Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rīgā kāpņutelpā nogalinātais ārsts, iespējams, ar kādu sajaukts

Policija neizslēdz iespēju, ka Rīgā kādā Aviācijas ielas namā nogalinātais ārsts ar kādu ir sajaukts, jo nekādos aizdomīgos darījumos viņš līdz šim nav figurējis, šovakar vēstīja LNT raidījums _Degpunktā. _Nogalinātais vīrietis, iespējams, bija devies uz izsaukumu - sniegt palīdzību.

Pamatversijas ir izvirzītas, bet apakšversijas tiks noskaidrotas izmeklēšanas laikā, norādīja policijas pārstāvis Aleksejs Grišins.

Nozieguma pazīmes liecina, ka slepkavība bijusi plānota. Divi šāvieni izdarīti mērķtiecīgi, kas apliecina, ka upuris ticis gaidīts, tika vēstīts raidījumā. Tāpēc uz notikušo varētu attiecināt arī pasūtījuma slepkavības pazīmes, bet tas apstiprināsies tikai izmeklēšanā, teica A.Grišins.

Nogalinātais bija ārsts, kas strādājis vairākās darba vietās, bet pamatdarbs viņam bijis kādā veselības centrā Puškina ielā. Kolēģi esot šokā un no komentāriem atsakās.

Vietējie iedzīvotāji Degpunktam stāstīja, ka visa kāpņu telpa bijusi asinīs. Kāpnēs gulējis cilvēks, labās drēbēs, vecumā ap 35 gadiem, viņam bijis čemodāns un arī pulkstenis. Neviens viņu nav aplaupījis, secinājuši vietējie.

Iepriekš aģentūra LETA informēja, ka ceturtdien Rīgā, Ķengaragā, nogalināts kāds ārsts. Aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka nogalinātais ir mediķis, kurš strādāja kādā Rīgas ārstniecības iestādē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas