Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vienotība tiesībsarga amatam virzīs juristi Anitu Kovaļevsku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
He he...
H
Paldēseņ, mīļā.... he he... par tavām jenotīšu laipnībām.... hi hi.... Jenots tak tagad mūsu gods (tautas aplaupīšanā) un sirdsapziņa (ļeksēt jenotu silē).... ha ha...
Lelle
L
Labi, ka neaizmirsi sev zvaigznītes iezīmēt.:))) Nudien pamuļķis esi.
He he....
H
Vai , mīļā, ... he he... cik tu "jauki " pēc jenotīša "smaržo"... hi hi...
starp citu
s
pirms gadiem, kad Kovaļevska stradaja Tiesībsarga birojā ---------------------- Vai viņa nebija viena no tām, kas cīnījās par māmiņu algu (ir dzirdēti cipari, ka atsevišķām māmiņām valsts maksā 3200 - 3600 LVL) izmaksu neierobežotā apmērā un tajā skaitā strādājošām "māmiņām" atļaut saņemt algu un pabalstu?
Lelle
L
Tu pats pēc seska te smirdi...
!
!
ZZS vajag "mutatis mutandis", kuram varētu pagrūst apakšā jebkuru papīru un tas to parakstītu. ZZS un SC nav vajadzīgi gudri cilvēki. Pašiem mahinatoriem būtu jānožēlo, jo cilvēktiesības viņiem ar Jansonu neredzēt.
Atceros
A
pirms gadiem, kad Kovaļevska stradaja Tiesībsarga birojā, tur uztaisīja baigo trādi - rīdi pret vadību un tad aizlaidas... ;-(
E95
E
Viņiem vajag ielikteni, lai rezultāts būtu tāds kā līdz šim.. Sēž klusu un neiejaucas mahinācijās un atklātos pārkāpumos.
......
.
jurists, 17.02.2011 19:46 Jādod iespēja Jansonam ienest jaunas vēsmas. Būs vismaz vīrietis ar mugurkaulu. Kovaļevska tur ir strādājusi, un neko vairāk kā "intrigas un shēmas" Apsīšana gāšanai un centieniem pārņemt varu, nav parādījusi. Ja būtu bijusi uzticama un kompetenta darbiniece, nez vai būtu bijis jāatstāj Tiesībsarga birojs. Varbūt pienācis laiks pielikt punktu tam bābu gāganu karam, lai Jansons šiem parāda, kā jāstrādā. Tas, ka Kovaļevska varbūt zina kaut ko no CT, nenozīmē, ka māk vadīt iestādi. Domāju, ka Jansons to izdarīs perfekti.
He he...
H
Taariit paskaidro kāpēc MAN BŪTU JĀSADZĪVO AR JENOTĒNIEM UN VIŅU ĀRZEMJU ONKĀM, KURI DZEN SVEŠUMĀ MŪSU TAUTU NEVIS PALĪDZ TAI ATKOPTIES NO TAUKPURNU NEJĒDZĪBĀM? VAI TĀ IR PALĪDZĪBA, KA LAUKOS VAIRS NAV MEDICĪNAS, LIKVIDĒTAS SKOLAS UN DARBA VIETAS, PALIKUSI TIKAI KRIEVISKĀ RĪGA.... HE HE... BET SVENSONU FINMINS IRGOJAS PAR MŪSU BĒDĀM UN PRASA STIPRINĀT VIŅU BANĶIERUS, BET MUMS J ENOTĒNI GRIB NOŅEMT BĒRNU PABALSTUS UN APLAUPĪT PENSIONĀRUS. RAŽOŠANA NETIEK ATBALSTĪTA, BET APZINĀTI BREMZĒTA, JAUNATNEI ARVIEN MAZĀK PALIEK IESPĒJAS IZGLĪTOTIES , JO VECĀKIEM TRŪKST NAUDAS, BET JENOTU MINISTRĒNI ALGO JAUNUS PADUMŅIKUS, KURIEM CEĻ ALGAS. JENOTĒNU SPONSORI TIEK AMATOS UN TIEM PIEŠĶIR DESMITIEM MILJONUS DOTĀCIJAS... KUR VĒL TĀLĀK IET AR TĀDU JENOTU VALDĪBU... , BET PAR TĀDIEM TAUTAS GLĀBĒJIEM UZMETĀS UN TU TE VĒL KĀ TĀDA BADA KAZA ŠIEM HIMNAS DZIEDI... fUI...
He he...
H
Vai tā cienījamā ar nevainojamo reputāciju .... he he... ir tā pati , kas sita kļauzas Tiesībsarga birojā pirms pāris gadiem un pēc tam ar ierautu hvostu no turienes aiztinās? hi hi... Nu tad jau tur būs īsts jenotu midzenis ar visu ābolaines JL šaiku pilnā komplektā .... ha ha...
Elīna
E
Ļoti, ļoti, ļoti cienījams cilvēks! Viennozīmīgi atbalstu!
Elizabete
E
Jautājums tātad ir sekojošs. Kas ir piemērotāks tiesībsargs ? Vai cilvēks, kas strādājis Latvijas Bankas apsardzes dienestā vai bijis tiesnesis ? Ņemot vērā, ka bijušie Parex vadītāji un Bankas Baltija vadītāji un tamlīdzīgi personāži mēdz sūdzēties par savu tiesību pārkāpumiem biežāk, nekā vienkārši mirstīgie, jautājums patiesi interesants. Ko sargās tiesībsargs ?
J
...šis "oskars" nav no Holivudas.. ---------------------------------------------- K ur nu no Holivudas! Spriežot no intelekta un no valodas, drīzāk jau tepat no kādas dzērāju būdas.
jenots
j
es ar visām čētrām ķepām esmu par jansonu. guļu uz muguras un visas četras ķepas paceltas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas