Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vienotība purvā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ak, ak, ak
a
Nevis Vienotība purvā, bet Diena grāvī ar virsrakstu, tautas biedēšana un šausmināšana, ak, cik slikti, ak, cik šausmīgi, ak, ak, ak. pakārties visiem kolektīvi, nav lielāka murga par Vienotību, lai slava SC :)!
alberts
a
NESEN taču par viniem noibalsojam!KO tagad gaudo?Es balsoju par VL- pēc laika ari vini varbut būs tādi pasi kurus tu ienidēsi.
nu jā
n
Tā nav Koziola Diena, tā ir Saskaņas Centra Diena
nav jēgas
n
es vairaak uz veeleešanaam neiešu , jo tas viss ir izssmiekls , lai izzog liidz galam , nav vairs nekaadas noziimes kuri meerkaķi tur seež>>>
Aija
A
Koziola Diena sāk jaukt komentārus ar ziņām. Skumji. Ļoti tendenciozs virsraksts un rakstiņš.
Sniper'sEye
S
Par premjerkundzes privātbiznesu = tieši tā un Ārijas burbulis NĪ jomā sasaista un ietekmē premjera Valda nevēlēšanos attiecīgās lietas va;lstiski kārtot un Sandra uzmana, lai Valdim tāda vēlme i prātā nenākjtu! Derētu kāda aktīvista pieteikums/iesniegums KNAB-ā un Ģenerālprokuratūrā venlaikus: kaut pārbaudei, -- lai panervozē: Valdim taču patīk kā VID pārbauda un terorizē citus tirgus dalībniekus/konkurentus.
Sniper'sEye
S
Precīzi! Jā, taisnība, ka JēLīši un Vienotība pa tiešo sev ir nozaguši un safektējuši mazāk nekā daži citi politspēki, bet JL & Vienotības poltiskā alkatība, gudru profesionālu trūkums, pašau vēlme izdzīvot, iesēžoties budžeta silēs ir Latvijai nodarījuši daudz lielākus zaudējumus nekā to spējusi pat TP: atliek sarēķināt, cik izmaksās LR divreizējā ceļu fonda likvidācija, -- atjaunosāna būs nepieciešmama, infrastruktūrā ieguldīt nāksies jau citām valdībām, izdenātais/piespiedus eksportētais darbaspēks, kura Latvijā iesūtīto naudu turpina noēst budžetā, ko struktūreformas nav skārušas -- utt., utml.!
vidējais latvietis
v
Bla, bla, bla. Bet kas notiks ar visu mūsu valsts ekonomisko politiku un arī ar politisko virzību, Grieķijai izstājoties no EURO zonas, kas automātiski nozīmēs arī EURO zonas paplašināšanās apstāšanos uz visiem laikiem, neatkarīgi no tā ko vēlas vai nevēlas kādas pusbankrotējušas valstiņas politiķi un iedzīvotāji? Tas, ka Grieķija šogad būs ārā no EURO zonas jau it tikpat kā 99.99% skaidrs. Savukārt mūsu visas ekonomiskās darbības, ieskaitot iedzīvotāju padzīšanu no dzimtās zemes, ir ar vienu mērķi, iekļūt EURO zonā, jo tajā mūsu uzurpatori redz glābiņu. Ja šis ceļš tiek slēgts, tad kas notiek ar Latviju?
Sociāldemokrāts
S
"...bet tas ir atkarīgs, kas šīs aptaujas veiks. " ============================== Jūs strādājat petījumu nozarē? Esat analītiķis? Esat aptauju projektu vadītājs? Vai tikai spriežat par visu no sava viedokļa? Jums, protams, ir visas tiesības spriest un vērtēt jebko no savām personiskām pozīcijām. Bet tad tā dīvaini neadekvāti izklausās tā lielā iekšējā pārliecība par reitinga procentiem partijām... :) Tik pat pārliecinātā balsī jebkurš cits var nosaukt jebkādus citādus procentus un šai informācijai būs tik pat liela vērtība, kā atslēdznieka viedoklim par astronomijas attīstību. Īpaši pasvītroju, ka atslēdznieks NAV dumjš, nav neveiksminieks dzīvē. Ir tēmas, kurās viņa viedoklis ir pamatots, bet ir tēmas, kurās viņam var būt kaut kāds viedoklis, kuram nav īsta praktiska pielietojuma. Izskatās, ka pēdējais gadījums attiecas uz Jūsu izteikumiem par aptaujām. Ir laiks, kad aptaujas Latvijā visi veic samērā ticami. Atšķirības var būt niansēs, bet nezinu, vai Jūs visādiem tehniskiem un metodologiskiem "sīkumiem" pieveršat uzmanību, ja esat tik pārliecināts par sava viedokļa "pareizību"... Vai tik nebūsiet kāds no "politiķiem", kuriem par visu ir "pareizie' viedokļi?... :)
linda
l
Viena zvana minūte no Arābu Emirātiem LMT maksā 1 LVL , ja kas.......
dzeris - ....
d
Ja tu vispār nebalso, tad tev arī nav nekādas tiesības neko kritizēt, tad jau tev pilnīgi vienalga, kas ir pie varas.
Jukums
J
Tieši tā! Un tas ir tikai viens no nejēdzīgās nodokļu sistēmas nereformēšanas cēloņiem. Kopumā es apbrīnoju Vienotības politiķu biezo ādu - cik reizes mens uz balta var pierādīt savtīgas politikas piekopšanu un dubultstandartu uzturēšanu. Bet to joprojām neatzīst un tikai turpina vecajā garā. Arī TP, PLL u.c. politisko veidojumu pamatoti sliktā reputācija nebūt nav iemesls lai cilvēki, pat badā mirdami, joprojām turpinātu atbalstīt to pašu veco politiku, tikai šoreiz Vienotības komandas izpildījumā. Ir jameklē iespēja viņus nomainīt ar citiem, progresīvakiem spēkiem. Tādiem, kuru darbi sakrīt ar vārdiem, kuri iestājas par reformām un ir gatavi tas veikt, tādiem, kuriem piemīt politiskā griba. Bet Dombrovskis lai darbojas Induļa un Ārijas nekustamo īpašumu spekulatīvajā biznesā vesels. Tāpat, Kampars lai brauc uz Tukumu un tirgojas ar saviem leduskkapjiem.
labs raksts
l
tā ir, kurš no V tur to nesaprot???????????
Cunami
C
Nu kā lai pasaka - sen jau tiek runāts, ka nepieciešams ieviest paaugstinātu NĪN visiem nekustamā īpašuma spekulantiem, bet kā netiek ieviests, tā netiek. es ar nevarēju saprast - kas notiek. nu bet pirms laika varēja pietiek.com izlasīt par Dombrovska sievas, kā arī padomnieces vīra kopīgo biznesu šajā jomā. ar to arī viss ir izskaidrots. Ja ieviestu palielinātu NĪN spekulantiem, lacīša sievas firma tulīt arī bankrotētu, jo bankai parādā jau tā ir veselu ļimonu, bet tādā gadījumā lācītis zaudētu savu vairāk 100000 ieguldījumus sievas firmā. Nu vai tā ir krupcija? nezinu. drīzāk tā ir nekrietnība.
dzeris - secinājums u. c.
d
|Tad jau "lielākais labums" jums ir tas pats SC un ZZS, kā arī PLL? Ieteiktu padzert nootropilu, uzlabo atmiņu un domāšanas procesus, ja jau neatceraties vai vienkārši neesat spējīgs saprast, ka ne jau V, kas galīgi nav iedeāla, (bet, ideāli dabā nepastāv), iegrūda šo valsti tādā purvā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas