Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Zatleram nav pieņemama Vienotības iešana ZZS diktētajā pavadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vajag lai ulbrokas cūkkopji
v
ivars un andris dieriģē. Kurs ta nu nezin, kurš ar kuru kopā Latvijā zadzis..................., ja vēl ne tā židene lille un viņas recipe plus
.........................
.
vienotībā ir vienas maitas. tāds judins vien jau ko ir vērts,frukts. idioti tikai varētu balsot par vienotību.
Zorro-Tus-Tra
Z
Un vislabāk tā būtu PSKP: "Zatlera lēmumu dibināt partiju viņa nosauca savā veidā arī par bezatbildīgu, jo tā dēļ izveidojas daudzas mazas partijas, taču tikai liela organizācija varot uzņemties atbildību. "
h ahahahaaaaaaaa!:)))))))
h
tas, kurš četrus gadus tikko kā aizpildīja (un tikai!) LAtvijas Prezidenta vietu, ir jampampiņu jampampiņš! tikai idiots var iet politikā ar paziņojojumu, ka nemeklēs kompromisa laipu, ka ignorēs to tautas daļu, kura balsos par "nepareizu partiju"! i-d-i-o-t-s! nenosmieties! .... hahahaaahaaaaaaaaa :))))))
fgh
f
nu izteikti ppopulisti ir Vienotība, un esmu pret iešanu Vienotības pavadā
VZatlers tviterī
V
VZatlers Valdis Zatlers Manis teiktais BNS ir sagrozīts. Nekad neesmu dēvējis "Vienotību" par oligarhu kontrolētu partiju: http://bit.ly/pejQid Mana atbilde aģentūrai BNS: "Par iekļaušanos Vienotībā atbildi Āboltiņas kundzei jau esmu sniedzis un tā paliek nemainīga. Vienotībai un ZRP startējot atsevišķi, izredzes izveidot no oligahriem brīvu un konstruktīvu valdību ir nesalīdzināmi lielākas. Dalība Vienotībā nozīmētu jau pašos pamatos pārkāpt vienu no ZRP pamatprincipiem, proti, nesadarbošanos ar oligarhu kontrolētām partijām. Vienotības gadījumā ar to domāta atrašanās vienā koalīcijā ar ZZS. Turklāt ZRP nav pieņemama Vienotības iešana ZZS diktētajā populistiskajā pavadā, krīzes un budžeta mazināšanas apstākļos nopietni apsverot pensiju indeksāciju, kas varētu radīt postošas ilgtermiņa sekas pašai šai sisēmai."
nu jā
n
kopš Vaira aizgāja, mums ir divi nesaprotami runājoši prezident
  • 0
  • 2
monitors to zvirbulēnns
m
Zatlera kungs gan pirms Saeimas atlaišanas procedūras pateica, ar ko Vienotībai vajadzētu čupoties valdībā. Neklausīja. Tagad lai izbauda pasākumu ar nosaukumu "Iemīdīšana dubļos". Ar katru dienu man Zatlera taktika patīk arvien labāk. Par balsīm jācīnās ar kārtīgu atvēzienu, te nekādi sentimenti nelīdzēs. Oligarhi jau ir pozicionēti, tagad pozicionējam oligarhu līdzskrējējus. Un, galvenais, nav jau ko Vienotībai iebilst - koalīcija ar Lembergu ir reāls fakts!
viecha
v
Jo dienas jo švakāk.Tas jau ir politisks analfabētisms.Mētēties ar tādiem paziņojumiem pirms vēlēšanām!Tādā stilā,Valdiņ,tu pat līdz spēles laukumam netiksi...bet ja tomēr tiksi,tad tevi tur satrieks 15 minūtēs.Kā Brazīlija Iraku futbolā!Gribi vai ne,bet tā ir spēle,kura ir jāprot spēlēt un tur ir savi likumi un noteikumu! Paskaties kā pieredzējušie vilki-tādi kā Brigmanis un Urbanovičš gudri manevrē un ūsās smīn par tavu muļķību.Pienāks laiks un tu būsi autā kā mazais Jānītis!
Brigmanis un Urbanovičš nav vilki
B
Viņi ir mankurti un glumi komunisti.
  • 6
  • 1
Dārznieks.
D
ZRP dibināšanas ideja ir labāk noskonspirēta nekā Āboltiņa iedomājas. Nebūs tur nekādas sadarbības. Tas vienkārši nav latvijiski.
Ardievas jenotiem.... Zapte nāk....
A
Oda tupajam KLM 2011.07.17 23:53 Kā Lē Mē ar rupju muti Krāmē puncī tautas speķi. Ne šim prāta, ne tam goda Galvenais, lai -irsa plata. Nejūt viņš to jenot' gōlu, Brauka dupsi un tik slavē. Jenot' teķis lies' ir palic's, Tādēļ zatler' bullim tūlīt pielips. Neķer krenķi vecā beka, Tev tak vienmēr sile plata. Vai tas vecais jenots, vai tas jaunul's ZAPLERS, Pārdos makiem bieziem tie tos letiņ'š...
  • 2
  • 5
Nu redz
N
Pilnīgi redzams, ka Zaptes pārteja ir SVF projektiņš, lai tālāk aplaupītu nabadzīgos pensionārus. Zaplers ir vienkārši viņu klauns, kas pulcina hunveibinus vecīšu diskriminācijai.
Vilis
V
Kur tu d (cenzēts) ā liksies.
zvirbulēns
z
Nu, vai es neteicu, ka analfabēts politikā! Vienotībai ir 33 balsis saeimā, un nekas neatliek kā vienoties ar ZZS, un tā nav iešana pavadā, Zatler! :) Vispār drūmi!
Letiņš
L
Lemberga sulainis Zvirbulēns vēl pavisam nesen arī pateica, ka žīdu šāvējs un viens no lielākām slepkavām Latvijas jaunlaiku vēsturē Viktors Arājs ir "latviešu tautas lepnums". Tāds ir Zvirbulēna garīgais līmenis un spriestspēja. Vispār drūmi!
  • 5
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas