Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zīle: tas būs autokrātiski, ja valsts pārvaldē nevarēs pelnīt vairāk nekā premjers vai prezidents

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
stulbenis- Zīlem
s
Viņam nav kauns, jo biksēs ir auns.
Zílem
Z
Jums pašam pienāktos kādu laiciņu pastrādāt par 150 ls mēnesī , tad nāktu apskaidrība par to, kur esat kā ,,speciālisti '' noveduši šo valsti! Jums nav kauns, ka ka pensionāri pārtiek no saņemtajām pāris paciņām makaronu, kuras dala kā visatpalikušākajās Āfrikas valstīs??? Tiešām nav kauns???
krista
k
Zīle un Gerhards satraucies par tēvzemiešu baķkām? Vēleēšanas tuvojas, bet naudas pumpīti draud piegriezt.
murgs kkāds
m
respektīvi, tas būs autokrātiski, ja Jūs nevarēsiet pelnīt vairāk nekā premjers vai prezidents
jautrais
j
...veči, vai ir vispār vērts ņem nopietni "politiska miroņa" murgus ......
Neticami
N
Un šitādus idiotus mēs esam ievēlējuši Eiroparlamentā? Neticami! Pirms vēlēšanām gan izlikās par baigo specu ekonomikā!
Var
V
Zīle: tas būs autokrātiski, ja valsts pārvaldē nevarēs pelnīt vairāk nekā premjers vai prezidents ------------------------------------------------ ------------ Vai Zīle cīnās ar DAUNISMU, ka laiž galīgi šķērsām??? Zīle NEBĀZIES valdības lietās, VĀCIES uz Briseli !!!
Ha!
H
Valsts izsaimniekotāji uztraukušies, ka piegriezīs skābekli! Lai tik rullē mūsu "profesionāļi" uz Īriju sēnes lasīt, izvēdina galvas un saprot, kas ir darbs!
Bite
B
Pirmkārt, valsts novesta līdz bankrotām, kas liecina par to, ka nekādu izcilu speciālistu mums nav, un tās algas vajadzētu atmaksāt; otrkārt, algai jābūt samērotai ar ekonomisko situāciju: neviens uzņēmējs taču vispirms neuzskrūvē algas pirms nav reāla peļņa; treškārt, Zīle ar šo nelietīgo paziņojumu kā politiķis ir sev parakstījis nāves spriedumu! Nost šos valsts slaucējus!
PAREģIS
P
paldies,Arnis saprot,kas ir valsts kārtība.
muhlis
m
Viens šodien atnāca ar viņa zināšanām,der tikai par kurjeru ar algu 300Ls uz papīra māģistra grāds ,stažējies divās eiropas universitātes bijušais ierēdnis valodas latviešu ,angļu/vāji/,krievu nemāk,datoru nesaprot,bet sevi uzskata par augstas klases specalistu.
vilks
v
Zīle, nu pogoģi ! Jau atkal par naudu ! Vai tev pašam vēl nepietiek, jo mūsdienās ir pagrūti noslēpt ienākumu avotus, un tas attiecas arī uz tevi, nelaimīgais. Lai nu tiem augstākajiem amatā tiek arī lielāks piķis, jo no viņiem galu galā tiek arī daudz prasīts, un varēs prasīt vēl vairāk. Nepatīkamākais ir, ka mazāki vai lielāki kretīnu kretīni negodīgi un slepeni vai pusslepeni bāž savās netīrajās kabatās netaisnīgi saraustas naudiņas. Un, diemžēl, Latvijā tādu sūdabrāļu vēl pietiek.
q
q
Te nav Amerika.
anuka
a
"...taču esot jomas kā monopola uzraudzība vai publiskā pakalpojuma regulatori, kur jābūt ļoti profesionāliem cilvēkiem" ak, tad, piemēram, bijusī komjaunatnes aktīviste un azartspēļu atkarīgā Andrejeva būtu tā neaizvietojamā profesionāle, kura ir pelnījusi lielāku algu kā premjeram? (ko viņa, starp citu, saņems arī pēc 50% samazinājuma). cilvēks ar šādu reputāciju vispār nevarētu strādāt valsts pārvaldē, bet viņa vēl muti virina, ka algu nedrīkstot viņai samazināt! arī t.s. regulatoru algai jābūt samērīgai, bet, ja par maz - lai iet uz privāto sektoru pēc lielāka piķa. tikai privātajā šādi parazīti jau nespēs strādāt, tāpēc jau brēc, ka atalgojums par mazu. ja tai pašai Andrejevai nebūtu tāda alga kā līdz šim, viņa, iespējams, spēļu zālēs nevarētu atļauties sēdēt un par tarifiem vairāk iespringtu, jo rēķinu summu pieaugumu izjustu arī uz savas ādas. kas attiecas uz Zīli, tad viņa argumenti neiztur kritiku, prasta demagoģija un viss. ja jau tiešām gribēja atsaukties uz citu valstu pieredzi, tad vajadzēja pamatot ar citu ES valstu pieredzi attiecībā uz valsts pārvaldes atalgojumu. un vispār - par ko viņam Briselē algu maksā, ka ņemās te ar Latvijas iekšpolitikas jautājumiem?? ej, Zīle, aizstāvi Latvijas intereses Eiroparlamentā, tāds ir tavs deputāta pienākums, tāpēc jau tevi un Godmani apmātās tantiņas ievēlēja.
daži priekšlikumi
d
Tas nav populisms- pirms kara brīvajā Latvijā tieši tāda bija sistēma. Šodien ir krīze un visiem ierēdņiem, kas Tautas partijas vadīšanas laikā ir apauguši ar biezu tauku kārtu,ir jāpieraujas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas