Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

"Delna" lūgs Birku augstas amatpersonas izvēlēties konkursā

Sabiedrība par atklātību _Delna _lūgs Rīgas mēru Jāni Birku (TB/LNNK) labot pašvaldības nolikumus un paredzēt konkursu rīkošanu, pieņemot darbā departamentu direktoru vietniekus, informē organizācijas Delna pārstāve Aiga Grišāne. Izmaiņas nepieciešamas, lai turpmāk tiktu izvēlēts patiesi labākais kandidāts un plašākam pretendentu lokam pavērtos iespēja kandidēt uz šādiem amatiem.

Delna lūgumu izteikusi, reaģējot uz pirms četriem mēnešiem amatu atstājušā īpašumu departamenta p.i. Oļega Burova pieņemšanu atpakaļ darbā par departamenta direktora vietnieku, neraugoties uz to, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs nav pabeidzis pārbaudi par viņa iespējamo interešu konfliktu, organizējot iepirkuma konkursu.  

Delna jau iepriekš lūdza domi iepazīstināt ar procedūru, kādā O.Burovs pieņemts darbā, un pretendentu atlases kritērijiem. Pagājušās nedēļas beigās no īpašuma departamenta direktora Kārļa Kavaca saņemta atbilde, kurā teikts, ka uz šo amatu nebija jārīko konkurss, jo to neprasa nolikums, un O.Burovs pieņemts, jo viņam ir zināšanas un pieredze, stāsta A.Grišāne.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas