Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vērtējumi pēc plēnuma: Radošajiem ir konkrētas idejas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J.Biotops
J
"...mēs taču esam pārāk talantīgi, lai strādātu..." - I.Melgalve jau "pļenumā" (nu i vārdu atraduši mūsu inteliģenti!) precīzi un koncentrēti definēja kopējo prasību. "Man pienākas, tev jāmaksā!" Pārējais - ūdens atšķaidīšanai, citādi prastā tauta varētu koncentrēto preparātu izspļaut.
chingacguks
c
Pilnīgs sviests. Veseli, darba spējīgi cilvēki uzskata, ka no viņu mutes virināšanas kādam būs labāk. Katrs domā tikai par sevi un tā dēvētā inteliģence ir vienkārši nožēlojama. Pilnībā solidarizējos ar Zandera viedokli.
zvirbulēns
z
Žetons. :))) Mēs pieprasām, pieprasām, pieprasām, bet manī rodas velme pateikt, ejiet, ka jūs visi ..., prasītāji nelaimīgie! :)))
drakons
d
Izlasīju šo rakstu un nevienu konkrētu prasību nesaskatīju. Kā vienmēr - nekā konkrēta, tikai - vairāk naudu mums.
gm
g
Var bezgala gari diskuteet par radosho, inteligjences, intelektuaalju definiicijaam. Daudzi nevar attureeties no kaardinaajuma ziimuleeties ar savu izpratni. Svariigaakais sheit ir pavisam kas cits - speejiigi un gudri cilveeki ir saakushi pilsoniigu smadzenju veetroshanu. Tas ir pats svariigaakais rezultaats. Praulinjsh un citi ir speejushi paarkaapt nievaataaju un bezceriigo juurai, pacelties augstaak un riikoties. Tas jau ir daudz. Vai to kaadreiz noveertees, jaashaubaas. Bet .... aizlaidiet shaubas veejam liidz! :) Lai veicas
Ilmārs
I
Plēnums bija labs, bet stipri novēlots. Tagad vairs nav iespējams glābt esošo, bet visa valsts jāsāk būvēt no jauna. Pritams, nākotnē tie, kas izdzīvos, dzīvos ļoti labi. Bēdīgi palika no jaunās meitenes runas. Viņa dosies uz ārzemēm, jo tur ir daudz labāk, un tad atgriezīsies, lai dzīvotu jau sakārtotā Latvijā. Ja mūsu jaunatne ir tāda, nezinu, vai mums ir kāda cerība. Ja nebūs neviena, kas gatavs ciest šeit daudzus gadus, lai likvidētu to, ko mūsu valdošās partijas ir sastrādājušas, tad - šaubos par nākotni. Tagad Latvijai ir vajadzīgi cilvēki, kas Latvijas intereses stādītu augstāk par savējām. Taču ir citi laiki, citi cilvēki.
drakons
d
Sapulcējās, papļāpāja un palika apmierināti paši ar sevi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas