Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

VL-TB/LNNK sarakstā vēlēšanās startēs arī Studentu apvienības prezidents Ratnieks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis Derums
J
Vairāk nekā dīvains lēmums, pagaidām vairāk neizteikšos!
Nu re, lembja korišs ratnieks
N
tagad ir arī korišs VL!!! Vemt gribas!!!
Ha!
H
Viņa vecāki taču ZZS aktīvisti, Viens no diviem: vai nu ģimene netur visas olas viena grozā, vai arī Trojas kumeļš tiek iesūtīts VL, Launas mēles gan min arī trešo iespeju: VL ir Ventspils rezerves projekts.
m.
m
trešais variants. acīmredzama arī viena cita sakarība - līdz šim skaļākais lembja taurētājs VL rindās bija Iesalnieks, kurš pēc izrunāšanās Norvēģijas traģēdijas sakarā bija spiests no kandidēšanas atteikties. štata vieta, kā redzams, tukša nestāv :)
  • 3
  • 3
ņehatite, ņenado!
ņ
jezziņ, kad jums beidzot pielēks? skaidri zināms, ka dzintarzēniem kājas aug no oligarhu kabatām, vai ar pirkstu jāparāda no kurām? kur tik tupa tauta? nesaprotu..tak pašķiriet vēsturi kā dibinājās dzintariņi, ar kādiem ļaužiem saistīti, mazie nacionālisti vienmēr bija oligarhu rezerves skritelis, kad būs jauna saeima vēl brīnumus redzēsiet..
  • 2
  • 3
jautājiens
j
Vai tiešām NA vajadzīgi neveiksmīgi pārbēdzēji, kuri iespējams par to, ka nespēja aizakvēt LU rektora pārvēlēšanu bija spiesti labprātīgi aiziet no ZZS?
Iha
I
Par Ratnieku neko nezinu, bet tiem kam kāda personība liekas nepieņemama var višu svītrot no saraksta. Visās vēlēšanu listēs ir cilvēki kuri man nešķiet pieņemami, tomēr manu principiālo izvēli tas nemaina. Interesantākais, ka visi saka vajag mazāk partiju, bet vienlaicīgi aicina veidot šauru interešu kopas. Protams, ka plašā organizācijā būs izcili, ļoti cienījami cilvēki, tāpat kā neitrāli un šaubīgi. Vēlēšanu sistēma, lai cik nepilnīga būdama, ļauj izvēlēties no konkrētā saraksta ievēlamos deputātus ar + un - palīdzību. Tad arī ievēlēsim labākos, kas pārstāvēs mūs.
Šefs
Š
Pēc purna redzams ka džekam interesē tikai karjera un nauda :) Droši uz priekšu, salašņu jau VL pietiek, liekam tik klāt šoto.
Ance
A
Pilnīgi kropls lēmums! Laikam jau dzintars netur roku uz pulsa, ja reiz jebkurš gailis tiek ņemts par labu:( Bija jau šaubas gerharda sakarā, bet skatos, ka sperts vēl platāks solis sava elektorāta samazināšanā!
soho
s
Parādniek! Kļūda, ļoti, ļoti liela kļūda!!! Zaudējums būs nesalīdzināmi lielāks par ieguvumu!
ha ha
h
Aug jauns Pavļiks Morozovs...
OL
O
Lūdzu, nē! Šito nevajag! Tad es par Jums nebalsošu!!!
Jukums
J
Ļoti apšaubāms lēmums. Katrā ziņā tas daudziem liks pārvērtēt vai tiešām balsot par šo apvienību, kura piesaista tādus ratniekus, kuri pēc iespējas ātrāk ir patriecami ratā.
lauķe
l
Prieks par ikkatru gados jaunu cilvēku, kas iesaistās nacionāli orientētā politikā.....
KLM
K
Nav tiesību apstrīdēt Jūsu uzskatus konkrēti par šo jauno cilvēku, kaut gan tas mazliet pārsteidz. Iespējams, būsiet palaidusi garām viņa politiskās aktivitātes iepriekš, piemēram, saistībā ar to pašu Lembergu, kuras, manuprāt, raksturo šo cilvēku kā prastu karjeristu, un tas ir ļoti saudzējoši teikts - lai izvairītos lietot vārdu mēsls...
  • 2
  • 0
Puzes pāķis
P
šitāds jaunietis iesaistīsies dajebkādi orientētā politikā - lembim dibenā līdiens ar troksni un smaku izgāzās, bet kaut kur taču jāliekas... tam mēslam taču pat bez acs var cauri redzēt - ambīciju un kāres labi dzīvot ir, bet sasniegt to ar darbu - par daudz prasīts, vajag viegli un ātri - kā no rūdīta komunista uzreiz par miljardieri..
  • 6
  • 1
Kirils
K
Viņš pat kursa biedriem nav nekāda autoritāte, kur nu vēl nosaukums - visu studentu prezidents.
aradhana
a
Prieks dzirdēt - viens no tiem cilvēkiem, par kuriem bija zināma intriga... Elektoram: "pa labi" no VL! ir ļoti daudz darāmā: jāiesaista Nacionālajā Apvienībā pēc iespējas vairāk principiālu nacionālistu, lai stiprinātu to savu domubiedru pozīcijas partijas iekšienē, kuri tur jau ir; jāaicina šajā nišā esošās nelielās nacionālistu organizācijas izbeigt savstarpējās ķildas un iesaistīties kopējā cīņā - katram akcentējot tieši sev būtiskāko un visiem kopā - koordinējot savu darbību un vajadzības gadījumā sniedzot palīdzīgu roku; dziļi jāizanalizē partijas programma, vajadzības gadījumā sniedzot konstruktīvus ierosinājumus, kā to papildināt; visbeidzot - jāmēģina saprast, vismaz pašam priekš sevis, kāpēc latviskajā elektorāta daļā tik aktīvi tiek izplatīti aicinājumi boikotēt vēlēšanas, toties krievvalodīgo vidū šādu aicinājumu nav.
elektors
e
paldies par programmātisku atbildi!
  • 0
  • 0
robots-sapiens
r
Vai vajag tagad visus gribētājus sakarā ar reitingu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas