Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

VID nezina, kad Vaškevičs varētu atgriezties darbā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DD1
D
Te nu atkal piemērs, kur dakteri tāpat kā tiesneši ir pērkami. Kā gan citādi katrs, kas apsūdzēts smagos noziegumos var "paņemt" slimības lapu un pat invaliditāti. Mums pie varas tagad ir tik daudz ārstu: valsts pirmās 2 personas, Rīgas mērs utt., vai Jums nebūtu kāds ierosinājums, kā šīs apšaubāmās slimības lapas var anulēt, jo gan mums, valsts iedzīvotājiem lieki izdevumi šajos grūtajos laikos, gan izmeklēšana tiek kavēta, gan arī daudzos vadošos amatos būtu bijis vajadzīgs cilvēks, kas kaut ko dara sabiedrības labā nevis ilgstoši atrodas "uz slimības lapas".
Berta
B
Jauns cietums, ar kondicionēto gaisu, restorānu un prieka meitām katrā stāvā. Pie katras kameras - zeltītas amatpersonu šiltītes, piemēram "ŠAJĀ KRĀTIŅĀ SĒŽ: Ventspils mērs Aivars Lembergs. Pieņemšana - pirmdienās un ceturtdienās no 14 līdz 18" vai "ŠAJĀ KRĀTIŅĀ SĒŽ: Muitas Kriminālpārvaldes priekšnieks Vladimirs Vaškēvičs. Pieņemšana - otrdienās no 12 līdz 16" Apmeklētājiem barot lopus stingri aizliegts!
pamela
p
Ja būtu normāla,TIESISKA valsts,tad jūsu pienākums,ministra k-gs būtu pārbaudīt 1)kapēc ziedošajam Lembim ir 2-ā grupa,ko viens pilsonis var dabūt zaudejot teju vai 1/2 galvas, 2)kapēc VISI!!valsts noziedznieki,tiko sāk svilt pakaļa ,dabū slimības lapas.Visiem strādajošiem darba devējs ir tiesīgs pārbaudīt vai sl-bas lapa ir pamatota.Kapēc to nedara ar krim.noziedzniekiem?Kas notiek valstī?Vai vispār ir kaut viena dvēsele,kura atbild par valst politiski,ekonomiski vai kaut humora pēc?
Harijs
H
Ar "slimibas lapas" iesniegsanu valsts iestade(s), Visa pacienta-arsta priviligegija ir anuelta. Tadad, "Slimibas Lapu" drikst publicet ja prese to pieprasa. Sis vairs nav privats dokuments. So dokumentu slepsana pierada valsts lidzdalibu Ar ko Vaskevics slimo??? Kurs vinu arsts? Dr. Leishkalns?
Tomass Pedro
T
kas ir kriminal.lv? vai kaut kas līdzīgs obščakam? vai citas augstas valsts amatpersonas arī izmanto obščaku lai sniegtu paziņojumus? vai tā ir tikai to personu privalēģija kuras saistītas ar krimināliem nodarījumiem?
me
m
Amerikas dzeltenā prese mēļo, ka Sāra Džesika Pārkere no "Sekss un lielpilsēta" esot inintersējusies par Vaškeviču. Viņu savaldzinājusi kopīga aizraušanas ar skaistām kurpēm. Beigās, ka Pārkere atslābusi, jo uzzinājusi par viņa aizraušanos ar olu lobīšanu.
gm
g
"VID nezina, kad Vaškevičs varētu atgriezties darbā" Bingo. Ko nozīmē D&G - Dārgi un Gaumīgi. Ar ko atšķiras Vaškevičs no Karlsona? Karlsons mānijās, ka viņam mājās ir 10 000 mazu lapsu, Vaškevičs nemanījās, ka viņam ir apmēram tikpat daudz dārgu kurpju. Vēsture gan klusē vai viņam sieva tās dāvāju uz šķiršanās jubileju.
ABC
A
Kolosāli!!! Izrādās, ka Vaškevičs kopā ar Gundarbērziņu zaguši KNAB naudu un tagad valsts viņam maksā nodokļu maksātāju naudu par tīšu izmeklēšanas kavēšanu ????? Sasodīts ar ārā, vai neviens nav spējīgs ja ne vairāk, tad noorganizēt neatkarīgu ekspertu komisiju un pārbaudītt, ar kādām smagām kaitēm slimo šis miljonārs muitnieks, kurš kā jau kārtīgs bandīts visu naudu norakstījis "šķirtajai sievai" , kura tagad, cik saprotu, būtu uzskatāma par viņa piegulētāju.
mērglis
m
buus apmeeram kaa smagajos noziegumos apsuudzeeto , ieies pa cietuma vaartiem ar visu amatu...
Oskars
O
TīRĪT KAMERU.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas