Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vilnītis: Dombrovskis izdara spiedienu uz Ģenerālprokuratūru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VIENTULAIS VILKS
V
V ILNIT , NU NEJAUC PUTRU AR KAPOSTIEM UN KONTROLE SAVU RUNASANAS STILU.
Vells
V
Nu paskatīsimies, kur tavi zelta puisēni un meičas iz "vienotības" atvedīs šo zemi un tautu. Pagaidām mēs milzu ātrumā braucam iekšā tajā pašā ellē
Pārliecība
P
Laikam esi mazliet nomaldījies - Tava vieta ellē !
Juhans
J
Vailnīti par premjeru, lai pastrādā un redz, cik Dombrovskim grūti īstenībā.
umba-tumba
u
Vilnītis ir otra Sudraba, tikai biksēs!
cerams
c
Cerams, ka neesat kazkopis!
zanis
z
lopkopim ir jākopj tikai lopi un ar tiem arī jāsarunājas.
???
?
Pievienojos tiem, kas ir neizpratnē par KNAB vadītāja vājo loģikas izpratni un, attiecīgi, apšauba viņa atbilstību amatam. Taču paliek vēl viens jautājums - kas tā par ekspertu "komisiju", kura nespēja ilgās atlases gaitā atšifrēt Vilnīša kunga vājo gatavību vadīt KNABu ? Tādu komisiju un tās ekspertus vajadzētu, vienkārši sakot, diskvalificēt.
Nja
N
Kādi cietuma kandidāti no treknā gala negrib tur nonākt un tāpēc stāv un krīt par savu trekni vilnīti.
šis visticamākais!
š
Latvijā stāvoklis ir ļoti bīstams, jo esošā varas partija "vienotība" ir uzņēmusi kursu uz diktatūras ieviešanu. Varam kritizēt līdzšinējās varas partijas, bet visu laiku tika ievērots spēku samērības princips, "vienotība" pilnīgi atklāti tiecas sagrābt visus svarīgākos amatus valstī. Ja tas būtu cēlu mērķu labā, piemēram Kārlis Ulmanis 2, arī varētu pieļaut, bet "vienotība" ar saviem darbiem ir pierādījusi, ka ir antinacionāla, ārvalstu koorporācijas pārstāvoša kompradoru kliķe. Partijām, kuras jau kuro gadu ļauj šiem kompradoriem nesodīti ņirgāties par Latvijas valstiskumu, ir pirmajām jāceļ trauksme, tālāk tā turpināties nevar!
skaidra
s
Vienreiz jābeidz šis cirks un Vilnītis jāpadzen.Viņa komunikācijas stils ir nepieņemams.
Ēriks
Ē
Es KNAB nestrādāju un presē izskanējusī informācija ir pietiekami nekonkre'ta un subjektīva, ka nevaru un netaisos spriest par to, kurš ir vainīgs un kas jāmaina. Es varu izvirzīt tikai versijas, kuras abas, manuprāt, abas ir pietiekami ticamas: 1) Vilnītis tiek tiešām nav varējis un nevarēs izveidot saliedētu profe4sionālu kiolektīvu, 2) Vilnītim ir labas idejas, kuras viņš cenšas realizēt, bet ilglaicīgiem darbiniekiem tas nav izdevīgi, un jezga sacelta tāpēc. Tikpat par Dombrovska iejaukšanos/teikto ir divas tikpat ticāmas versijas: 1) Viņai ir informācija, kas mums citiem nav, un Vilnīti tik tiešām jānomaina, 2) Dombrovskis ir motīvi, kas ne mazākā mērā nav saistīti ar KNAB darbības uzlabošanu. Ņemot vērā cik viņš ir dirsis un neņēmis vērā tautas intereses līdz šim, tas ir tikpat ticami, turklāt, ticība viņa teiktajam ir vēl krietni zemāka, kā KNAB patreizējo vai jebkura no iepriekšējo vadītāju laikos. Viens man gan ir skaidrs. Mums ir vajadzīgs labākais kandidāts, bet nevar būt tā, ka tieši tādu arī meklējot, visu šo laiku ir atrasti tikai nespējīgie. Secinājums, KNAB vadītājus atlasa idioti, vai arī viņi nemaz necenšas atrast labu vadītāju!
Lelle
L
Turies, pamuļķi, turies...Tev gluži kā čukčam: "kto postavil, tot snimjot"...gaidi vien kad jaundžeikars tev dos pavēli atkāpties...:)))
gans
g
es plnvaroju ar!
Vells
V
es rakstu to, ko domāju, man nav jāpārlasa. tev jenotiņ ir domu nesaturēšana?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas