Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Vinķele: Vaškeviča aizturēšana bija pārsteigums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ivs
i
Nevajadzēja jau tā savu stulbumu visiem izrādīt.
pamela
p
Man jau otro reizi ir pārsteigums par jūsu balsošanu Saeimā. Imigrācijas likums un šodien "par svešvalodas obligātu pieprasīšanu / krievu!/ darba devējam. Cik drausmīgi garām nošāvām balsojot par Vienotību!
Jukums
J
Ja jau bijušajām un vēl esošajām visaugstākajām amatpersonām ir pamats sākt baidīties no Vaškēvīča mēles atraisīšanās, tad Vaškēvičam ir vēl lielāks pamats baidīties atkal no kādas spridzināšanas vai kā tamlīdzīga. Tāpēc viņa paša interesēs ir pēc iespējas ātrāk sākt runāt.
acs
a
Virsrakstā ne jau "pārsteigums", bet "pārpratums" drīzāk.
:))
:
šis akmentiņš mūsu neuzpērkamās tiesas lauciņā. bet kabatlakatiņu zagļi ,šķiet, notiesāti daudz...D
pamela
p
Man prieks,ka Viņķele VIENMĒR ! ļooti daudziem ar savu aso prātu un mēli pamatīgi uzkāpj uz varžacīm! Pēc stila un prāta aprobežotības,vienmēr ir vieni un tie paši palīgskolas bijušie audzēkņi komentāros.Naids,skaudība,žults tik ļooti aizmiglojusi šo vienšūņu prātus,ka vienmēr pilnībā tiek aizmirsts apspriežamais jautājums,bet ir tikai un vienīgi viens mērķis -- pēc iespējas prastāk / varbūt cits variants nesanāk !/ nozākāt ,iedzelt temata autorei. Ievēroju,ka portālos ir izveidoti tādi katra autora aprējēju hiēnu bari. Vienkārši lai iekostu,nav svarīgi par ko un vai pamatoti. Ja kāds neapjēdz tad atgādināšu,ka tur jau ir tas kn ifs,ka NEDRĪKST jaukt darbu ar sadzīves kontaktiem! Elementāra nātnā patiesība,tas par Strīķi un Viņķeļiem.Un daudzi to nesaprot.
Saulvedis
S
Kāpēc parādās Viņķeles viedoklis, kura neesot pietiekoši strādājusi ar Vaškevicu kopā, bet neparādās kāda cita viedoklis, kurš strādājis ilgāk kopā ar viņu. Vai tur nav Jutas ēna?
aaaa
a
nu redz cik labi ,varees pabeigt iesaakto ,citaadi vaskeviču gandriiz noraava no piena ceļa!!!!!
xxx
x
Viņķeles k-dze, nu nevajag attaisnoties. Mēs taču ticam, ka ne jau visus noslēpumus draudzenes stāsta viena otrai.
Sīmanis
S
Reportieri ir tā steigušies, ka ne tikai nav salikuši komatus savās vietās un nav teikumu līdz galam uzrakstījuši, bet paķēruši kaut kādu teksta daļu un ielikuši virsrakstā - tā teikt, portāla lasītājs jāmuļķo līdz pēdējam. Tie, kas "uzķeras" tikai uz virsrakstu, kā Jūs, godājamais (godājamā), komentāros sper vaļā savu niknumu uz Ilzi Viņķeli, nevis uz vāji izglītoto reportieri.
x
x
un daudzi ir notiesaati? :))
Sīmanis
S
Vai tomēr portāla speci nevarētu publicējamo tekstu sakārtot tā, lai tas būtu lasāms - ir daudz pareizrakstības kļūdu un stilistiskas paviršības.
:))
:
Principā tomēr ir atšķirība - nozagt pārdesmit kabatlakatiņus vai simtus miljonus? Par Strīķi - man ir pārliecība, ka aiztur NOZIEDZNIEKUS.
Pārliecība
P
vēl VV stiprais balsts ir "šķirtā sieva". NEšķirams pāris!
Pārliecība
P
lietas labā varēji jau papūlēties un pārkopēt PILNO interviju. :)))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas