Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Dienvidu tiltu būvētāji nodara bojājumus mašīnai

Ceturtdien pievakarē mašīnai Toyota Camry nodarīta skāde no Dienvidu tilta būvētāju puses. Versijas par notikušo gan atšķiras - vadītājs uzskata, ka no Dienvidu tilta mašīnas atvērtajā lūkā ielija šķidrs betona maisījums, un no tilta krita arī cieti būvniecības materiāli. Savukārt būvētāji uzsver, ka netālu no braucamās daļas nolijis šķidrs cements nelielā apjomā, kas, atsitoties pret cietu virsmu, uzšļakstījās arī uz garāmbraucošo automašīnu.

Automašīna pārvietojās pa otro braukšanas joslu Ķengaraga virzienā. „Nonācu šoka stāvoklī, kad braucot uz mājām, zem Dienvidu tilta man uz galvas pēkšņi uzgāzās betona maisījums. Uzskatu, ka jābrīdina cilvēki – braukšana zem Dienvidu tilta var būt bīstama cilvēku dzīvībai, savukārt man ļoti palaimējies, ka esmu sveiks un vesels,” atzīst cietušās mašīnas vadītājs Gvido B. Mašīnas tīrīšana aizņēmusi vairāk nekā četras stundas.

Būvētāju kompānijas BMGS pārstāvji norāda, ka nekavējoties pēc incidenta būvētāji ieradās notikuma vietā un atvainojās autovadītājam par notikušo, kā arī izsaka atvainošanos vēlreiz. "BMGS notikuma vietā piedāvāja šoferim nekavējoties doties uz automazgātuvi, lai nomazgātu šķidro cementu, līdz tas nav sacietējis, sedzot izdevumus, kā arī kompensējot kaitējumu, ja pēc mazgāšanas tāds būtu konstatējams automašīnai. To bijām gatavi darīt uzreiz, taču no automašīnas tīrīšanas G. B. atteicās un pēc policijas izsaukšanas devās projām," stāsta BMGS būvniecības diviziona direktors A. Kačalovs, kurš atradās notikuma vietā.

BMGS kategoriski nepiekrīt, ka no tilta krituši būvniecības materiāli. Gan autovadītājs, gan būvkompānija cietušo automašīnu nofotografējuši. BMGS uzsver, ka fotogrāfijā redzamie apšļakstītie automašīnas sāni liecina, ka cementa maisījums nolija ārpus braucamās daļas un skāra automašīnu netieši – radušos šļakatu rezultātā".

Cietušais autovadītājs norāda, ka šodien līdz plkst. 13.00 neviens no būvkompānijas vadības ar viņu nav sazinājies, savukārt uzņēmuma sekretāre nesniedz informāciju par atbildīgo personu vārdiem un kā ar viņām var sazināties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas