Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Vēsture Dienā: Atskatoties uz Tautas frontes uzvaru vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pavalsts Likvidētais
P
Vai tad vēsturnieki, tie kas sēž akadēmiskos krēslos, arī nepieder pie 'vecā kaluma' meļiem? Vai tad nav Izcili gļēvuļi?
Prezidenta krustdēls
P
Daiņa Ivāna koments: "Mēs bijām pārāk nepieredzējuši un labticīgi, lai novērstu vecā kaluma personību un principu iespiešanos rītdienas valsts audos arī caur pašu Tautas fronti..." izsaka daudz ko, bet neizsaka visu. "Vecais kalums" funkcionē joprojām ar lieliem panākumiem, no kuriem lielākais ir Latvijas suverenitātes uzdošana bez ievērojamiem iebildumiem gandrīz ne no viena. Kā varēja gadīties, ka tāds pieņēmums šodien tik izdevīgi kalpo NATO, ASV, ES, Romas Popam, utt., bet ne latviešiem?
Skolnieciņš
S
Nu, šī valdība ir labāka par PSRS. Marazma šeit ir mazāk un n-tās brīvības. Vārdu sakot, dzīvo kā gribi... Tomēr šeit ir nabadzība.... Esmu Skolnieciņš un es uzaugu nabadzībā... Cieņā, Skolnieciņs © Skolnieciņš 1999-bezgalība ¦~{
Grand Total
G
Vai tad tagad laucinieki slikti dzīvo? Nav dzirdēts, ka viņiem nebūtu naudas. Ja kaut ko audzē un strādā, tad vienmēr kapitālu laukos var nopelnīt. 70-80 gados dzīvoja labāk kā mūsdienās? Nu tie ir apgalvojumi, kam nav nekāda pamata vispār.
  • 2
  • 2
Valdis
V
Nu PSRS laikos pensionāri un veci cilvēki varēja palīdzēt uzturēt jaunos, jo pietika naudiņas. Tagad ?Lauciniekiem vispār bija pilnas kabatas ar skanošo,sava gaļiņa,utt.Jā, nevarēja daudz ko iegādāties, bet tā bija pusPasaulē. Tagad kā zināms jau pierādījies ka 70-80 gados cilvēki dzīvoja labāk,kā mūsdienās.
  • 2
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas