Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zatlers un Vīķe-Freiberga kritiski pret TP Satversmes grozījumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vajadzētu.
V
Eksprezidenti Vairu Vīķi Freibergu vajadzētu iecelt par prezidenta padomnieci,viena gudra sieviete,pārtrumpo visus līdzšinējos prezidentus ar skaidru redzējumu,nekad viņai netrūkst argumentācijas,ir izpratne par likuma garu,un to kas Latviešu tautai būtu vajadzīgs un vēlams.Zēl, ka viņas prezidentūras laiks ir beidzies.Viņai ir visas dotības,lai ieņemtu augstu amatu Latvijas valstī,un tādi godīgi cilvēki patreiz mums ir ļoti vajadzīgi.
Komentārs.
K
Kā Kreituse televīzijas raidījumā teica ,ka Latvija ir nozagta, un tie esot kādi 200 cilvēki ,kas to izdarījuši.Tāpēc , jau tautas partija tagad vairs negrib strādāt ,bet aizlaisties,jo zin ko darījuši,un kas zin,ka nesākas izmeklēšana par to kur un kā tērēts.Tagad jau nav vairs interesanti strādāt,jo nu jau par visu būs jāatskaitās ārzemju neatkarīgiem ekspertiem,kā nauda turpmāk tiks tērēta,jo jāatdod aizņēmums.
31
3
Vasaraa nobalsoja"par" milzigs skaits-daudz lielaaks, neka tas skaits,kuri atbalstija visas valdosas koalicijas kandidatus kopa saeimas velesanas.Bet ari visnotalj cienijamaaVVF,savas prezidenturas laikaa vairak vareja koncentreties iekspolitikai(arpolitika-viss bij labi).Bet draudigais "damokla zobens" ta ari nepaveica savu lidz galam.Un vel-cien.VVF,vai tad tauta nav aktiva-neskaitami protesti viens pec otra,Jums butu "japiesledzas" tautai beidzot,kur tik ilgi bijat pazudusi?Un vel-gribetos dzirdet ari Jusu uzskatus par tiem jautajumiem kurus sobrid uzdot ljoti daudzi-velesanu likuma izmainjas,progr.nodoklis,uznjemumu parvaldnieki,politikju etika u.c.Savadak -taa isti nav skaidras Jusu nostadnes,vienmer atstajat iemeslu dazadi interpretet savu lidz galam neizteikto viedokli.Un vel ljoti svarigi-nepieciesama stipra uz godigiem un varosiem cilvekiem balstita partija,jo diez vai butu labi,ja pie tagadejas 5% barjeras musu balsis sadalitos kadas 6-7 daljas,no kaa vinnetaji butu tikai PCTVL piemeram.Brrr:).Ceru,ka apvienosies ari Stokijs,Kalniete,JL-savadak gruti bus.Jaa-bet tie jau minejumi kafijas biezumos-kas bus:).
Populisti
P
TP priekšlikums var radīt reālu Saeimas atlaišanu, bet no tā baidās visi tie lielie opozīcijas bļāvēji par nepieciešamību atlaist šo Saeimu patiesībā nemaz negrib, ka tā tiktu atlaista. Viņi tikai grib bļaut un taisīt jezgu, vienlaikus saglabājot siltās vietiņas.
tauta savu ir pateikusi
t
Ņemot vērā tautas nobalsošanas rezultātus, šī Saeima vispār nav tiesīga grozīt šo Satversmes sadaļu.
laimdota
l
tie referendumi kaķim zem astes. tik daudzi rosināti un nekādas izmaiņas nav devuši. Atnāk cilvēki, iemet ar ķieģeli un tad nezkāpēc tautu sadzird
piesardzīgā
p
Tieši tā, pati tauta neizmantoja savas tiesības atlaist saeimu, tā uzskatīja, ka tiem, kas tika ievēlēti arī jāstrādā, nevis pie kārtējām grūtībām jāmūk. Tagad izdomājuši pašatlaisties, pie kam, grib to likumiski. Jābūt kopā ar savas valsts pilsoņiem gan priekos, gan bēdās, un jāstrādā, nevis jāskrien prom. Godmanis jāatstāj, ministru kabinets jāreformē, un lai strādā kā mazie ezīši.
Donna
D
Prezidenti, protams, kritiski. Valdim tacu visu laiku jaademonstree savs speeciigais mugurkauls. Buutu paskatiijies uz TP ierosinaajumu no visiem skatu punktiem, daudz kas kluutu skaidraaks. TP vismaz meklee kaadus variantus situaacijas risinaasanai, kaut ko domaa, iesaka...
Teacher
T
Pilniigs... pieprasa Saeimas demisiju. Kad vinji sataisaas pashi iet prom - nekur Juus neiesiet - esat paaraak zalji lai pashi ietu - vediisim juus aiz rocinjas. Beernu daarzs,
Ivars P
I
Jau izsapņojos par jauno valdību, kas varētu nākt pēc Saeimas pārvēlēšanas (apskatot reitingus). Izglītības, Kultūras un Aizsardzības ministrijas varētu uzticēt PCTVL, pārējās SC. Rubiku par ministru prezidentu. Tad ekonomiskās problēmas vienkārši aizmirstos.
Smieklīgi
S
prezidentiņi kā tādi gailīši, turklāt uzcelti laktiņā nevis tautas ievēlēti, tagad jūtās tik lepni, ka nu nekādi nespēj saprast, ka Saeima var arī pati sevi atlaist BEZ ŠO PIEKRIŠANAS! Smieklīgi!
fg
f
tieši tāpēc ka referendums par tiesībām atlaist Saeimu izgāzās, Zatleram nav tiesību uzspiest savus grozījumus. Faktiski Zatlers ir radījis muļķīgu situāciju un traci.
auers
a
TP destruktīvā rīcība bija publiski saskatāma sākot ar Latvenergo prihvatizācijas mēģinājumu, tālāk sekoja TP oligarha vēlējums likt amatā lielākos kretīnus, kuri tad valsti ir arī noveduši dziļā pakaļā.
Jānis
J
Laikam Puzes gaiļi jau nodziedājuši.
zvirbulēns
z
Jā, Freiberga tīri sakarīgi runāja! Taču, baidos, ka arī viņa neapzinās kāda bezdibenī krīt valsts vārdā Latvija, bet pēc burta un gara -latslāvija. :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas