Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Vilks noraida pārmetumus, norāda uz Vilnīša nekompetenci

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilnīti jūrā!
v
Patiešām, taisnība Alvim Vilkam!
zvirbulēns
z
nezinu, kas tev ir tā īstā gaisma, ka ŠOREIZ rādās, ka vilnītim taisnība, jo nekad taisnība Vilnim Vilnītim nav bijusi un tas ir CIETI
vinigreta
v
Šis kungs izskatās cienīgs ieņemt KNAB direktora amatu, bet tāds nekad nav izskatījies Vilnītis. Vilnītis vienmēr pēc IELIKTEŅA ir izskatījies un, kur vējš pūta, tur peldēja Vilnītis.
nesaprotu
n
Vilnītis dezorganizē visu KNABa darbu. Cik tas tupaks tur ārdīsies?
!
!
Precīzākais un kodolīgākais rezumē: "Tas tiek izmantots kā iegansts, lai teiktu, ka nav kaut kas izdarīts. Sistēma kā tāda strādā, šis ES projekts birojā ir ieviests. Līdz Vilnīša atnākšanai strādāt uz biroju sistēma strādāja normāli, bet kopš viņa atnākšanas tiek darīts viss, lai to nobeigtu un sistēma nestrādātu. Līdz ar to šis ir praktiski mēģinājums likvidēt birojā ieviestas informācijas tehnoloģijas sistēmas un vainu par to uzvelt uz citiem,"
super
s
Laikam mūsu valsts ir lemta bojāejai ja nevar atbrīvoties no vienas kalvīša ērces! Cik ilgi vel ļaus tam oranžo demagogam brukt virsū Vilka kungam un Strīķes kundzei? Ko tas demagogs pa šo laiku nopietnu izdarījis bez kļauzu rakstīšanas un informācijas nopludināšanas?
Stulbums
S
Kā vel joprojām tam kalvīša atraugai ļauj ārdīties pa KNAB ? Oranžo zagļu laiks tā kā beidzies bet oranžie ielikteņi palikuši un sabotē valsts darbu!
Dīzels
D
nu nekādīgi Vilnītim nesanāk tikt galā ar Vilku un Strīķi . Līdz šim visi pārmetumi ir tik liesi . Vilnītim vaig meklēt nopietnus argumentus lai tiktu galā ar viņiem . Vai ar pašam jāvācas prom , un beigt degradēt šo iestādi.
Idiotu valsts
I
Tikai valstī kur valda idioti tāds Vilnītis veljoprojām sabotē darbu un paliek amatā!
j
Vilkam ir godīga seja, ko nevar teikt, ja skatās uz Vilnīti. Oranžie vēl arvien zirgā!
Šox
Š
Labi iekoda ar to sievas second-hand. :)
nenormāla situācija
n
Situācija, kad tiesībsargājošā iestādē priekšnieka vietnieki, balstoties ar privātu pazīšanos ar augstām politiskajām amatpersonām, nepakļaujas disciplīnai, ir nenormāla.
Piekrītu
P
Pilnīgi piekrītu Mg komentāram par Vilka kā tirgus bābas līmeni... Līdz ar to Vilks parādās īstajā gaismā un man sāk rasties aizdomas, ka Vilnītim šoreiz ir taisnība....
Noas
N
Vilks šeit sīki pastāsta ka veidoja, kas veidoja, kāpēc veidoja.....
Kaspars
K
Es domāju, ka mēs varam tikai minēt, kas tikai nav jāpacieš Vilka kungam un Jutai Strīķei no priekšnieka puses un nav nekāds brīnums, ka priekšnieka klajā bezkaunība un cinisms var arī izbesīt.. ceru, ka Damokla zobens virs Vilnīša galvas kritīs jo drīz un netiks pieļauti mēginājumi ar viņa palīdzību sapūdēt tiesībaizsardzības sistēmu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas