Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Zīle: iespējams, "Vienotība", neiesaistot nacionāli noskaņotās partijas, paver ceļu sadarbībai ar SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zafte
z
Pankūks bez ievārījuma jūs visi psevdonacionālisti -Batjkas karognesēji esat. Nav vietas tādiem Vienotībā.
ura
u
Batjkas stils, Tabūna manierse, Zīles jevrošlipse!
daunitis
d
Sāk kļūt skaidrs, ka tik domāt nespējīga, bezmugurkaulaina tauta, kādi ir latvieši, nav pelnījusi ne savu valsti, ne savu valodu.
krista
k
Vienotība nevēlas sadarboties ar Batjkas un TP pakalpiņiem, kas pārdeva visas vērtības un godu par kauliem no saimnieku galda. +++ Taisniba- TB/LNNK ir viena no korumpetakajam partijam.Zile splauj akaa, no kuras bus jadzer. Domaju, ka vins ir pratigaks politikis.
AndRē.
A
cony 21:09 --------------------- Gluži manas domas. Es saskatu, ka vienotība jau šodien apzināti iet uz ciešu sadarabību ar saskaņas centru. Tikai aizmirst vienu, ka saskaņas centra partijai ir parakstīts sadarbības līgums ar Krievijas Putina partiju "vienotā Krievija". Saskaņas centra partijas ideologijai cauri vijas vienotās Krievijas partijas politiski-ideoloģiskās nostādnes. Ja Vienotība to neredz un nejūt, tad mūs gaida jauni nodevības fakti priekš latviešiem Latvijā. Pat partijas apvienibas nosaukumu paņēma no Rubika laika radiostacijas nosaukuma. Pie saskaņas bloka + vienotība + lpp/lc = LATVIJAS PROMASKAVISKAIS VALDīBAS MODELIS.
AndRē.
A
cony 21:09 --------------------- Gluži manas domas. Es saskatu, ka vienotība jau šodien apzināti iet uz ciešu sadarabību ar saskaņas centru. Tikai aizmirst vienu, ka saskaņas centra partijai ir parakstīts sadarbības līgums ar Krievijas Putina partiju "vienotā Krievija". Saskaņas centra partijas ideologijai cauri vijas vienotās Krievijas partijas politiski-ideoloģiskās nostādnes. Ja Vienotība to neredz un nejūt, tad mūs gaida jauni nodevības fakti priekš latviešiem Latvijā. Pat partijas apvienibas nosaukumu paņēma no Rubika laika radiostacijas nosaukuma. Pie saskaņas bloka + vienotība + lpp/lc = LATVIJAS PROKRIEVISKAIS VALDīBAS MODELIS.
cony
c
Zīle kopā ar visu Latvijai savāks vajadzīgo balsu limitu un būs ļoti svarīgs spēlētājs 10 Saeimā,tas stratēgiski ir pareizāk,kā līst visiem vienā maisā.
Rīdziniece
R
Zīle, rimsties! Šādas runas ir aiz matiem pievilktas. Izskatās, ka kremt tas Vienotības atraidījums.
VG
V
Vienotībai un Saskaņai būs ne mazāk kā60 balsu Saeimā, tas tak ir loģiski ne, ja lielākas partijas apvienosies, lai veidotu koalicīju? Kaut gan saprotu, ka tas nenotiks un Zīle vnk meklē variantus sagrābt dažas balsis...
dzeris
d
Šķiet, Zīle aizmirsis, ka Vienotības sastāvā ir PS, kuras ideoloģija ne ar ko būtisku neatšķiras no TB ideoloģijas. Vienotība nevēlas sadarboties ar Batjkas un TP pakalpiņiem, kas pārdeva visas vērtības un godu par kauliem no saimnieku galda. Un, ja Vienotībai jāizvēlas, vai palikt opozīcijā, vai sadarboties ar SC - es esmu par sadarbību, protams, līdz zināmai robežai. TB ko - RD nesadarbojas pat ar daudz radikalākām krievu partijām, kā SC? Tā ka Zīles pretenzijas par TB kā vienīgo nacionālo interešu aizstāvi vairāk nekā smieklīgas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas