Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

ZZS, visticamāk, neatbalstīs izmaiņas ģimenes pabalsta piešķiršanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to zvirbulēns
t
"...Vienotība grib atņemt...", bet naftas zemnieki piesavināt - jūti škirbu?
zini
z
Lai nu Dievs dod, un tu nekļusti par invalīdu, bet izbaudīt tev to derētu!
tirgus
t
Ja Lembergu varētu piedabūt par prezidentu.....
attopieties!
a
ZZS tēlo labos onkoļus tikai tāpēc, ka daļa cilvēku vēl nav apjēguši viņu blēdīgumu! Ar tādu filozofiju mēs nekādu labklājību nesasniegsim, bet mūžigi cīnīsimies par grašiem hūteniekiem un dažādiem demagogiem par prieku!
Laima
L
Apriebusies tā grašu dalīšana un riešanās! Par ko? Ja reiz ko grib darīt bērnu, ģimenes labā, tad to var darīt ar nodokļu pazemināšanu vai ar visu to, kas palīdz bērniem labāk izglītoties un attīstīt sevi! Ar tiem grašiem lielais vairums slaistu veģētē uz bērnu rēķina. Jāpalīdz tikai trūcīgām ģimenēm, bet arī tā, lai tas tiktu bērniem neviskārtējam polšam!
,,,,,,
,
nemaksāt nevienam pilnīgi---kāpēc tiek šķiroti un sanāk ,ka tie ,kuri nekad nav strādājuši un arī negrasās to darīt ---tiek uzturēti uz citu rēķina---tā ir tīrākā diskriminācija!!! Taupi't nekavējoties vajag: 1.Pārskatīt smalki visas invaliditātes piešķiršanu ,jo tur ir daudz tādu ,kam tas pavisam nepienākas --iespējams!!! 2.Izbeigt vizināt par velti sabiedriskajos transportos,jo sanāk ,ka tikai k';adi 30% maksā vispār! 3.Pašvaldībām tiek par daudz naudas dots ---nošķērēt kādus 50% vai vairāk,lai izbeidz parazitēt,bet sāk strādāt!
maritis
m
Man ir 2 sīkie,16 reiz 12 ir 192 gadā,tur jau sanāk vairāk kā grozu piekrāmēt...
Aija - Filozofs
A
Piekrītu! ZZS prasti pielien sabiedrības daļai, kas nesaprot, ka viņu naivums tiek izmantots spalvu spodrināšanai! Kā suņiem pamet kaulus lai plūcas! Paši apmierināti par savu milzīgo "labssirdību" "Bagāts viņš, bet mīkstu sirdi: Dzird tas grūtdienīšus raudam, Tūlīt kabatā bāž roku, Izvelk savu nēzdodziņu" (J.Rainis)
Filozofs
F
šie idioti ar 8 latiem sev spodrina pogas , teelos superlabos , smagajos noziegumos apsuudzeetais cietuma putns jau ir populaaraakais politiķis muusu sabiedriibaa , tagad arii trubas partija taada buus , nu ko atgrieziisimie komoonismaa , Ņikita sergejevičs apsoliija 1960 . gadaa , ka komoonisms mums uzkritiis 1980. gadaa , bet dabuujaam tikai paartikas prograamu uz kakla , Brigmans to ļoti labi zin , jo bija šiis stulbaas idejas neseejs , tagad iet bazniicaa , šii partija ir noziedznieku radiita un ir noziedziibas kalngals , manipuleet uz nabadziigo reeķina ir ne tikai neetiska riiciiba , bet noziedziiga , ne velti Ungaarijaa tauta savus komoonistu liiderus nolikvideeja , pie mums tie agonee jau 20 gadus , veel peec 20 cerams apjeegs , cik taa trubas partija ir bijusi tukša un kam taa kalpoja ( negaidot 20 gadus pateikšu priekšaa , taa kalpo smagajos noziegumos apsuudzeetajam , paliidzot izvairiities no cietuma naaraam un parašas)...
un
u
Maksāt trūcīgām vien - tas ir absurds, aicinājums iztikt no pabalstiem. Vislabākais ir otrais variants - maksāt, sākot ar otro bērnu.
arī mamma
a
Visus pabalstus atņemt, jo tie tikai noved pie kašķiem un dod iemeslu visādām blēdībām, lai tiktu pie šiem grašiem. Patiesībā tiem 8 latiem nav nekāda sakara ar demogrāfiskās situācijas uzlabošanu! Tā ir demagoģija! Galvenais - palielināt neapliekamo minimumu atkarībā no apgādājamo skaita! Atbalstīt patiešām trūcīgas ģimenes! Valstij gādāt, lai uzlabotu izglītības sistēmu un visu citu, kas veicina bērnu vispusīgu attīstību!
bambams
b
Kādai ģimenei tie 8 Ls ir baigais atspaids ko? No bezjēdzīgas naudas izšķiešanas jau bērnu vairāk nedzims. piekrītu, ka jāatbalsta maznodrošinātie vai arī ģimenes ar zemiem ienākumiem, bet citādi tas pabalsts ir bezjēdzīgs. Bērnu dzimstība atjaunosies tad, kad cilvēki jutīs stabilitāti savā dzīvē. Tas notiks, kad cilvēki varēs normāli atrast darbu par normālu atalgojumu, bet tam mums jāsaved kārtībā sava nekonkurētspējīgā ekonomika un valsts budžets. Par tiem 8 Ls bērnam labi, ja vienu reizi veikalā var normāli piekrāmēt pārtikas grozu un viss.
Sieviete
S
Sen bija laiks ieņemt stingru mugurkaulu.
IM
I
Tas jau sen bij skaidrs ka Vienotība visus burkānus savāks silei. Tāpat kā sen bij skaidrs ka tautai no Vienotības tiks tikai nodokļu pātaga. Vienotība absolūti neizprot burkāna politiku (nu laikam tāpēc ka paši ir pārmērīgi alkatīgi uz burkāniem). Vienotība neizprot arī pātagas politiku , jo acīmredzot Vienotība domā ka pātagas politikai ir neierobežotas iespējas , tā teikt , slinku lopiņu vajag pātagot un vēlreiz pātagot (tik lopiņam jāiestāsta ka pātagošana notiek paša lopiņa labā).
alberts
a
A,kur tad Lembergs ar savu naudas čemodau?Taču vareja viseim latvijas bedu braļiem un māsam uzrriktet normalu dzīvi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas