Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vienotība premjeram izvirza Dombrovski, iepazīstina ar programmu un kandidātiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sniper'sEye
S
Dombrovskis? ... Labāku būtu ēdis... Partijas čomu un dižparādnieku Repši par finansu ministru bez kvalifikācijas, izglītības noturējis... Ar akcīzēm degvielai, alkoholam un tabakai auzās iebraucis... Darbaspēka nodokļus turpina turēt nesamērīgus vien tādēļ, lai eksportētu darbaspēku, jo ārpus Latvijas strādājošie nodrošina lielāku naudas apriti un lielākus nodokļu ieņēmumus nekā tie būtu, ja mēģinātu ekonomiku stutēt Latvjas iekšpusē: ja pērn no Īrijas vien ienāca Ls 280 miljoni latu, tas taču izdevīgāk nekā mocīties ar iekšvalstiskiem darbiem! Šogad zviedru mājsaimniecību stāvoklis uzlabojies, ne velti daži eksperti pieļauj, ka tas arī Latvijas un Dombrovska valdības nopelns. Vai nu velti tādi pieņēmumi rodas?
DD1
D
Lai nu kas, bet Dombrovskis ir Latvijas veiksme,- īstais cilvēks īstajā vietā.
Jūras mandarīns
J
Dombrovska Vienotība jau tagad glābj valsti! Tā gan ir zviedru valsts, zviedru gbaņķieri un pensijfondu naudu. Ko var solīt premjers, kura valdība fiziskām personām spiež maksāt iedzīvotāju ienākuma nodokli avansā, -- nodokli faktiski apgrūtinot ar bezprocentu kredīta izspiešanu? Valsts atliekās, kur = > 200 000 cilvēku bez darba (ofciālo bezdarbnieku, prottams ir ap 180 000, toties pašnodarbinātie, piem., likumiski nevar kļut par bezdarbniekiem, šogad vien tādu jaunu bez darba paliku šo, bet ne bezdarbnieku ir 16 000). Kā var nesolīt? Valdiņ, Tev bija iespēja darīt. Tu iespēju jau esi izmantojis. Pat laboties vairs nesoli!
Ance
A
Optimist ir tas, kas nav pietiekoši informēts...
Indio brālības biedrs
I
Mana ģimenes - mana sieva Jānis, es, Pēteris kā aŗī, mūsu trīs kaķi un divi jauki sunīši balsosim par VIenotību! VIva Argentina
Borats
B
PASTĀVĪGO IEDZĪVOTĀJU SADALĪJUMS LĪDZ DARBSPĒJAS, DARBSPĒJAS UN VIRS DARBSPĒJAS VECUMA GRUPĀS GADA SĀKUMĀ -1.4 milj, tā saskaņā ar 2000. gada skaitīšanas datiem, Bet cilvēciņi, ta gājuši mazumā k;adi 10000 gadā iet mīnusā , emigrējuši un ne visi darbaspējīgā vecumā patiešām ir strādājuši, vai gatavojas strādāt Pēc manām necilām aplēsēm , ja tiešām strādātu visi , tad kādi 0,7. milj vien būtu. Iespējams , ka Vienotība pieskaitījusi arī tos , kas Īrijā lasa gliemežus . Tāpēc Balsojiet par mums - boratiem iekš vienotības!
No malas
N
Lasot komentārus, izskatās, ka Guntis Ulmanis savus jauniešus pielicis pie darba.
air
a
Arī reizēm iedomājos, ka Dombrovskis tāds lēns un inerts. Bet tad padomāju, ka valsts jāvelk laukā no bedres katram pašam. Valdības vadītājam ir jārūpējas par godīgu sistēmu, lai katrs cilvēks var ar gandarījumu var godīgi "rukāt" un mēģināt atrast savu "zelta dzīslu" . Liekas, ka Dombrovskis to saprot un mēģina darīt. Skaidrs arī tas, ka piemēram Šlesers pēc dabas ir uzņēmējs. Būs fokuss uz konkrētiem projektiem, bet valsts kā godīga sistēma viņam būs par sarežģītu.
vēlētājs
v
vispār jau būtu pilnīgi idiotiski pie dzīva premjera, turklāt tik 'loti sekmīga kādu citu kandidatūru nosaukt :) lai izdodas izvest valsti no krīzes- kas ir ilgtermiņa darbs, es par Vienotību!
anonīmais šakālis
a
Pašlaik nodokļu kopajomā darba nodokļi veido 54%, patēriņa 37%, kapitāla 9%. Mērķis ir panakt, lai darba nodokļu īpatsvars būtu mazaks par pusi. ------------------------------------------------------ ----- Nesapratu!!! Darba nodokļi tiks samazināti par 5%??? Tas ir izsmiekls! Ejat cirst, kapitālistu mēsli!
fiksais
f
Jaunajam Laikam pagājušajās vēlēšanās bija spīdoša programma, bet savas vadīšanas laikā pilnīgi visi punkti tika izpildīti pretēji: Solīja palielināt pensijas - pensijas samazināja Solījās samazināt nodokļus - nodokļus VISĀS pozīcijās palielināja, vēl vairāk Dombrovskis ieviesa akcīzes nodokli gāzei, kuru ES prasa ieviest tikai 2014 gadā, kā rezultātā rudenī palielināsies rēķini par apkuri , elektrību uc. līdz 50%, Solīja samazināt bezdarbu - bezdarba līmenis ir lielākais neatkarības laikā Solīja atbalstīt uzņēmējdarbību - nav izdarīts nekas, palielinātie nodokļi izslēdz mūsu uzņēmējiem konkurēt ES tirgū (Latvijā nodokļu slogs dažās pozīcijās 10 kārtīgi pārsniedz citu ES valstu likmes!!!) Solīja atbalstīt izglītību - tiek samazinātas budžeta vietas augstskolās un tiek slēgtas skolas. Solīja reformēt valsts pārvaldi - birokrātiskais aparāts nav izmainīts ne pa matu tiesu! Utt. utt. Šodien Latvijā vairs ir tikai 1,8-1,9 miljoni iedzīvotāju, vēl trešdaļa ir gatava pamest šo valsti, ja neatradīs iespēju strādāt un dzīvot šeit, šīs valdības laikā emigrācija ir sasniegusi augstāko līmeni latviešu tautas vēsturē - bez kara un kataklizmām, tikai nemākulīgas, stulbas valdības valdīšanas rezultātā! Šodien šie paši cilvēki acīs skatīdamies turpina solīt. Kādēļ man vai kādam citam vajadzētu ticēt šiem klajajiem meliem?!
fiksais
f
Šai kompānijai nav ne mazākās sajēgas ko darīt lai Latvija kļūtu bagāta. Cerība, ka pasaulē ies labāk, tad arī mums ies labāk - tas ir stulbākais, ko esmu dzirdējis no jebkura premjera pēdējos 20 gados! Kompānija kas draudzīgi rokojas ar AŠ kubā un kremļa asinsuņiem. Bez morāles un ētikas. Būt pie siles jebkuriem mērķiem. Vai latvieši ir tik stulbi lai balsotu par šo nespējnieku baru?
V.M.
V
Esat kungi aizmirsuši, ka sava nacionālā VALŪTA ir priekš tā, lai strādātu valstij. Ja nav naudas, tātad tā ir izpumpēta. Jāsastāda plāns naudas izsūknēsanas pārtraukšanai un jāsadrukā nauda plāna īstenošanai. Ja sāktos kaut neliela devalvācija, visi, kam nauda ir ,to izvilktu no seifiem un ielaistu ekonomikā. Ar to arī pietiktu, lai viss stabilizētos. Bet Vienotībai tas būs jādara un jo agrāk, jo labāk, ja negribēs bezgalīgi aizņemties.
durnis
d
Ja jau tik ļoti par tiem Vieņotības partiju staiguļiem te satraucies ,tad jau miljonāri štokijs ar eļerti ar tev bleķo ķešā... Ar lācīti jau viss būtu štokos tikai pašam gan mugurkaula nav ,jo vecenes tik viņu koriģē... Un tā vieņotība ir tās pašas cūkas bērni ,kas aš2...amatiņus vajaga,pie silītes tik ,bet par tautu viss pie pakaļas... Pastāsti cik mīlīgi LATVENERGO jl un tp reorganizēja... visus darbus atdeva firmačiem ,lai parteju kasītēs naudiņa ripotu... tagad nesadalīja laupījumu un miķelītis sēž... turpat jau gan būtu jābūt gan jl karuņam,gan vītoļukam ,gan tp kaļvēnam...
V.M.
V
Kas būtu noticis ar mums?, nekas, pilnīgi nekas. Bija un arī tagad galvenais uzdevums ir aizbāzt tās ekonomiskās brūces, pa kurām no Latvijas iztek ekonomikas asinis, nauda. Neviens organisms nevar izdzīvot, ja tam diendienā nolaiž asinis, arī valsts. No mums izpumpē naudu ārzemju tirdzniecības tīkli, ārzemju bankas, mēs iepērkam benzīnu un neveicinam dīzeļa (vietējā) patēriņu, enerģētiku balstām uz gāzi un naftas produktiem, nevis uz vietējiem kurināmā resursiem un ūdeņu (viļņu enerģiju ieskaitot) potenciālu, esam pieļāvuši neierobežotas investīcijas, lauksaimniecībā, mazumtirdzniecībā, pakalpojumu jomā un esam iznīcinājuši savus mazos uzņēmējus, viņi ir prom, ārzemēs. Esam sagriezuši savus kuģus un likvidējuši cukura rūpniecību. Tie bija politiski uzstādījumi, tiem politiķiem ir jāatbild par ekonomikas graušanu. Vienotība nav neko izlabojusi, nav programmā paredzēts labot šīs kļūdas. Vienotība pat nevar atcelt gala cenas cigaretēm, kas ir kliedzošs brīvā tirgus principa pārkāpums, un pieaugot nedaudz cenām veicinātu mazāku smēķēšanu, un stimulētu mazo tirgotāju atzelšanu. Tā vietā tukši solījumi. Ak vai, mums lūk, aizdod naudu un par to Dombrovskis novilcina valsts defoltu līdz vēlēšanām, bet cik naudas no Latvijas ir izpumpēts? Kur ir skaidras pozīcijas naudas ieņēmumu palielināšanai, kā Dombrovskis atdos naudu. Pareizi, par to pirms vēlēšanām ne vārda, jo karalis patiesībā ir kails. Nav viņam plāna un neviens ārzemju investors to neiedos, tikai otrādi, jo konkurējoša valsts nevienam nav vajadzīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

PROGRAMMA

Vienotības 4000 zīmju programmu lasiet šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas