Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Vienotība pagaidām nedod ZZS cerības uz iekļūšanu koalīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jā, jā
J
"Nepieciešamības gadījumā konsultācijas turpināsim," -------------------- Tas nozīmē, ka nepieciešamības gadījumā, lai tik noturētos pie varas, tomēr to s**u apēdīsim.
Ministry of Truth > ddt
M
Sarkanais, tu esi ne gudrāks par SC elektorātu ar vodku un voblu. Tev ironija, prastam kā zirga deķim sarkanajam, un izteiksmes līdzeklis pēdiņas ("") paslīd garām. Izberzē acis, sarkanais muļļa. :D Pamācies, padomā, varbūt pensijā kaut ko sāksi saprast, avioekspert un gramatiķi. :D Nav brīnums, ka 2. pasaules kara nominālie uzvarētāji nekad nedzīvos kaut uz pusi tā, kā dzīvo uzvarētie. :D
ddt
d
Ar oriģinālo izteiksmes līdzekli (":) - pēdiņa vārda sākumā un kols beigās - gan jau biji domājis pretējo nozīmi, tas tā kā bija uzreiz skaidrs; bet necenties ar to attaisnot savu rakstīt neprasmi, analfabēt! :D
  • 3
  • 0
eses
e
valdiibu sastaadiit vienkaarši jaadod krieviem, vai viņu saeima apstiprinaas , tas cits jautaajums , visticamaak jau ne , toties paartrauks to cepšanos , ka šos ignoree....
artūrs
a
Ja koalīcija ir V+SC+ZRP, tad ieteiktu V pastāvēt malā. Nav ko viņiem līst tajā koalīcijā. Dodu savus argumentus: 1. Zatleram jāuzņemas atbildība par rīkojumu nr. 2. 2. SC to vien gaida kā uzvelt vainu V (vai ZRP) par darbu valdībā, lai salauztu vienīgās (šajā Saeimā) spēcīgās latviešu partijas. SC ir viltīgāki , nekā domājam. 3. Jāļauj SC+ ZRP sevi pierādīt, konsolidējot un peieņemot nepopulārus lēmumus. Domāju, ka izgāztos pamatīgi. 4. Protams, ir viegli, kad kaut kas neiet gludi, uzbliezt jaunu partiju, šķelt vēlētājus savu ambīciju dēļ. Latviešu vēlētājam uzreiz vajag kaut ko jaunu, "reformēt kaut ko" tā teikt, bet pēc laiciņa viņš atkal vilsies savā izvēlē. Tas par ZRP.
Ministry of Truth
M
Dziesmiņa par Zatlera Kas var būt labāks par šo! Vāru, vāru nodokļu un tiesiskuma putriņu, Trīs aiz SC stāvoši oligarhi podā/ Tam dos, tam dos, tam dos. VL! - bac pa pieri. Un nekādu "Kas es esmu?" ... pēkšņi. Ušakova draugs Vj. Dombrovskis piepalīdz.
nekādas cerības
n
Saeimu atlaida, lai tiktu vaļā no ZZS demagogiem un divkošiem. Tagad šos atkal iesaistīt koalīcijā ir ņirgāšanās par vēlētājiem.
Igors
I
Tev taisnība - būtu gan joks , ja valdībā iesaistītu bankrotu.
  • 1
  • 1
wtf
w
Tātad-ja es pareizi saprotu,koalīciju veidos ar visu ko tikai ne ar VL????
wtf
w
Tātad-ja es pareizi saprotu,koalīciju veidos ar visu ko tikai ne ar VL????
Kādas vēl cerības komunistiem ZZS
K
kas visu laiku bija uz vienu roku ar Kremļa filiāli SC.
Valdis
V
Un kam ta ZZS gan būtu šajā valsti vajadzīga? Ventspils liliputam?
TĀ BŪTU
T
nodevība, dodot priekšroku moskovītiem un latviešus atstāt opozīcijā. Kāpēc nevar visas četras latviešu partijas strādāt koalīcijā? ZZS ' zelta kārts 'vairs nav, bet oligarhu vairāk ir SC!
Ministry of Truth
M
Tāpēc, ka Zatlers nav noteicējs partijā.
  • 1
  • 4
.
.
nelietis un liekulis ir zatlers, nekas cits. neies ar zemniekiem koalīcijā, redz, bet ar SC, kas arī balsoja pret kratīšanu šlesera mājā, ies labprāt. vemt gribas.
Ministry of Truth > ddt
M
Kolorado bende, vai jau noskaidroji savā izmeklēšanā, kas piemetās dzelzs putnam An-42, ka tas nokrita? Bijušie piloti labprāt palasīs atkal tavus "kompotentos: murgus, lai nebūtu jālasa šos.
  • 1
  • 4
.
.
pirmkārt, jūsu izteiksmes veids neliecina nedz par intelektu, nedz gudrību, nedz elementāru pieklājību. otrkārt, nebalsoju par zatleru, jo jau no paša sākuma par jauno partiju bija skaidrs viedoklis. un tā kā jūs neziniet, kam es liku krustiņus vai mīnusiņus, iesaku paturēt savu debīlismu un vēlmi izgāzt žulti pie sevis.
  • 7
  • 5
ddt to .
d
Bet tas viss jau bija domāts tādiem pamuļķiem kā Tu. Stāsts par Šlesera kratīšanu, oligarhiem utt. Saeimas atlaišana un retorika pret ZZS jau iepriekš bija tikai tālab, lai valdībā būtu SC. Kas jums muļķiem to pirms vēlēšanām borēja, tos jūs tikai aprējāt un likāt mīnusiņus, jāsmejas!
  • 11
  • 5
zvirbulēns
z
He, Vienotība respektēs zatleristu uzstādījumu, - šitas par šiem sorosīdiem pasaka visu!
ddt - Ministram
d
Tava nespēja pareizi uzrakstīt pat vārdu "kompetents" liecina par Tavu absolūto "kompotenci"! :D
  • 4
  • 0
Troll
T
Vienotība pati ir lieka SC + ZRP koalīcijā, jo šiem balsis pašiem pietiek. (53) Bet sākumā Vienotību šie paņems par sulaiņiem, lai izbīdītu grozījumus Satversmē. VL! nav jālien tajā netīrībā iekšā, labāk kopā ar ZZS skaisti pastāvēt malā un audzēt spēkus, nevis sasmērēties.
  • 3
  • 1
jautājums Vienotībai
j
Kad Vienotība pieprasīs SC paskaidrojumus par ebreju kapu apgānīšanu un draudiem ar valsts apvērsumu, i.e. Biškeku?
  • 6
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas