Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zatleru gaida uz 9.maija svinībām Maskavā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jc
j
VVF brauciens uz Maskavu - Abreni Krievijai atdeva par velti, nesannemot pat eezella ausis. Pleskavas cella partija (LC partija) Inccukalna gaazes staciju atdeva par velti, un Latvijai visdaargaakaa gaaze nekaa Igaunija, Lietuvaa, par eiropas savieniibu nerunaajot. Kas buus tas, ko Zatlers alkst jau vairaakus gadus piedaavaat Krievijai, lai tikai llautu kaut vienu metru noiet pa sarkano paklaaju. Zatleram taa gribeessana ir nesameerriigi liela. Un tas pieraada, ka Latvijai sekas var buut postossas. SSeit nepaliidzees arii eiropa. Jo Latvija ssodien eiropai ir piektais ritens.
MĒRKAĶIS
M
KAMPEJA MERKAĶI BRAUC DROŠI PIE OKUPANTIEM, VARBŪT TEU IEDOS BIEZU APLOKSNI PAR ABRENES APRIŅkI UN SMALKI APDIRSĪS KA TO ČAKISTU MAUKU NO ASV, CIK ZINĀMS KAMPĒJS TEU VĒL NEKO NAU IEDEVIS ,TIK SOLA. JA NE SANĀKS KA CŪKAI TIK DRUPAČAS!!!
Zane Grīnberga
Z
Kamdēl Zatleram jādodas uz 9.maija svinībām ? Vai tiešām Krievija neuzskata, ka viņa ir okupējusi Latviju...:))
KLM
K
Kāpēc bija jājauc Baltijas vienotība un jādzenas uz Maskavu? ................................................... ............................................................ ......................... Ja runājat par TP ''stabilitātes garantu'' Kalvīti, tad viņš aizdzinās uz Maskavu lai vakariņotu ar savu draudu biedru Putinu.....
xl
x
Vajag izbeigt dirsties, ja būs oficiāls ielūgums, tad Zatleram ir jābrauc, šie ir Krievijas svētki un nevajag taču pīt iekšā aizvainojumu vēsturi, jā mums ir dažādi skati uz vēsturi, mēs esam cietuši gan no PSRS gan no Vācijas, bet nevar noliegt krievu miljonu zaudējumus otrajā pasaules karā, Ļeņingradas blokādi, vienkārši ar cienīgu attieksmi pret citiem aizstāvēt mūsu vēsturi. Ja noliegsim un nepieņemsim otras tautas ciešanas, tad mūsos neviens neieklausīsies, jo sagaidīsim spontānu pretreakciju.
e
e
Varētu būt visi citi iemesli, bet ne šis, nevajadzētu atkārtot iepriekšējās prezidentes kļudas.
Ingemars
I
"Kātad, ka Valdis brauks!" - teica Lilita un piebilda "Un puiku ņems līdz, lai pasauli redz"
J.Biotops
J
Mazāk svarīgi tas, vai brauc/nebrauc, kā – vai Baltijas valstis (zinu, ka igauņiem vārds nepatīk) izturas vienādi. Neredzēju, ka Vaira pagājušā reizē utu ko labu panākusi, bet mūsu vienotību Kremļa pudurim par prieku pabojāja dūšīgi. Tādu kaunu, kā, skatoties tālrādē viņas izcūkošanu ierodoties uz parādi, reti esmu izjutis. Ka „ielūguma nebūs” ir izcili interesanti, pieklājīgi laikam po russki - jābrauc, kad pa kaktiem pasauc? Nezinu gan, kā tas sakrīt ar vispārpieņemto diplomātisko praksi. Pagaidām tak Latvija it kā valsts skaitās un prezidents tomēr ne gluži moskaļu sulainis?
Ance
A
Ir jāsaprot, ka krievi palaiduši pīli, lai pafiltrētu un reizē pakaitinātu kaimiņus:) Zatlera vietā, pagaidām, nekādi nereaģētu...nav iemesla:) Kamēr ielūguma nav, nav ko iespringt....kad būs, tad arī aprunāsimies:)
:)
:
Nesapratu. Rakstisks ielūgums nebūs, bet gaidīts viesis būs? Vai tad Krievijā ir jau tik trūcīgi, ka nespēj sagrabināt līdzekļus viena ielūguma uzrakstīšanai?
balelins
b
Nemot vera ka cina ar fasistiem krievi zaudeja tik dadz dzivibas it ka butu jabrauc godinot krituso pieminu, bet nemot vera ka Maskava vel lidz sim neatzist ka beidzoties fasistu okupacijai sakas komunistu okupacija tad it ka nekada gadijuma nevajadzetu braukt. Seit vel ilgi nebus vienpratibas jo ari vacu armija kareivji un to var teikt ari par latviesiem 19 SS divizija nezeloja savas dzivibas cina ar lielu sergu-komunismu.
riņķī apkārt
r
Toreiz, kad VVF vēl tikai taisījās braukt uz Maskavu, es arī biju pārliecināts, ka viņai nav jābrauc, jo arī igauņu prezidents atklāti pateica iemeslu, kādēļ nebrauc, bet lietuvietis izdomāja iemeslu, kādēļ nebrauc, taču beigu beigās VVF ar savu aizbraukšanu sataisīja lielāku troksni, kā mūsu kaimiņi paliekot mājās. Diskusiju karstumā viņas izteiktā frāze par voblu, vodku un avīzi krievi atceras un piemin vēl šodien un tas viņiem vēl jo projām ir sāpīgi :) Lozungi nevienmēr izrādās tas stiprākais arguments. Tāpēc arī uzskatu - ja Zatlers aizbraucis spēs vēlreiz pasvītrot mūsu attieksmi pret 9. maiju, tad viņam ir jābrauc, ja viņš īsti to nevēlas darīt, tad lai labāk paliek mājās
SS
S
Pareizi, pareizi, visiem par apsmieklu vajag pagodināt okupantus.
no LA
n
Skats, 22.01.2010 / 12:31 Rakstiska ielūguma gan NEBŪŠOT, jo Krievijas puse nolēmusi uz šīs dienas svinībām ārvalstu amatpersonām rakstiskus ielūgumus nesūtīt. To vakar Latvijas un Krievijas ārlietu ministriju politiskajās konsultācijās sacījis Krievijas ārlietu ministra vietnieks Vladimirs Titovs. Ja prezidents V. Zatlers piekritīšot uz Maskavu braukt, tad vizītes detaļas saskaņošot "pa diplomātiskajiem kanāliem"./// Ies tur Krievija smērēt papīru IELŪGUMAM, ja no IEPRIEKŠĒJĀS pieredzes zinām, ka pietiek tik ar UZSVILPŠANU...un 9.maijā Latvijas pārstāvis Maskavā būs klāt kā likts!
laco
l
Fāk, ku laba bilde šim tematam! Tas tiešām ir pārdomu vērts aicinājums. Tomēr, lai vai ko izlems, tāpat dabūs 'pa rīkli' - abiem, krasi pretējiem viedokļiem, ir savi pārstāvji. Heh, es negribētu būt viņa vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas