar saldumiem un alkoholu. Izskatās, ka tas varētu būt iemesls atnākt uz iecirkni. Nu ko , sametas visas partijas!
Ritvars
R
Īsāks darba laiks ir laba lieta. Mums ir ārkārtīgi paveicies, ka līdz šim iecirkņi pārguruma dēļ nav nopietni kļūdījušies balsu skaitīšanā.
tasts
t
Nav pareizi. Piemēram, potenciālais vēlētājs strādā lidz 8iem. Pēc darba līdz iecirkim varētu aiziet, bet to k.leiškalns aizslēdzis.
zane
z
Tiem, kas patiešām strādā, iespēja balsot vakarā būs liegta. Ietaupīt 57 tūkstošus var arī saīsinot iecirkņa darba laiku no otra gala - no rīta puses.
Oskars>Līva
O
Bet EIROPA tagad redz kad tie ir īstie ZAGĻI......
Liva
L
...un Eiropa dos naudu tiem, kas būs pakāruši savu demokrātiski ievēlēto valdību?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas