Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatleram varētu piedāvāt kļūt par Vienotības līderi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dzintra
D
Vai tiešām «Vienotība» cer ar savām mahinācijām palikt pie varas? Pie esošās siauācijas pārsvarā ir vainojami tieši tie, kas ir «Vienotībā».
Berta
B
Zatleram - vienīgais loģiskais turpinājums.
jony
j
Maslo-maslenoe,pats atlaizh,tad iestaajas un vinji kljuust par Super crystal cleariem cilveekiem,un nav vairs taadi kaa 20 iepriekshejos gadus....
Ivars Graudums
I
Ir tachu liela starpiiba, vai Zatlers taas "aploksnes" njeema kaa pateiciibu peec labi veiktas opeaacijas, vai arii pirms operaacijas, lai vispaar ko dariitu. Kaadeelj neviens latvietis to neapdomaa un par to neko nesaka? Un anoniimaa, bailiigaa Zvirbuleena vieniigaa veeleeshanaas ir Zatleru nomelnot. Cik godiigs ir pats Zvirbuleens? Biibelee ir rakstiits" kas pats ir bez vainas, tas lai met pirmo akmeni!". Es Zatleru pieskaitu pie godiigiem latvieshiem. Vieniigais, ko es vinjem vareetu paarmest, ka par pateiciibas naudu netika maksaati nodoklji. Bet Vaacijaa katrs "pa melno" ir nodarbinajis kaadu straadnieku. Par to breeka netiek taisiita.
dievs
d
VISU LATVIJAI! VISU LATVIJAI! VISU LATVIJAI!
johaidī
j
* ar satlera atļauju- kanibalisms Latvijā 08.06.2011 13:11 Ziņot! Viņam/VZ/ steidzīgi jāatgriežas slimnīcā.Šoreiz kā pacientam.Kā realitātes izjūtu zaudējušam.Ja oligarhs Štokenbergs rīko bēres trim citiem oligarhiem,tas vēl nenozīmē cīņu,bet gan tikai vēlmi vieniem oligarhiem apēst citus.
xxx
x
zatleru par kombodžas prezi
MEIRĀNS
M
LATVIEŠI ! MAN PAR JUMS IR KAUNS . TĀPAT KĀ V.V.-FREIBERGAI . KĀDI KOMENTĀRI !!!! LŪDZU , EJIET VAKARĀ UZ KRASTMALU UN BEIDZOT ESIET VIENOTI . MEIRĀNS NO ASV.
cony
c
Bet Vienotībai jāsaprot,ka patiesi īsti līderi,menedžeri,cīnītāji ir visas tautas dārgums un reta parādība un ir sargājami,atbalstāmi,kā acu raugs.Mums bija un ir ļoti labs līders Eināra Repšes kungs,bet kā mēs viņu centamies visādi nomelnot un pazemot tikai par to,ka viņš jau sen agrāk pieteica karu Valsts tiesiskuma,demokrātijas,brīvības un tautas labklājības nozagšanai.Kādiem,pat viņa uzvalks krita uz viņu gļēvajiem nerviem.Kā jau dabā,tukša niša ilgi nestāv un Repšes cīnītāja un kompetences garu ir pārņēmis Zatlera kungs,kas arī jau savās iepriekšējās darba vietās ir parādījis īsta cilvēka,cīnītāja,laba menedžera,kompetenta politiķa garu un rīcību.Sabiedrības attīstības un politiskās cīņas laukā ir izkristalizējušies patiesi divi tautas līderi Repšes un Zatlera kungi.Visu cieņu un atbalstu viņiem.
VIENOTĪBA
V
VIENOTĪBA IR UZMETUSI SAVUS VĒLĒTĀJUS-uzliekot pasaulē lielākos nodokļus- lai valsts pārvaldē sēdošajiem būtu pārticīga dzīve!
Berta
B
Jā, jā, bet Vienotība pasaulē vienīgā ir tik veiksmīgi atrisinājusi valsts izrāpšanos no krīzes bedres, kaut arī ar nodokļiem, kuri nu nemaz tik dikti nepalielinājās, tādējādi viesiem vienādi liekot nest oligarhu sagādāto nastu, tā ka nekurni un paciet, jo laikam jau 20 gadus ļoti ļāvies oligarhiem sevi apzagt.
  • 2
  • 0
NAV VIENALGA
N
peec tikshanaas ar sorosu un obamu, zatlers nu var godpilni iestaaties vieteejaa masonu partijaa un klaniities saviem illuminati kungiem!
DD1
D
Zatleram ir pienākums iet kopā ar Vienotību, jo partija ir zaudējusi popularitāti smago krīzes pasākumu rezultātā un tagad Zatlera dēļ zaudē iepriekshējās vēlēshanās iegūtās vietas. Tomēr, zinot, cik populistisks var būt Zatlers, baidos, ka viņsh pievienosies Visu Latvijai. Visu cieņu jaunajiem censoņiem, bet Latvijā sakarīga valdība varētu būt vienīgi, apvienojoties centriskajiem spēkiem: Vienotībai un Saskaņai.
Henrihs
H
Protams, mums jāatstāj tiesības izlemt Zatleram pašam. taču informāciju par to, uz ko viņam jāgatavojas, ja viņš pievienosies Vienotībai ir mūsu ne tikai tiesības, bet arī pienākums sniegt. Vienotība pēc savas būtības sastāv no trīs partiju šauru grupu ambicioziem līderiem, kuri viens otru neieredz ne acu galā. pirmā un galvenā viņu rūpe ir apkarot savus konkurentus un tikai pēc tam kaut kas cits. Mērķis? Nodrošināt savu un savējo labklājību. kad tas ir izdarīts, tad var padomāt acu aizmālēšania arī par ko citu. Zatleram vajadzētu krietni izvērtēt Vienotībā esošo zirnekļu cīņu burkā, lai pats nenokļūtu burkā savērpto tīmekļu mučkulī. vienotības iekšienē ir spēle bez noteikumiem un ne par kādu valstisku labumu tur nevienam nav izdevies izcīnīties.
rekomendētājs
r
Iesaku jau nu tomēr Zaleram dibināt jaunu partiju, lai atbrīvotos no Vienotības savādajiem- tiem, kas jau pārbēguši no partijas uz partiju, paši funktierē savā labā un liekuļo-tādi tur ir pa pilnam. Zaleram pievienosies cilvēki no reģioniem un arī Rīgas. Bet vislabāk piesaistīt bezpartejiskos- citādi.... tauta neticēs!
Ome
O
Nu jau pilnā gaitā sākas Zatlera nomelnošana,bet nekas nesanāks,Zatlers būs pie šprices,un tad nu oligarhi lai piesargās.Spalvas putēs.Nešaubos ,ka Zatlera kungs ir ar ciešu tvērienu- kā jau ārsts.
zvirbulēns
z
Viss jau tā būtu, javien viņš nebūtu ņēmis tās paloksnes, vadīt slimnīcu un bāzt kabatā aploksnes, mīļā ome, tur līdz cietumam viens solis! Noilgums ta nav iestājies! Vispār drūmi, tik feins cilvēks, bet...Mums tie likumi drausmīgi!
  • 1
  • 6

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas