Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Jauns RD Vides pārvaldes priekšnieks varētu tikt izraudzīts no departamenta iekšienes

Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta Vides pārvaldes priekšnieka amatā varētu tikt izraudzīts kāds no departamenta iekšienē strādājošajiem darbiniekiem, aģentūrai LETA pastāstīja Mājokļu un vides departamenta direktora vietniece Inga Ivanova.

Saeima vakar apstiprināja deputāta pilnvaras Vides pārvaldes priekšniekam un Latvijas Zaļās partijas valdes loceklim Askoldam Kļaviņam, kura vieta tādējādi Vides pārvaldes vadītāja amatā atbrīvosies. Šobrīd vēl nav skaidri zināms kandidāts, kurš varētu ieņemt Kļaviņa vietu, minēja Ivanova, taču ticams, ka tas varētu būt kāds no departamenta iekšienē strādājošajiem.

Viņa atklāja, ka departamenta darbinieku lokā ir vairāki kandidāti, kas varētu ieņemt Kļaviņa vietu, tādēļ vispirms tiks vērtēti tieši departamenta darbinieki, tomēr gadījumā, ja ar darbinieku resursiem būs nepietiekami un neviens no uzrunātajiem kandidātiem nevēlēsies ieņemt minēto vietu, tiks rīkots ārējs konkurss.

Lielāka skaidrība par kandidātiem varētu būt jūlija sākumā, bet līdz 15.jūlijam pārvaldi turpinās vadīt Kļaviņš, pastāstīja Ivanova.

Jau tika ziņots, ka Saeima vakar apstiprināja deputāta pilnvaras līdzšinējam Rīgas domes Vides pārvaldes priekšniekam Kļaviņam. Viņam parlamentārieša pilnvaras tika apstiprinātas pēc tam, kad bijušais veselības ministrs Guntis Belēvičs paziņoja par Saeimas deputāta mandāta nolikšanu.

Kļaviņa pilnvaras apstiprinātas uz laiku, kamēr no viņa pārstāvētā vēlēšanu apgabala ievēlētie Zaļo un zemnieku savienības deputāti pilda ministra pienākumus. Pašlaik no Rīgas vēlēšanu apgabala ievēlētajiem deputātiem parlamentārieša pilnvaras uz Ministru prezidenta pienākumu izpildes laiku ir nolicis Māris Kučinskis (ZZS).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas