Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

ZAP rosina disciplinārlietu pret Gobzemu par kolēģu noniecināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pupa
P
Droši vien aizskāra kādu sašņaukušos dāmīti. Tad jau sūdzības seko momentāli.
lv
l
nesapratu, tad telefona gramatas ari iznemiiet ara sadaļu Adovkāti. un ar reklāmas bardzību kā pret tabaku un alkoholu. smieliīgi.
ahoi!
a
...mjā ..kašķis ! :D
"jaunais advokāts"
&
Piekrītu, ka kolēģa Gobzema vēstule nebija labas gaumes paraugs, taču, ņemto vērā to, kādi šausmekļi ir advokātu rindās un ZAP bezzobaino attieksmi pret daudz nopietnākiem pārkāpumiem, jebkāda soda piemērošana šajā gadījumā būtu absurda.
latvieši
l
Skumji, ka mūsu valstī nemīl jaunus cilvēkus visās jomās tāpēc tā arī ir. Tie kas vēlas ko darīt vienkārši aizbrauks, bet tādi esam- anonīmi riet. Redzēsim kāds šoreiz būs lēmums no ZAP-būs acīmredzami skaidrs kādā valstī dzīvojam un kas ir ZAP. Ak latvieši, latvieši-žēl
copy paste
c
kads sorii??!!! ne jau sorii viniem vajag. Tad kad emocijas sit visu pusu, naudas plusma samazinajusies un pasapzina arii pazudusi, ar sorii tiki varetu pieliet ellu ugunii. Piekritu ieprieksrakstitajam, it kaa izglitoti cilveki bet psiho kaa pardevejas. Turies , Aldi, pie savaam domaam un parliecibas! mes ar Tevi!
klients
k
Sis cilveks tiesam ir advokats, kas vispirms lietu atrisinaja un tikai tad atbildeja par honoraru. kamer nekas nebija atrisinats naudu vispar nenema. Un preteji citiem, lietu nevilka, neizdomaja jaunus iemeslus, lai tik visu vilktu garumaa, bet izdarija visu, lai atri problemu atrisinatu. Ne jau pa velti anekdotes par advokatiem.... Bet te peksni vecie mazgajas balti un pukaini.
kalkulators
k
jauns, energisks advokats ar entuziastisku pieeju darbam. Ko vecie satraucas? Aplauzis driz vien sparninus un paliks tads pats kaa visi vecie.
viktora tētis
v
es darīšu visu lai jaunos iznīcinātu
Vaira
V
sodien visiem iet slikti, be tapec jau nav janoniecina citu reklama.
Janis
J
Daleju Jums var piekrist, bet ja nem veraa, ka reklamas pamataa ir konkreta noradisana un sava es parliecinats uzsvars (amerikanu sen izstradata metode, kas stradaa rukdama- es vislabakais, manejais vispareizakais! un pie tam- tas pats viss musu pasu politiskajaas reklamaas. tad jau jaapvainojas visiem politiskajiem pretiniekiem, kad Skele viesiem noradija kas vini ir, bet savu TP nosauca par vienigajiem profesionaliem. Jaaa, vecie advokati tiesam satraukusies par jauno konkurenci.
kariess
k
Tad jau jebkurs medicinas kantoris un zobarsts ari jasauc pie smagas atbildibas par reklamu, kuraa vini saka ka ir labaaki!!!
Opapus
O
Normāls teksts. Nesaprotu, kas tur neētisks. Vai tad kāds, ko Gobzems uzskata par stulbeni, tur ir nosaukts vārdā? Un kā gan viņam vajadzēja rakstīt reklamējoties - eu vispār jau mēs advokāti esam vienāda līmeņa, bet, veči, pērkiet labāk pakalpojumus no manis? Bet viens gan ir secināms - acīm redzot Gobzemam klājas ļoti slikti klientūras jomā, ja jau jāsāk izsūtīt apkārt sludinājumi.
Zigurds T.
Z
Vecie buki satraukusies, ka jauninais rada siem konkurenci. Parasta reklamas vestule. It kaa advokati izglitoti cilveki, bet psiho kaa pardeveejas. (piedosanu, negribu aizvainot sos darba daritajus)
jet
j
Aldi, es teiktu, ka šī vēstule drīzāk ir antireklāma Jums. Vēstules stils ir skolnieka līmenī - es, es, mans, mans. Egoistiski un vīzdegunīgi. Ja nezinātu, ka rakstījis pieredzējis jurists, padomātu, ka to rakstījis kādas prestižas augstskolas 3. kursa students, kurš dzīvē vēl neko nav sasniedzis, bet ambīcijas pāri galvai. Un, kas tie par 3/4 tekstā? Teksta redaktora kļūda?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Treknajiem runčiem bail! Alda Gobzema blogs


A.GOBZEMA VĒSTULE

"Es esmu advokāts Aldis Gobzems, un vēlos Jūs īsi iepazīstināt ar savu advokātu biroju. Nebaidos teikt, esmu citādāks advokāts nekā tie, ar kuriem Jūs esat sastapušies.

Mans galvenais princips darbā ¾ panākt klientam labāko rezultātu. Tas nozīmē to, ka netiecos pēc pašmērķīgām uzvarām prāvās un neaizraujos ar stundas likmju skaitīšanu. Mans kritērijs ir viens ¾ rezultāts. Mana attieksme ¾ pilnīga lojalitāte klientam, kura lietu esmu uzņēmies. Un es uzņemos lietas, kuras citi juristi nespēj atrisināt.

Jums, protams, jau ir savi juridisko pakalpojumu sniedzēji, kuri noteikti strādā labi. Iespējams, izklausīsies pārdroši, bet es esmu pārliecināts, ka varu šo darbu izdarīt vēl labāk, pat septiņas reizes labāk.

Tāpēc es aicinu Jūs uz pirmo sarunu ¾ iepazīšanās konsultāciju. Mans telefons ir 26161616. Ar mani var sazināties arī ļoti agri no rīta vai vēlos vakaros".

AVOTS: Aģentūra LETA

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas